- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Buna katılıyorum yazık canınaWhiteblacklife canım benim seni çok severim , çok takdir ederim biliyorsun ... ama neden gitmiyor demişsin ya ...
Dost acı söyler .
Kusura bakma canım da , yarışa girerken de kızdım sana ... artık hız senin neyine ? incesin ...fitsin .... ZAYIFSIN ZAYIF .
Ha saygı duyuyorum , hedefin var ... 48..45 .... bak o kısmı da bi şey demiyorum ... ama artık acelen ne ?
Sağlıklı yaşam diyoruz ...
dengeli ve düzenli beslenme diyoruz .
Spor ...spor....spor diyoruz ...
Bunların tadına var ..bunların keyfini çıkar ... minik kaçamaklarını sev ... artık 2 ayda değil de .... 20 ayda 45 ol olacaksan , ne kaybedersin ?
Ruhunu yoruyorsun , bedenini yoruyorsun böyle ..gitmez tabii .
Ben en keyifli kilolarımı 59-55 arası vermiştim ... rahattım ... 58 zaten bal börek hedefimdi .... zorlanmadan kasmadan ...uzun sürede ... sonra bi delirdim listeye girdim ...51.8 oldum ... amaaaa var ya ... ite kaka ...
Bırak keyif al yahu ...mis gibi kilon 53-52 .. kaçsan ... gr gr ver .... ama sağlıkla ver ... sağlık derken RUH sağlığı başta .
Zamanında az yemdim en sevdiğimdenmakarna değildi canom etipuf ... marshmelow mu ne çok zararlı cidden .. kiloyu da geçtim de ...
Haklisin canımmakarna değildi canom etipuf ... marshmelow mu ne çok zararlı cidden .. kiloyu da geçtim de ...
Whiteblacklife canım benim seni çok severim , çok takdir ederim biliyorsun ... ama neden gitmiyor demişsin ya ...
Dost acı söyler .
Kusura bakma canım da , yarışa girerken de kızdım sana ... artık hız senin neyine ? incesin ...fitsin .... ZAYIFSIN ZAYIF .
Ha saygı duyuyorum , hedefin var ... 48..45 .... bak o kısmı da bi şey demiyorum ... ama artık acelen ne ?
Sağlıklı yaşam diyoruz ...
dengeli ve düzenli beslenme diyoruz .
Spor ...spor....spor diyoruz ...
Bunların tadına var ..bunların keyfini çıkar ... minik kaçamaklarını sev ... artık 2 ayda değil de .... 20 ayda 45 ol olacaksan , ne kaybedersin ?
Ruhunu yoruyorsun , bedenini yoruyorsun böyle ..gitmez tabii .
Ben en keyifli kilolarımı 59-55 arası vermiştim ... rahattım ... 58 zaten bal börek hedefimdi .... zorlanmadan kasmadan ...uzun sürede ... sonra bi delirdim listeye girdim ...51.8 oldum ... amaaaa var ya ... ite kaka ...
Bırak keyif al yahu ...mis gibi kilon 53-52 .. kaçsan ... gr gr ver .... ama sağlıkla ver ... sağlık derken RUH sağlığı başta .
Zamanında az yemdim en sevdiğimden
Haklisin canımhemde cookkk.
Hic birini degilde cikolatayı özledimen sevmediğim abur cubur şeysi
2-3 kare çikolata hiç olmazsa bağırsak falan çalıştırır , bu bi halta da yaramıyor :)
Bende katılıyorum ben şu an onu yapıyorum evet kaçamak yapıyorum ama sabittim yılbaşına kadar böyle takilicam şu diyet modundan çıkayım birşey yerken kendimi suçlu gibi hissediyorum şu an sikilasmak hedefim 50 kilo olmak istiyorum bana çok belki ama 2. Hamileliğin alt yapisinihazirliyorum 50 kiloyu 1 seneye yayicam inş yaparim ayda 500 1 kilo bana iyi. 2 hamilelikten sonra bukadar kilo derdim olsun istemiyorum86 ile doğuma gittim dahada gitmem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?