Birden kuculmuyor mide zamana ihtiyaci var...Nabersiniz beybiler :) bu hafta miktar azaltarak midemi küçültmeye karar verdim.. çünkü insan vücudunun yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelirmiş bakalım ne kadar işe yarayacak :)
Sıkma canını erkekler bizim kadar supheci degiller
insallah kizlar insallah unutur.benim kocamda da bi huy var avrat gibi evin heryerini karıştırır tovbe tovbeee.Canim merak etme bi sure dikkatini cekmezsin erkektir unutur zaten.
Izgara salatavay bana gene dışarılar kaldı mesai sonrasıııı
ne yesem dışarıda
tertemizim adaaaaaaaaaaaaTemizmisiniz kizlar ne durumdasiniz ??
geçen de ondan yemiştim.. tamam yine ondan yiyimIzgara salata
Hahahainsallah kizlar insallah unutur.benim kocamda da bi huy var avrat gibi evin heryerini karıştırır tovbe tovbeee.tatil gunlerinde oturur,düzenli olan cekmeceyi açar,yeniden keyfine gore incikli boncuklu dizer.yahu sen ordaki toplu cekmeceyi niye böyle yapiyosun diyorum,canim sıkılıyor ugrasasim geliyor diyor.eee bende cok ugrasasin varsa birşeyle git bulasiklari yikayiver diom
Pro en iyisi tok tutuyorgeçen de ondan yemiştim.. tamam yine ondan yiyim
Ama sagĺikla ver yani 50 ol ama gec ol birden olacam diye cok yuklenme emiii abla sözü dinletertemizim adaaaaaaaaaaaa
daha beni kimse kirletemeyecekkk
bal dök yala kadarlık temizim
önce 53
sonra 50 olucam
hangi çılgın aklıma girip beni kirletecekmiş şaşarımmm
Umdugunu degil buldugunu yer misafirakşama yine eşimin müzmin arkadaşı gelecek kızla konuşmuş bakalım durum ne
akşama ıspanaklı pide var valla ayranla filan yapacak bişey yok
habersiz geliyor
insallah kizlar insallah unutur.benim kocamda da bi huy var avrat gibi evin heryerini karıştırır tovbe tovbeee.tatil gunlerinde oturur,düzenli olan cekmeceyi açar,yeniden keyfine gore incikli boncuklu dizer.yahu sen ordaki toplu cekmeceyi niye böyle yapiyosun diyorum,canim sıkılıyor ugrasasim geliyor diyor.eee bende cok ugrasasin varsa birşeyle git bulasiklari yikayiver diom
Hemde coookkHahahamerakli desene
neydi ki kuzum hatırlayamadım..@MiuLego kaptancım benim spor sorularımı cevaplamadın mesajımı görmedin miydii
Benimkide yemege karisir offf offf bazen sinirlenirim ananin evinde boyle yemek mi yedin kalk kalk hadi derim
ay coco benimkide evle ilgili yorum yapar denk gelsen
dersinki bu evi bu adma idare ediyor çok işgüzar ya
anaaaa dün gece uyurken bu geldi benim aklıma.. dedim cocoya söyleyim.. unutmuşum.. aynen ada..Canim ailene para göndermek istersen ptt ile havale gönder .. kendini tehlikeye atma esin şüphelenmesin canim.. seni cok iyi anliyorum
Hoşgeldin canim
öğleden sonra arkadaşlar geldi , az sohbet muhabbet
Ancak geldim bi selam vermeye
öğleden sonra arkadaşlar geldi , az sohbet muhabbet
Ancak geldim bi selam vermeye
Benimkide öyle niye boyleler ben anlamiyorum hic te sevmem oyle seyi masumum,evimiz 2 +1 küçücük tutturmus cicek alcam çiçek bakcam eve gunes girmiyor dogru düzgün balkonda yok zaten napcan çiçeği nerde besliycez ölür cicek diyorum,olmaz ben evimi rengarenk yesillikli istiyorum diyor
ay coco benimkide evle ilgili yorum yapar denk gelsen
dersinki bu evi bu adma idare ediyor çok işgüzar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?