- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
12 biraz toplasin istiyorum aptamil mi bebelacmiSanki bebelac daha iyiydi.. bi ara aptamil toplatildi diye biz almayi biraktik ondan sonra hep bebelac kullandik.. kac aylik canim..??
Ooo cok. Kokuyo bu yuzden kullanmadik iki ay kullanmistimSma canım
Bende bi deneyim onudaHipp kullaniyorum canim.1 ayliktan beri kullaniyorum ben.Zaten 6.5 aylikken de memeyi bıraktı sipacok memnunum kucukken fln da hic gaz sorunu cekmedi oglum.
Ek gıda aliyordur zaten bebelac iyi canim....gunluk mutlaka yogurt yedir canim kemikler güçleniyor...12 biraz toplasin istiyorum aptamil mi bebelacmi
Sen ne yüreği güzel bir insan ,ne hayırlı bir evlatsın Cocom.İnşallah eşin öğrense de kızmaz sana
kuzum,musteri temsilcisiyle görüştüm,karti iptal ettirmek istedigimi soyledik.icinde 5 lira 35 kuruş vardı,onu da evin altinda markette harcadim asansörle indim artik mecbur.karti sifirladiktan sonra tekrar aradim.hem banka hesabımı,hem hesap kartını,hemde internet bankacılığı sifremi kaldirdilar :)) ozellikle sordum gorunur mu yinede diye.bi hesabiniz olmadigi icinn hic bi sekilde gozukmez dedi
hallettim Allaha şükür canim mium nefs e yazdim ustte❤❤CocoChanelmademoiselle kokoşum habersiz bırakma bizi emi kzucum.. inşallah halledersin ..
karti da hesabi da kapatti kuzum.gozukmez dediler ama bakalimKart iptal edilir ekstre goruntulenebilir
oh şükürCanim deynebim benim,cok sagoll bitanesin sen kartı iptal ettirdim,insallah ogrenmez artik ❤❤❤
kuzum,musteri temsilcisiyle görüştüm,karti iptal ettirmek istedigimi soyledik.icinde 5 lira 35 kuruş vardı,onu da evin altinda markette harcadim asansörle indim artik mecbur.karti sifirladiktan sonra tekrar aradim.hem banka hesabımı,hem hesap kartını,hemde internet bankacılığı sifremi kaldirdilar :)) ozellikle sordum gorunur mu yinede diye.bi hesabiniz olmadigi icinn hic bi sekilde gozukmez dedi
hallettim Allaha şükür canim mium nefs e yazdim ustte❤❤
karti da hesabi da kapatti kuzum.gozukmez dediler ama bakalim
Şükürler olsun yoksa esim topa tutardi benioh şükür
Ya eşin iptal etmenden şüphelenirse ,nereye harcadın,neden çıkarttın diye sorarsa,mantıklı bir cevabın var mı?Canim deynebim benim,cok sagoll bitanesin sen kartı iptal ettirdim,insallah ogrenmez artik ❤❤❤
12 biraz toplasin istiyorum aptamil mi bebelacmi
Nabersiniz beybiler :) bu hafta miktar azaltarak midemi küçültmeye karar verdim.. çünkü insan vücudunun yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelirmiş bakalım ne kadar işe yarayacak :)
Canim deynebim benim,cok sagoll bitanesin sen kartı iptal ettirdim,insallah ogrenmez artik ❤❤❤
Dün bana kartı bulunca neden böyle bisey yaptin demisti,bende hani ara sıra internetten alisveris yapmak icin cikarttim dedim.o da zaten bir sürü kartimiz var yeniden kart ne alaka dedi.bende hani sen bazen kiziyorsun ya pahali bisey alınca dedim,cok istedigim bi parfum vardi 100 liraya onu alcaktim dedim.ama kartı daha yeni aldım 5 6 gün önce elime gecti daha kart hic para yuklemedim icine dedim.sorarsa eger diycem artik,sen oyle bi tepki verince bende pisman oldum geregi de yok zaten kapattirdim diycemYa eşin iptal etmenden şüphelenirse ,nereye harcadın,neden çıkarttın diye sorarsa,mantıklı bir cevabın var mı?
Kızıma park sözüm vardı,parka götürüp geldimçiçeaami bugün göremedim ben sanki? @nar_cicegim
nevomda daha yok @Nevreste
deynep de selam verip kaçtı neler gömüyor acaba yinedeynepnaz
Cok sagol masumum ❤❤❤
cnm ek gıda ver artık büyümüş , belki veriyorsundur bilmiyordumda
1 yaşına yakınmış devam sütü bile verebilirsin
hatta süt, bükivi vs verebilirisn mamadan daha iyi bence
edit:ikizannesi
aynennn cnm bende hep onu diyorum
yedikçe yersin
yemedikçe , unutursun yemezsin
cnm sevindim halletmene
Masumm ne oluyor sana arada kızarıyorsun
cnm ek gıda ver artık büyümüş , belki veriyorsundur bilmiyordumda
1 yaşına yakınmış devam sütü bile verebilirsin
hatta süt, bükivi vs verebilirisn mamadan daha iyi bence
edit:ikizannesi
aynennn cnm bende hep onu diyorum
yedikçe yersin
yemedikçe , unutursun yemezsin
cnm sevindim halletmene
Sagol canim ya vallaEk gıda aliyordur zaten bebelac iyi canim....gunluk mutlaka yogurt yedir canim kemikler güçleniyor...
Masumm ne oluyor sana arada kızarıyorsun
Bebelac aliyim o iyi galiba yaAhmet esra ben pek mama kullanmadım bi iki ölçek similac bi kere de hipp kullandım ama iyiydi sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?