Yok yooook tamamen ölü taklidiiDeme yahu yok mu ortalarda ? spordan yorgun düşüyordur bence ... menü de mi yooooooooooook çakılll
Ay harika bir menü maşallahlık bir menü sabah sporu da varkahvaltı 08:00
1 yumurta
1 kızarmış denge ekmek
bol peynir
12 zeytin
yeşillik
çay
duble türk kahvesi
yeşilçay
nescafe
öglen 15:00
kıymalı ıspanak
salata
1 kase yogurt
3 tam ceviz
3 lt kadar su
ayyy yeşil çay daha içicektim unuttum bak
Ben de senle gurur duyuyorum kiAsiri temizim protein arti salata beslendim tum gun zihnim o kadar iyi ki kendimle girur duyuyorum
O zamannnn harika menğ vaytım tabikiiii6 adet misket büyüklüğünde canım normal kuru kofte gibi dunursen 2 adet belki ama salata tam bi dolu çorba kasesi
Vicdan rahat mide rahatBugun menusu
Sabah 2 haslanmis yumurta domates salatalik
Ogle sezar salatanin tavuklari 1 2 catal da salatadan 1 bardak ayran
Aksam tavuk salata 3 yk yogurt
Spor jillian level 1 ipte atlayacagim yazarim sayisini
Ohh be temizlik gibisi yok 1 lt de odem cayi demledim iciyorum Su pek icemedim bugun 1.5 ancak olmustur ama yatana kadar onu da uc yaparim ben @MiuLego
Cuma söylesem kiloYarın 9 çarşamba 10 günü ve perşembe jillian 2 geciyoreee hani tartı aoylecektin kaç kilosun şimdi de hele aramizda
Ni ettin sen eflalim cuma beni yine mutlu mu etcen sen tartınlabegum75
Cuma:
25 dk leslie : 75
30 dk tempolu yürüyüş: 75
TOPLAM : 150 puan
Cumartesi :
25 dk leslie : 75
TOPLAM : 75 puan
Pazartesi :
30 dk eliptik : 120
50 dk leslie : 150
10 dk karın egzersizi : 30
TOPLAM : 300 Puan
Olacak kaptanicem esimde destek veriyor o destek verdigi zaman daha iyi oluyor verme yeter diyordu bakti cok uzuluyorum hadi bi gayret verelim kalanlari dediYok yooook tamamen ölü taklidii
Ay harika bir menü maşallahlık bir menü sabah sporu da var
Maşallah banuuuuu
Ben de senle gurur duyuyorum ki
O zamannnn harika menğ vaytım tabikiiii
Vicdan rahat mide rahat
Menü pro yüklü
Süpersin be makbuşum
Her gün böyle olması için hiçbir engel yok
Kıyamam yaaaaaaOlacak kaptanicem esimde destek veriyor o destek verdigi zaman daha iyi oluyor verme yeter diyordu bakti cok uzuluyorum hadi bi gayret verelim kalanlari dedi
Yok yooook tamamen ölü taklidii
Ay harika bir menü maşallahlık bir menü sabah sporu da var
Maşallah banuuuuu
Ben de senle gurur duyuyorum ki
O zamannnn harika menğ vaytım tabikiiii
Vicdan rahat mide rahat
Menü pro yüklü
Süpersin be makbuşum
Her gün böyle olması için hiçbir engel yok
BananeeeeeeeCuma söylesem kilo
Canım keşke herkes çocuğu kendini kurtarana kadar emzirebilse.Maaşallah sen ne güzel emzirmissin hem de ikizleri.Benim oğlum ilk ay sadece anne sütü aldi hic kilo almadi zaten kucuk dogmustu karaciger enzimleri yukseldi mecburen basladik.3bucuk aylik reddetti emmeyi 1 hafta ugrastim geri aldi.Ama sonra 5 aylik bi grip oldu burnu tıkandı ememedi üzerine de sünnet oldu iyice azaltti sadece gece emiyordu.6 bucuk aylik da tamamen birakti.yani süt bbüskivi bile mamadan iyi demek istedim
mamalar çok katkılı ya:
Tmm kaptanicem ama kararliyim yeter cok yoruldumKıyamam yaaaaaa
Makbuşum öyle bir kriz anı gelirse buraya yaz
Yazınca yemezsin
Biz destek oluruz
Yapacağız
Ben de bugğn başladım makbuşummmTmm kaptanicem ama kararliyim yeter cok yoruldum
Soyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle
Pideye kızacaktımmm27 kasım menüsü
9.00 : Lorlu yumurta, 2 zeytin, avuç içi kadar pide (ekmeğim yoktu)
15.00: Peynirli salata, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 3 fındık, 3 dilim mandalina, 3 kuru üzüm
19.00: 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 50 dk leslie, 30 dk eliptik, 10 dk karın egzersizi
@MiuLego
Bilmem artık benim meta oynakNi ettin sen eflalim cuma beni yine mutlu mu etcen sen tartınla
I ıh dilim varmaz cumaya eritem de söylicemSoyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?