Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın
Allahım üzerimize doğan bu güneşe şükkürler olsunnherkese haýırlı mutlu bir hafta olsun

günaydınnnnnnn
3 mil lesli tamam bugün 1000 adım aticam twestte gelince işten

ben kaçar hazirlsnmaya

Günaydın ,güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle

GÜNAYDINNNNNN

Gunaydin herkese

günaydın kızlar
hayırlı bir hafta olması dileğiyle...
Günaydın hepinizi çok özledim ki
Temizim dün ama cumartesi kirlendim az @Makbule007 Sarayca Nare83 begum75 ada81
Gunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
Günaydın canım bir şey olmamış gibi bugün devam ama tabi ki hedefini unutma son olsun bak kendin biliyorsun
Günaydın kuzum
Günaydın Ahahahaha güneşli değil buralar ya sen yoksun demek
Günaydın herkese

Kahvalti hazirligi başlasın ......bu gece cok cok aciktim yahuu simdi tok uyandim şükür )

@ecemavi günaydın mortilerin en cok yiğeni puhaha

Günaydın canım bende açlıktan sabah midem ağrıdı süt içtim geçti şimdi daha iyiyim

Günaydın güzel bir hafta diliyorum hanimlar

Günaydın hayırlı haftalar canım

Herkese günaydın Ay 2 günde perisan olduk yollarda oğlumun bütün düzeni şaştı orada gece uyumadi sabahin korunde kalkti.dun gece de eve geldik yatmadan ne yediyse cikardi.bos mideyle uyudu yavrum.Nasil yorulsuysa gece bi kere mama yedi hemen geri uyudu simdi uyandı.
Simdi kahvalti yaptircam ona.Uyudugu zaman da ben yaparım.

Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam
♡♡Günaydınlarrr ♡♡

Günaydın canım

Yorulmustur tabii canim onların bii lokmalik canları var..
Ama hemen toparlarlar merak etme

hafta sonu kaçıyor cnm düzen filan kalmıyor
benimdee dengem bozuldu 4 gün sıkı tutmak lazımmm

geçmiş olsun yolculuk malesef öyle cnm ya
çocukalrı etkiliyyorr , büyüdükçe azalıyor hastalıkları

Pazar iyiydim aslında kuzum hatta çok aç uyudum sabah mideme kramplar girdiama cumartesi günü misafirliğe gittik 5 ev gezdik ailemle anadolu yakasına geçtik her gittiğimiz yerde çay koydular yanına kurabiye falan 1 tane aldım ama işte almasan yok olmaz yok olmaz insanlar neden ısrarcı anlamıyorum yemek koydular mesela pilav yemiyorum dedim iyi oldu oda yine de 4-5 minik kurabiyeden falan kaçamadımBugünden itibaren sıkı bir şekilde cumaya odaklandık hadi baalım

Günaydın çok geçmiş olsun canım kıyamam

Günaydın canım

Yorulmustur tabii canim onların bii lokmalik canları var..
Ama hemen toparlarlar merak etme

Sagolun kızlar. Aslinda oğlum yola aliskindir bu yaz kac bin km yaptik bilmiyorum.Bizim memleketler uzak esimle.Ve iki.memlekete de uzak yerde calisinca böyle oluyor.
İstanbul afyon ordan tatile aydin mugla fethiye git gel sonra afyondan izmire git gel sonra afyon trabzon ve son olarak da bayram dönüşü 19 saat trabzon istanbul yolu yapti yavrum 6-8 aylık arası. Hic böyle olmamisti.Kisa süre olunca dinlenmeden alismadan donduk ondan oldu muhtemelen. Cok şükür bu sabah keyifli uyandi ve normal saatinde uyandi

evet yaa yine bana gelemedin ama olsun 2 basamak birden sıçradın, tebrik ederimdevamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…