Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife canım benim seni çok severim , çok takdir ederim biliyorsun ... ama neden gitmiyor demişsin ya ...
Dost acı söyler .
Kusura bakma canım da , yarışa girerken de kızdım sana ... artık hız senin neyine ? incesin ...fitsin .... ZAYIFSIN ZAYIF .
Ha saygı duyuyorum , hedefin var ... 48..45 .... bak o kısmı da bi şey demiyorum ... ama artık acelen ne ?
Sağlıklı yaşam diyoruz ...
dengeli ve düzenli beslenme diyoruz .
Spor ...spor....spor diyoruz ...
Bunların tadına var ..bunların keyfini çıkar ... minik kaçamaklarını sev ... artık 2 ayda değil de .... 20 ayda 45 ol olacaksan , ne kaybedersin ?

Ruhunu yoruyorsun , bedenini yoruyorsun böyle ..gitmez tabii .

Ben en keyifli kilolarımı 59-55 arası vermiştim ... rahattım ... 58 zaten bal börek hedefimdi .... zorlanmadan kasmadan ...uzun sürede ... sonra bi delirdim listeye girdim ...51.8 oldum ... amaaaa var ya ... ite kaka ...

Bırak keyif al yahu ...mis gibi kilon 53-52 .. kaçsan ... gr gr ver .... ama sağlıkla ver ... sağlık derken RUH sağlığı başta .

makarna değildi canom etipuf ... marshmelow mu ne çok zararlı cidden .. kiloyu da geçtim de ...

Buna katılıyorum yazık canına

Ben de menümü şuraya iliştirivereyim :)

Sabah 09:45
İki küçük çavdar ekmeğine kaşarlı tost

Ara 14:30
Bir büyük kupa sütlü filtre kahve
Yarım cennet hurması
1,5 ceviz
5 çiğ badem

Akşam 18:30
1,5 kepçe yağsız az unlu az sütlü brokoli çorbası
1 tavuk baget (1 yk zeytinyağı yarım çay bardağı su ile pişti)
4 yk Buharda pişmiş karnıbahar havuç brokoli salatası
2 yk yoğurt

Su 3 lt olur yatana kadar
Yatmadan yarım saat zumba veya pilates yapcam

Bende katılıyorum ben şu an onu yapıyorum evet kaçamak yapıyorum ama sabittim yılbaşına kadar böyle takilicam şu diyet modundan çıkayım birşey yerken kendimi suçlu gibi hissediyorum şu an sikilasmak hedefim 50 kilo olmak istiyorum bana çok belki ama 2. Hamileliğin alt yapisinihazirliyorum 50 kiloyu 1 seneye yayicam inş yaparim ayda 500 1 kilo bana iyi. 2 hamilelikten sonra bukadar kilo derdim olsun istemiyorum 86 ile doğuma gittim dahada gitmem ins

aynen Türkan ..sizin hedeflerinize karışmam ..kişi kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa derdi aeben im dilberim ... o da beni zayıf bulurdu ama göre daha verme aus derdi ...

Yeter ki hızlı vermeyin artık ... aynen ayda 1 kilo ver .. yarım ver .. almadıktan sonra ohhh missss ... zaten kilonuz iyi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…