Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sıkma canını erkekler bizim kadar supheci degiller

Canim merak etme bi sure dikkatini cekmezsin erkektir unutur zaten.
insallah kizlar insallah unutur.benim kocamda da bi huy var avrat gibi evin heryerini karıştırır tovbe tovbeee.tatil gunlerinde oturur,düzenli olan cekmeceyi açar,yeniden keyfine gore incikli boncuklu dizer.yahu sen ordaki toplu cekmeceyi niye böyle yapiyosun diyorum,canim sıkılıyor ugrasasim geliyor diyor.eee bende cok ugrasasin varsa birşeyle git bulasiklari yikayiver diom

Hahahamerakli desene

tertemizim adaaaaaaaaaaaa

daha beni kimse kirletemeyecekkk
bal dök yala kadarlık temizim

önce 53
sonra 50 olucam

hangi çılgın aklıma girip beni kirletecekmiş şaşarımmm
Ama sagĺikla ver yani 50 ol ama gec ol birden olacam diye cok yuklenme emiii abla sözü dinle

ay coco benimkide evle ilgili yorum yapar denk gelsen
dersinki bu evi bu adma idare ediyor çok işgüzar ya

ay coco benimkide evle ilgili yorum yapar denk gelsen
dersinki bu evi bu adma idare ediyor çok işgüzar ya
Benimkide öyle niye boyleler ben anlamiyorum hic te sevmem oyle seyi masumum,evimiz 2 +1 küçücük tutturmus cicek alcam çiçek bakcam eve gunes girmiyor dogru düzgün balkonda yok zaten napcan çiçeği nerde besliycez ölür cicek diyorum,olmaz ben evimi rengarenk yesillikli istiyorum diyor yahu sanane sen işine gidip gelsene demi.dedigin gibi,benim esimde yaptığım temizlige bile karışır şurayı sildin mi? Buralari es gecmedin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…