- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın
Allahım üzerimize doğan bu güneşe şükkürler olsunnherkese haýırlı mutlu bir hafta olsun
günaydınnnnnnn
3 mil lesli tamam bugün 1000 adım aticam twestte gelince işten
ben kaçar hazirlsnmaya
Günaydın ,güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
GÜNAYDINNNNNN
Gunaydin herkese
Günaydın hepinizi çok özledim kigünaydın kızlar
hayırlı bir hafta olması dileğiyle...
Günaydın canım bir şey olmamış gibi bugün devam ama tabi ki hedefini unutma son olsun bak kendin biliyorsunGunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
Günaydın kuzumGünaydın
Günaydın Ahahahaha güneşli değil buralar ya sen yoksun demekGunayyyydıııınnnnn
Eki Görüntüle 2072307
Günaydın herkese
Kahvalti hazirligi başlasın ......bu gece cok cok aciktim yahuu simdi tok uyandim şükür)
@ecemavi günaydın mortilerin en cok yiğeni puhaha
Günaydın güzel bir hafta diliyorum hanimlar
Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamamHerkese günaydınAy 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Simdi kahvalti yaptircam ona.Uyudugu zaman da ben yaparım.
♡♡Günaydınlarrr ♡♡
Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam
Günaydın canım
Herkese günaydınAy 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Günaydın
Keyifler nasıl millet..yine bi kapalı Ankara’dan selamlar..habalar nasıl olursa olsun neşemiz yerinde olsun neşeniz yerinde değilse ahanda izleyin anacımmm
https://instagram.com/p/BbuRFyRH_p8/
AhahahhaaGünaydın
Keyifler nasıl millet..yine bi kapalı Ankara’dan selamlar..habalar nasıl olursa olsun neşemiz yerinde olsun neşeniz yerinde değilse ahanda izleyin anacımmm
https://instagram.com/p/BbuRFyRH_p8/
Thanks babys
Günaydın hepinizi çok özledim ki
Temizim dün ama cumartesi kirlendim az@Makbule007 Sarayca Nare83 begum75 ada81
Günaydın canım bir şey olmamış gibi bugün devam ama tabi ki hedefini unutma son olsun bak kendin biliyorsun
Günaydın kuzum
Günaydın Ahahahaha güneşli değil buralar ya sen yoksun demek
Günaydın canım bende açlıktan sabah midem ağrıdı süt içtim geçti şimdi daha iyiyim
Günaydın hayırlı haftalar canım
Herkese günaydınAy 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Maşallah sabah sabah 3 mil helal. Hep hayran kalmışımdır sabah sporu yapanlaragünaydınnnnnnn
3 mil lesli tamam bugün 1000 adım aticam twestte gelince işten
ben kaçar hazirlsnmaya
Pazar iyiydim aslında kuzum hatta çok aç uyudum sabah mideme kramplar girdi
hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor
benimdee dengem bozuldu 4 gün sıkı tutmak lazımmm
geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya
çocukalrı etkiliyyorr , büyüdükçe azalıyor hastalıkları
Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam
Günaydın canım
Yorulmustur tabii canim onların bii lokmalik canları var..
Ama hemen toparlarlar merak etme
Sagolun kızlar. Aslinda oğlum yola aliskindir bu yaz kac bin km yaptik bilmiyorum.Bizim memleketler uzak esimle.Ve iki.memlekete de uzak yerde calisinca böyle oluyor.
hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor
benimdee dengem bozuldu 4 gün sıkı tutmak lazımmm
geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya
çocukalrı etkiliyyorr , büyüdükçe azalıyor hastalıkları
Ooo ilk defa 1.oldum tabi bunda gruptakilerin hiç spor yapmaması da vardıolsun zügürt tesellisi olsa da Yalnız hala Begüşte değilim yine kendim tutuyorum neyse haftaya zaten yine düşerim Begüş hayal oldu begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?