Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen ne yüreği güzel bir insan ,ne hayırlı bir evlatsın Cocom.İnşallah eşin öğrense de kızmaz sana
Canim deynebim benim,cok sagoll bitanesin senkartı iptal ettirdim,insallah ogrenmez artik ❤❤❤
CocoChanelmademoiselle tatlım haberdar et gelişmelerden
kuzum,musteri temsilcisiyle görüştüm,karti iptal ettirmek istedigimi soyledik.icinde 5 lira 35 kuruş vardı,onu da evin altinda markette harcadim asansörle indim artik mecbur.karti sifirladiktan sonra tekrar aradim.hem banka hesabımı,hem hesap kartını,hemde internet bankacılığı sifremi kaldirdilar :)) ozellikle sordum gorunur mu yinede diye.bi hesabiniz olmadigi icinn hic bi sekilde gozukmez dedi

CocoChanelmademoiselle kokoşum habersiz bırakma bizi emi kzucum.. inşallah halledersin ..
hallettim Allaha şükür canim mium nefs e yazdim ustte❤❤

Kart iptal edilir ekstre goruntulenebilir
karti da hesabi da kapatti kuzum.gozukmez dediler ama bakalim

oh şükür

Ya eşin iptal etmenden şüphelenirse ,nereye harcadın,neden çıkarttın diye sorarsa,mantıklı bir cevabın var mı?

12 biraz toplasin istiyorum aptamil mi bebelacmi

cnm ek gıda ver artık büyümüş , belki veriyorsundur bilmiyordumda
1 yaşına yakınmış devam sütü bile verebilirsin
hatta süt, bükivi vs verebilirisn mamadan daha iyi bence
edit:ikizannesi

Nabersiniz beybiler :) bu hafta miktar azaltarak midemi küçültmeye karar verdim.. çünkü insan vücudunun yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelirmiş bakalım ne kadar işe yarayacak :)

aynennn cnm bende hep onu diyorum
yedikçe yersin
yemedikçe , unutursun yemezsin

cnm sevindim halletmene

Ya eşin iptal etmenden şüphelenirse ,nereye harcadın,neden çıkarttın diye sorarsa,mantıklı bir cevabın var mı?
Dün bana kartı bulunca neden böyle bisey yaptin demisti,bende hani ara sıra internetten alisveris yapmak icin cikarttim dedim.o da zaten bir sürü kartimiz var yeniden kart ne alaka dedi.bende hani sen bazen kiziyorsun ya pahali bisey alınca dedim,cok istedigim bi parfum vardi 100 liraya onu alcaktim dedim.ama kartı daha yeni aldım 5 6 gün önce elime gecti daha kart hic para yuklemedim icine dedim.sorarsa eger diycem artik,sen oyle bi tepki verince bende pisman oldum geregi de yok zaten kapattirdim diycem

Cok sagol masumum ❤❤❤

Masumm ne oluyor sana arada kızarıyorsun

Ahmet esra ben mamaya baslamak zorunda kalinca hipp onermislerdi iyi geliyo kilo alimina.Simdi sadece aksam yatarken ve sabah kalkarken veriyorum doktorumuz inek sutune gecmeyin dedi.gunduz sabah kahvaltısı oglen yogurdu meyvesi aksama da yemegini yediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…