Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deme yahu yok mu ortalarda ? spordan yorgun düşüyordur bence ... menü de mi yooooooooooook çakılll
Yok yooook tamamen ölü taklidii
Ay harika bir menü maşallahlık bir menü sabah sporu da var
Maşallah banuuuuu
Asiri temizim protein arti salata beslendim tum gun zihnim o kadar iyi ki kendimle girur duyuyorum
Ben de senle gurur duyuyorum ki
6 adet misket büyüklüğünde canım normal kuru kofte gibi dunursen 2 adet belki ama salata tam bi dolu çorba kasesi
O zamannnn harika menğ vaytım tabikiiii
Vicdan rahat mide rahat
Menü pro yüklü
Süpersin be makbuşum
Her gün böyle olması için hiçbir engel yok

begum75
Cuma:

25 dk leslie : 75
30 dk tempolu yürüyüş: 75
TOPLAM : 150 puan

Cumartesi :
25 dk leslie : 75
TOPLAM : 75 puan

Pazartesi :
30 dk eliptik : 120
50 dk leslie : 150
10 dk karın egzersizi : 30
TOPLAM : 300 Puan
Ni ettin sen eflalim cuma beni yine mutlu mu etcen sen tartınla

Olacak kaptanicem esimde destek veriyor o destek verdigi zaman daha iyi oluyor verme yeter diyordu bakti cok uzuluyorum hadi bi gayret verelim kalanlari dedi

Olacak kaptanicem esimde destek veriyor o destek verdigi zaman daha iyi oluyor verme yeter diyordu bakti cok uzuluyorum hadi bi gayret verelim kalanlari dedi
Kıyamam yaaaaaa

Makbuşum öyle bir kriz anı gelirse buraya yaz
Yazınca yemezsin
Biz destek oluruz
Yapacağız

yani süt bbüskivi bile mamadan iyi demek istedim
mamalar çok katkılı ya:
Canım keşke herkes çocuğu kendini kurtarana kadar emzirebilse.Maaşallah sen ne güzel emzirmissin hem de ikizleri.Benim oğlum ilk ay sadece anne sütü aldi hic kilo almadi zaten kucuk dogmustu karaciger enzimleri yukseldi mecburen basladik.3bucuk aylik reddetti emmeyi 1 hafta ugrastim geri aldi.Ama sonra 5 aylik bi grip oldu burnu tıkandı ememedi üzerine de sünnet oldu iyice azaltti sadece gece emiyordu.6 bucuk aylik da tamamen birakti.

27 kasım menüsü

9.00 : Lorlu yumurta, 2 zeytin, avuç içi kadar pide (ekmeğim yoktu)

15.00: Peynirli salata, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 3 fındık, 3 dilim mandalina, 3 kuru üzüm

19.00: 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 50 dk leslie, 30 dk eliptik, 10 dk karın egzersizi

@MiuLego

Soyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle

Pideye kızacaktımmm
Sporun eritmiştir diyeyim kızmıcam :)
Güzel menğ eflalim
Akşamları sulu yemek ye ama yoğurtla geçiştirme.. sadece perş akşamı olabilir yoğurt

I ıh dilim varmaz cumaya eritem de söylicem
Çok şişkoyum

Dombik miu
Şişko miu
Yağ ulumu miu
Obez miu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…