Bende ondan istiyomKış hemen bitse ya
Dinlenmedi vücut ondan oldu herhalde canım hava değişikliği vurur insanaSagolun kızlar. Aslinda oğlum yola aliskindir bu yaz kac bin km yaptik bilmiyorum.Bizim memleketler uzak esimle.Ve iki.memlekete de uzak yerde calisinca böyle oluyor.
İstanbul afyon ordan tatile aydin mugla fethiye git gel sonra afyondan izmire git gel sonra afyon trabzon ve son olarak da bayram dönüşü 19 saat trabzon istanbul yolu yapti yavrum 6-8 aylık arası. Hic böyle olmamisti.Kisa süre olunca dinlenmeden alismadan donduk ondan oldu muhtemelen. Cok şükür bu sabah keyifli uyandi ve normal saatinde uyandi
evet yaa yine bana gelemedinama olsun 2 basamak birden sıçradın, tebrik ederim devamını dilerim
hu huuuuuuuu
Hafta başından hedeflere sımsıkı tutunalım mıuuu
Bir tartı kontrol yapın siz kendiniz emiiii
Cumaya emin adımlarla gidelim
Cuma hedefimiz belli sonuçta
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
2 ARALIK HEDEFLERİ
Efser (65.9) _________________ 65 ler gelsin bu hafta .. 1 hafta dinlendi meta sonuçta.
nar_cicegim (63.1) ________________ detokslarla destekleyeceğiz bu hafta çiçeaaammm
@eflalim (64.9)_____________________________ biz artık 65 leri gördük ve geçip gittik bile diyelim eflalim.. sporu da sıkı tutunca olacak..
CocoChanelmademoiselle (54.9)__________________ bu hafta sabittin.. sıfır kaçamak ile devam.. spor yapamayacaksın -1 gelir o zaman.. spor olsa daha fazlasıydı
Nevreste (64.2)_________________________ nevom -1 lerine çok alıştım aynından isterimmmm
matematik61 (73.6) ______________________ bernam sen bu hedefi de tutturusun kuzucuğummmm bol spor ile inşallah
Antepia27 (101.5) _________________________ aynen doğru gördün fatmam -1.5 .... ben daha konuşmıcam sen tartı aracılığı ile söyleyeceksin bana .. müjde mi? üzüntü mü? düşecek payıma
malipina (98.7) ____________________________ ooo listeye hoşgeldin hedefi -1.5 .... sen kaçamak yapmayınca yaparsın eee spor için de bana söz verdin.. basit hedef.. ikili rakamların gelişini kutlayacapız hem de 99 u es geçerek
@Makbule007 (58.5)_______________________________ yavaş yavaş ama her hafta eksi görerek makbuşum
aeben (68.5) _________________________ ne kadar minnak bir hedef adaşım bakar mısın yahu
ada81 (68.7) ______________________ temizsek en az bu hedef gelir değil mi kuzucuğummmmm
@masumm (65.4) __________________ sen spora da başladın sabah leslieleri seni eritir beeee bu hedef haftaya izin kilosuna daha da yaklaşmış olacğız en temizinden
@daydream- (72.7) ________________________ hülyam kendini hiç zorlamadan rahatça bu eksiye ulaşırsın
Nefs (53.3)________________________ hadi kuzucummmm bu çok basit hedef senin için.. ama her eksi önemli..
Ahu060812 (68.0) ____________________ detoksa gerek kalmadan cıssız beslenip sadece sporla bu hedefe koş ahu
Bonus (98.5) _______________________________ hemen terk ediyorsun 99 ları
60kiloyum (82.9)_________________________________ bir hafta artı bir hafta eksi fulya hep.. düzene oturtalım.. az olsun ama her hafta eksi olsun.. bu hedef gibi..
@Sherrysherrylady (73.9) ___________________ geçen hafta hedefini 12 den vurdun.. e hadi bu hafta da olsun!
deynepnaz (63.9)_____________________________ ayyyyyyy -0.2 hedefe bak hele.. sırf beni kırmamak için bile ulaşırsın buna sen
Donna_salut (49.9)_____________________________ geçen hafta hedefin vebu hafta için çoook kolay bir hedef donnacım
@Ahmet esra (77.5)____________________________-1 esracım.. senin kilon için gayet makull
cakil80 (85.9) _____________________________________ neeeeee -1.5 miiiiiiiiiiiiiiii neeeee mortini mi yeneceksinnnn... olur ki :)
Zeytinlerimm (78.2) _________________________________ geçen haftaki eksi büyüktü.. bu hafta da bu yeter.. düzenli eksi gelsin ama..
hatice901217 (86.6) ______________________________ artı gelindiyse devamı haftada mutlaka hedef tutturulmalı
@Shut Up (85.8) ____________________ hedef neden böyle eski bir listeli olarak anlarsın hande :)
@Leeshinmee (74.7) _____________________________ -1.2 gayet makul hedef lees karbondan uzak durarak dahi kolayca ulaşırsın..
@Lazkiziesmaa (84.6) ________________ bu hedef için sporu arttırsan olur
@yakamozz-z (72.7) _____________ ulaşması kolay hedeflerden canım... hedefe koş hadi...
@Ytmz (71.9) ____________________________ 72 leri es geçelim mi :)
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (57.2) ______________________ senin sporuna hangi kilo dayanır ulaaaaaa
@Portakal Sulu Ordek (52.9) ________________ gelen +1.3 ü hemeeeennnn -1.5 olarak gönderirriz zaten çoğu ödemdir ördeğim.. e spora da başladın malummmm
Whiteblacklife (51.2) __________________ vayt sahalara döndüyse bu hedefe alır yürür elbet
S Sguat girls (55.3)_________________________acelemiz yok bu kadar gitse yeter türkanım o da sporla
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 62.8 ) ____________________ ne kadan minnak hedefsin ya sen dedimmm :)
Ya bende kabızlık yapıştı kaldı
Ama çok kuru besleniyorum sulu yemek tüketmiyorum. Deli gibi spora başladım ağırlık çalışmaya yöneldim istediğim vücut var yovanna ventura fiziğim ona müsait ve çok hoş onun videolarınızı izledim bol bol ağırlık ve lastik ve ip . Deadlift ve sguat yonelik
Yaa Turkann baktim bakmaz olaydim..
O nasıl bişey yaa...
Allahım kadınların kendilerini böyle teşhir etmelerinden nefret ediyorum yazık yaa çok yazık
Sorma abla
Onlar öyle yaparak para kazanıyor bir nevi. ..
Söylemesi çok ayıp bende üst hiç yokbellim ip ince omuz sırt ama toto fenaPekii o totoyu nasıl yapacann kaldı mı sende et parçası
Pazartesi ondan herhalNe kadan da sessiz topik...
Hayırlara çıksın..
Helede kvnin günleride bayılıyorumToplantıdan gizlice yazma keyfisi
Ben de bu ara saldirmak istiyirum romantik komediler bana yaramiyorKocamin boğazını sıksam cezası ne acaba
La bi kere sor ya misafir gelecek musait miyiz diye ya ara çabuk misafir geliyor yarım saat içinde evdeler kaç elim var lan benim kaça bolunuyeyim
hadi makbuşumGunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
istersen yaparsın balımYeter artik ya kac ay oldu bu kadar da olmaz olmamali
yanız mısın? takımın var yaSenin mortin var mi canim ? Kilolarimizi yakinmis. Ben de belki yarisacagim biri olursa bozmam ama boyle yalniz olunca bozuyorum iste
Sorma ben de her gidisinde benim burda ne isim var neden yaninda degilim diyorumKızlar çok Yorgun ve çok üzgünüm annem gitti
Çok kalınca alışıyorum ayrılmak zor geliyor
Yarın akşam üstü gelirim temizlik var çoluk çocuk zor olacak zooooor
Sizi özledim ya alışmışım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?