Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bide bişey sorcam beybilerrrr kestane yasak mııı? yasak değilse ne kadar yiyebiliyoruz? Yasaksa cezası nedir? Gerekirse cezası neyse çeker yeriz yaneee
Bu kış doya doya yiyicem kestane kaynanamin sobası var sobanın üzerine oh mis

Bide bişey sorcam beybilerrrr kestane yasak mııı? yasak değilse ne kadar yiyebiliyoruz? Yasaksa cezası nedir? Gerekirse cezası neyse çeker yeriz yaneee

çok kalorili canım ... diyette bir kez köye çıkınca yemiştim ... onu da çay yanında 4 te yedim ... akşam öğüne sayıp , akşam daha yemek yememiştim ...

Ve artık çok yoruldum 1 senedir kilo ver kilo ver cidden artık birşey yerken korka korka yiyorum sanki çok kötü bişey yapmışımdır gibi bana 55 57 arası iyi boy var çünkü 168 üstümde ince zayiflayinca iskelet gibi duruyorum ama 50 olmayı hamilelik için istiyorum 15 kilo falan aldim ben doğumdan sonra inşallah Rabbim nasip eder kalırım sorunsuz..
Doğumdan sonra kilo stresim olmasın.

Bu kış doya doya yiyicem kestane kaynanamin sobası var sobanın üzerine oh mis

Doya doya yersek miu bizi vurur bence

çok kalorili canım ... diyette bir kez köye çıkınca yemiştim ... onu da çay yanında 4 te yedim ... akşam öğüne sayıp , akşam daha yemek yememiştim ...

3-4 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum akşam ekmek yemek yerine onu yesek

Türkanım yakın zaman hamişlik hedefin varsa in inebildiğin kadar tabi iskeletor olma :

Boylarınız ausla yakın Onada en güzel 55-58 arası yakışıyor .. o hamişlik için birde vermişken vereyim diye 52 yi gördü ...ve bence 52 de oda çok fazla zayıftı .. eger vucus yapınızda benziyorsa senin kilo aralıgınıda böyle düşüne bilirsin

Doya doya yersek miu bizi vurur bence

3-4 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum akşam ekmek yemek yerine onu yesek

yani diyorum ya illa yiyeceksen hafta sonu .... akşam 4-5 gibi 8-10 kestane ... atıyorum çayla ... bi daha da akşam yemeği yok derdim ben :)) ama @MiuLego ne derse o balım

Haklisin ausum takiltim yeminle takildim ya yok böyle birşey hani bi noktada durursun ya ha orada duruyorum kimse inanmıyor 52 kilo olduğuma giren 45 diyor ama lanet olası tartı demiyor demiyor 700 eksi varken 1 günde 800 gr geldi artı 100 oldu ona bu ofkem spor yapıyorum yediğimi dikkat ediyorum neden diye kafayı siyirdim

iyi akşamlar herkese

nar_cicegim geçmiş olsun canım.
Anamm tam zamanında gelmişim

Fulyacım ben seni 1 haftalıgına diye orti morti seçmedim özeliklede kendim için seçmedim seni takip edeyim diye seçtim ..
Bi sen bi ben birde akrep kaptanım diyet yapıyoruz sanarak kilo alıyoruz beyb

ayy verdim de ne oldu bacım yine 56 ile hamile kaldım :))

ama yok bak buraya yazıyorum .. hadi hadi 56-58 arası mis ... inmem daha ... yüzüm gözüm kendine geldi yahu

tamam fazla şiştim şu an

uykusuzum dedin ya ... üstelik dikkat edilince gelen artıdan kime ne zarar ..2-3 güne puuuf diye sönecek ... kaçamaksız gelen artıya kafa takıp daha da az yersen asıl o zaman tıkanırsın ...

bence cidden sen artık tartını bi yere kaldır ..cumadan cumaya tartıl .. he gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…