- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Kuzum ya onlari yemez ek gida yiyoda sut biskuvu pek sevmiyo ya
cnm ek gıda ver artık büyümüş , belki veriyorsundur bilmiyordumda
1 yaşına yakınmış devam sütü bile verebilirsin
hatta süt, bükivi vs verebilirisn mamadan daha iyi bence
edit:ikizannesi
aynennn cnm bende hep onu diyorum
yedikçe yersin
yemedikçe , unutursun yemezsin
cnm sevindim halletmene
Bu aralar tam ihtiyacım olan kitap.
Canim ailene para göndermek istersen ptt ile havale gönder .. kendini tehlikeye atma esin şüphelenmesin canim.. seni cok iyi anliyorumDün bana kartı bulunca neden böyle bisey yaptin demisti,bende hani ara sıra internetten alisveris yapmak icin cikarttim dedim.o da zaten bir sürü kartimiz var yeniden kart ne alaka dedi.bende hani sen bazen kiziyorsun ya pahali bisey alınca dedim,cok istedigim bi parfum vardi 100 liraya onu alcaktim dedim.ama kartı daha yeni aldım 5 6 gün önce elime gecti daha kart hic para yuklemedim icine dedim.sorarsa eger diycem artik,sen oyle bi tepki verince bende pisman oldum geregi de yok zaten kapattirdim diycem
Benimki mamaya duskun canim ne yese icsede mama da iciyo bir hafta gidiyo kocaman mamaAhmet esra ben mamaya baslamak zorunda kalinca hipp onermislerdi iyi geliyo kilo alimina.Simdi sadece aksam yatarken ve sabah kalkarken veriyorum doktorumuz inek sutune gecmeyin dedi.gunduz sabah kahvaltısı oglen yogurdu meyvesi aksama da yemegini yediriyorum.
Kac yasinda canim kizinBu aralar tam ihtiyacım olan kitap.
Kızım deli ediyor bu aralar beni
Önemsiz şeylere ağlıyor.Dün meyva tabağını götürecekken kuzeni elinden aldı ,ben götüreceğim dedi.Belki yarım saat ağlamıştır misafirlikte.Tatlılıkla susturmaya çalışıyorum susmuyor,kızıyorum susmuyor,rezil oldum iyice.
Bugün dedim söz verdiğim için götürüyorum parka ,yoksa cezalısın ,dün beni çok üzdün dedim
Benimki de 300 gr lik kutuyu 4 gunde bitiriyo :) bu arada hipp organik bi mama.ben her seyini kullaniyorum kavanoz mamasi.kasik mamasi biskuvisi ekmegi.Zengin ediyorum hipp iBenimki mamaya duskun canim ne yese icsede mama da iciyo bir hafta gidiyo kocaman mama
Öyle yapcam artik kuzum akillandim.hani hesabın icinde 200 300 biriksin ki hem havale yaparim hem toplu gonderirim dedimdi.ama artik ptt ile gondercem tövbe hesaba bulasmam.bana guveni yerle bir olmuştur bidaha parasını 4 gözle takip eder artik:))Canim ailene para göndermek istersen ptt ile havale gönder .. kendini tehlikeye atma esin şüphelenmesin canim.. seni cok iyi anliyorum
5 olacak yakındaKac yasinda canim kizin
Ya yarasada bende zengin etsem kuzum kararsiz kaldimBenimki de 300 gr lik kutuyu 4 gunde bitiriyo :) bu arada hipp organik bi mama.ben her seyini kullaniyorum kavanoz mamasi.kasik mamasi biskuvisi ekmegi.Zengin ediyorum hipp i
O zaman o dort yas sendromunda bir sakin iki sendromlu uc sakin dort sendromlu bes sakin5 olacak yakında
Canim benim kızım da hic bebe büsküvisi vermedim bos yere seker dengesi oynamasın diye... bi kere esim kendi yemek icin almıştı kızım da yedi kustu dahada vermedim artik 12 aylik her sabah yumurta ceviz mutlaka yedir... ben cok ceviz yedirmistim... meyve olarakta muz ezer ve elmayi da rendeler pure haline getirir icine badem yada findik havanda ezer karistirir bi kase koyardim kizim hergun yerdi... 1 yasindan sonra 1 tatli kasik balda koyardim enerji verirdi canim....nacizane onerim... bide ben makarnasini bile kemik suyuyla pişirdim kemik suyu yemeklerine kullan canım...Kuzum ya onlari yemez ek gida yiyoda sut biskuvu pek sevmiyo ya
Bizimki muzu elmryi guzel yer canim yemekleride yer ama kemik suyu katili hic biseyi yemez cok denedim vallahi yumurtada sevmiyo cok seciciCanim benim kızım da hic bebe büsküvisi vermedim bos yere seker dengesi oynamasın diye... bi kere esim kendi yemek icin almıştı kızım da yedi kustu dahada vermedim artik 12 aylik her sabah yumurta ceviz mutlaka yedir... ben cok ceviz yedirmistim... meyve olarakta muz ezer ve elmayi da rendeler pure haline getirir icine badem yada findik havanda ezer karistirir bi kase koyardim kizim hergun yerdi... 1 yasindan sonra 1 tatli kasik balda koyardim enerji verirdi canim....nacizane onerim... bide ben makarnasini bile kemik suyuyla pişirdim kemik suyu yemeklerine kullan canım...
Sende kuafore gidince biraz fazla soyle erkek ne bilecek... boyle boyle biriktirirsin ne yapacan ...Öyle yapcam artik kuzum akillandim.hani hesabın icinde 200 300 biriksin ki hem havale yaparim hem toplu gonderirim dedimdi.ama artik ptt ile gondercem tövbe hesaba bulasmam.bana guveni yerle bir olmuştur bidaha parasını 4 gözle takip eder artik:))
Mecbur artik oyle yaparim.alisverise giderken falan 30 yerine 50 isterim bi sekilde biriktirmeye çalışırım oooofff offfSende kuafore gidince biraz fazla soyle erkek ne bilecek... boyle boyle biriktirirsin ne yapacan ...
Kuzum ya onlari yemez ek gida yiyoda sut biskuvu pek sevmiyo ya
Sıkma canını erkekler bizim kadar supheci degillerMecbur artik oyle yaparim.alisverise giderken falan 30 yerine 50 isterim bi sekilde biriktirmeye çalışırım oooofff offfsinirim bozuldu yakalamasina
yani süt bbüskivi bile mamadan iyi demek istedim
mamalar çok katkılı ya:[/QUOTEBende biliyorumda iste ya sutle pirinc unu nasil olur acabade
Canim merak etme bi sure dikkatini cekmezsin erkektir unutur zaten.Mecbur artik oyle yaparim.alisverise giderken falan 30 yerine 50 isterim bi sekilde biriktirmeye çalışırım oooofff offfsinirim bozuldu yakalamasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?