Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ya onlari yemez ek gida yiyoda sut biskuvu pek sevmiyo ya

Bu aralar tam ihtiyacım olan kitap.
Kızım deli ediyor bu aralar beni
Önemsiz şeylere ağlıyor.Dün meyva tabağını götürecekken kuzeni elinden aldı ,ben götüreceğim dedi.Belki yarım saat ağlamıştır misafirlikte.Tatlılıkla susturmaya çalışıyorum susmuyor,kızıyorum susmuyor,rezil oldum iyice.
Bugün dedim söz verdiğim için götürüyorum parka ,yoksa cezalısın ,dün beni çok üzdün dedim

Canim ailene para göndermek istersen ptt ile havale gönder .. kendini tehlikeye atma esin şüphelenmesin canim.. seni cok iyi anliyorum

Benimki mamaya duskun canim ne yese icsede mama da iciyo bir hafta gidiyo kocaman mama

Kac yasinda canim kizin

Benimki mamaya duskun canim ne yese icsede mama da iciyo bir hafta gidiyo kocaman mama
Benimki de 300 gr lik kutuyu 4 gunde bitiriyo :) bu arada hipp organik bi mama.ben her seyini kullaniyorum kavanoz mamasi.kasik mamasi biskuvisi ekmegi.Zengin ediyorum hipp i

Canim ailene para göndermek istersen ptt ile havale gönder .. kendini tehlikeye atma esin şüphelenmesin canim.. seni cok iyi anliyorum
Öyle yapcam artik kuzum akillandim.hani hesabın icinde 200 300 biriksin ki hem havale yaparim hem toplu gonderirim dedimdi.ama artik ptt ile gondercem tövbe hesaba bulasmam.bana guveni yerle bir olmuştur bidaha parasını 4 gözle takip eder artik:))

Kuzum ya onlari yemez ek gida yiyoda sut biskuvu pek sevmiyo ya
Canim benim kızım da hic bebe büsküvisi vermedim bos yere seker dengesi oynamasın diye... bi kere esim kendi yemek icin almıştı kızım da yedi kustu dahada vermedim artik 12 aylik her sabah yumurta ceviz mutlaka yedir... ben cok ceviz yedirmistim... meyve olarakta muz ezer ve elmayi da rendeler pure haline getirir icine badem yada findik havanda ezer karistirir bi kase koyardim kizim hergun yerdi... 1 yasindan sonra 1 tatli kasik balda koyardim enerji verirdi canim....nacizane onerim... bide ben makarnasini bile kemik suyuyla pişirdim kemik suyu yemeklerine kullan canım...

Bizimki muzu elmryi guzel yer canim yemekleride yer ama kemik suyu katili hic biseyi yemez cok denedim vallahi yumurtada sevmiyo cok secici

Sende kuafore gidince biraz fazla soyle erkek ne bilecek... boyle boyle biriktirirsin ne yapacan ...

Slm kızlar menü paylaşımı
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta
Bi kaç parça kaşar
Bir salatalık
Bir bardak çay
Akşam 16.30
6 adet köfte
Şimdi ayva ve nar yicem

Sende kuafore gidince biraz fazla soyle erkek ne bilecek... boyle boyle biriktirirsin ne yapacan ...
Mecbur artik oyle yaparim.alisverise giderken falan 30 yerine 50 isterim bi sekilde biriktirmeye çalışırım oooofff offfsinirim bozuldu yakalamasina

Mecbur artik oyle yaparim.alisverise giderken falan 30 yerine 50 isterim bi sekilde biriktirmeye çalışırım oooofff offfsinirim bozuldu yakalamasina
Canim merak etme bi sure dikkatini cekmezsin erkektir unutur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…