- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Bu kış doya doya yiyicem kestane kaynanamin sobası var sobanın üzerine oh misBide bişey sorcam beybilerrrr kestane yasak mııı? yasak değilse ne kadar yiyebiliyoruz? Yasaksa cezası nedir? Gerekirse cezası neyse çeker yeriz yaneee
Hic birini degilde cikolatayı özledim
Bide bişey sorcam beybilerrrr kestane yasak mııı? yasak değilse ne kadar yiyebiliyoruz? Yasaksa cezası nedir? Gerekirse cezası neyse çeker yeriz yaneee
aynen Türkan ..sizin hedeflerinize karışmam ..kişi kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa derdiaeben im dilberim ... o da beni zayıf bulurdu ama göre daha verme aus derdi ...
Yeter ki hızlı vermeyin artık ... aynen ayda 1 kilo ver .. yarım ver .. almadıktan sonra ohhh missss ... zaten kilonuz iyi şu an
Gundemdiz olarak bilmiyomKaptan izin vermiyor mu bittere decmt 2-3 kare
Bu kış doya doya yiyicem kestane kaynanamin sobası var sobanın üzerine oh mis
çok kalorili canım ... diyette bir kez köye çıkınca yemiştim ... onu da çay yanında 4 te yedim ... akşam öğüne sayıp , akşam daha yemek yememiştim ...
Kaptan izin vermiyor mu bittere decmt 2-3 kare
Duymasın duymasınDoya doya yersek miu bizi vurur bence
3-4 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum akşam ekmek yemek yerine onu yesek
Türkanım yakın zaman hamişlik hedefin varsa in inebildiğin kadar tabi iskeletor olma :Ve artık çok yoruldum 1 senedir kilo ver kilo ver cidden artık birşey yerken korka korka yiyorum sanki çok kötü bişey yapmışımdır gibi bana 55 57 arası iyi boy var çünkü 168 üstümde ince zayiflayinca iskelet gibi duruyorum ama 50 olmayı hamilelik için istiyorum 15 kilo falan aldim ben doğumdan sonra inşallah Rabbim nasip eder kalırım sorunsuz..
Doğumdan sonra kilo stresim olmasın.
Doya doya yersek miu bizi vurur bence
3-4 tanesi 1 dilim ekmek diye biliyorum akşam ekmek yemek yerine onu yesek
Haklisin ausum takiltim yeminle takildim ya yok böyle birşey hani bi noktada durursun ya ha orada duruyorum kimse inanmıyor 52 kilo olduğuma giren 45 diyor ama lanet olası tartı demiyor demiyor 700 eksi varken 1 günde 800 gr geldi artı 100 oldu ona bu ofkem spor yapıyorum yediğimi dikkat ediyorum neden diye kafayı siyirdimWhiteblacklife canım benim seni çok severim , çok takdir ederim biliyorsun ... ama neden gitmiyor demişsin ya ...
Dost acı söyler .
Kusura bakma canım da , yarışa girerken de kızdım sana ... artık hız senin neyine ? incesin ...fitsin .... ZAYIFSIN ZAYIF .
Ha saygı duyuyorum , hedefin var ... 48..45 .... bak o kısmı da bi şey demiyorum ... ama artık acelen ne ?
Sağlıklı yaşam diyoruz ...
dengeli ve düzenli beslenme diyoruz .
Spor ...spor....spor diyoruz ...
Bunların tadına var ..bunların keyfini çıkar ... minik kaçamaklarını sev ... artık 2 ayda değil de .... 20 ayda 45 ol olacaksan , ne kaybedersin ?
Ruhunu yoruyorsun , bedenini yoruyorsun böyle ..gitmez tabii .
Ben en keyifli kilolarımı 59-55 arası vermiştim ... rahattım ... 58 zaten bal börek hedefimdi .... zorlanmadan kasmadan ...uzun sürede ... sonra bi delirdim listeye girdim ...51.8 oldum ... amaaaa var ya ... ite kaka ...
Bırak keyif al yahu ...mis gibi kilon 53-52 .. kaçsan ... gr gr ver .... ama sağlıkla ver ... sağlık derken RUH sağlığı başta .
Anamm tam zamanında gelmişimiyi akşamlar herkese
nar_cicegim geçmiş olsun canım.
Türkanım yakın zaman hamişlik hedefin varsa in inebildiğin kadar tabi iskeletor olma :
Boylarınız ausla yakın Onada en güzel 55-58 arası yakışıyor .. o hamişlik için birde vermişken vereyim diye 52 yi gördü ...ve bence 52 de oda çok fazla zayıftı .. eger vucus yapınızda benziyorsa senin kilo aralıgınıda böyle düşüne bilirsin
Mucuks beyb
Haklisin ausum takiltim yeminle takildim ya yok böyle birşey hani bi noktada durursun ya ha orada duruyorum kimse inanmıyor 52 kilo olduğuma giren 45 diyor ama lanet olası tartı demiyor demiyor 700 eksi varken 1 günde 800 gr geldi artı 100 oldu ona bu ofkem spor yapıyorum yediğimi dikkat ediyorum neden diye kafayı siyirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?