Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy verdim de ne oldu bacım yine 56 ile hamile kaldım :))

ama yok bak buraya yazıyorum .. hadi hadi 56-58 arası mis ... inmem daha ... yüzüm gözüm kendine geldi yahu

tamam fazla şiştim şu an
ha şunu bileydin nihayet dediğime geldin 55 altı ıhhh sende
Ama bende o kiloları gördüğüne sevindim soru işaretin kalmadı inebilmişken baktın tadına en azından

ha şunu bileydin nihayet dediğime geldin 55 altı ıhhh sende
Ama bende o kiloları gördüğüne sevindim soru işaretin kalmadı inebilmişken baktın tadına en azından

aynen ... gördüm ıı ıhhh işte bir musibet bin nasihattan yeğ :)) illa görecektim .

dur hele sen okudun mu geçmişti .... nisan gibi sahalara aynura dönüyor şuan 87 görmüş daha 3 ayı var

Aynen ausum kaldirmistim onu ben ne güzel hafta bir iyisi niye çıkardım ortaya bilmem.ki yine kaldirayim ya ortadan olmayacak böyle

aynen ... gördüm ıı ıhhh işte bir musibet bin nasihattan yeğ :)) illa görecektim .

dur hele sen okudun mu geçmişti .... nisan gibi sahalara aynura dönüyor şuan 87 görmüş daha 3 ayı var
Amanııın okuduğum son mesaj bu mu olacaktı _AYNURA_ naptın sen gııızzz

sabah 08.40
1 yumurtadan maydanozlu dereotlu keçi peynirli omlet
1/3 avakado
3 çeri domates
1 lokma siyez ekmeği

ara 10.30
1 fincan filtre kahve
1 dilim ananas

öğlen 12.30
1,5 kepçe sulu yeşil mercimek yemeği
3 küçük kabak köftesi
200 gr sulu ev yoğurdu

ara 15.00
1 sade Türk kahvesi

akşam 19.00
1 servis kaşığı etsiz kuru fasulye
1 servis kaşığı az tavuklu bulgur pilavı
marul domates salatası

ara 20.00
1 yk ev yoğurdu
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatan@a kadar 2,5 lt ye yakın su
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı içtim. aeben

Ooooggg _AYNURA_ kız 100 kilo olacan ne yiyip duruyonn

fulyacım senin için süper süper menü

Bu şekilde devam sonraki haftalarda akşam karbonu kaldırıp proyu artırdıkmı oooo...

Amanııın okuduğum son mesaj bu mu olacaktı _AYNURA_ naptın sen gııızzz

valla şubatta doğum nisanda bomba gibi dönüyorum , eylüle kadar vermem gerek dedi .. gelince tam bomba gelir eminim

naaptın sen kısmına bişey diyemiyorum , benim akıbette nanay

yani diyorum ya illa yiyeceksen hafta sonu .... akşam 4-5 gibi 8-10 kestane ... atıyorum çayla ... bi daha da akşam yemeği yok derdim ben :)) ama @MiuLego ne derse o balım

Bakalım kaptancım ne dicek :))

fulyacım senin için süper süper menü
evet bence de iyi oldu. aslında daha iyi olacaktı ama şartlar el vermedi.
mesela ananası kahvaltıyla yiyecektim. ara olarak değil. ama yiyemedim sonraya kaldı. insülin ekstra oynadı. sonra akşam bulgur da ekstra oldu. hesapta yoktu normalde. yiyiverdim. fazla değil gerçi. servis kaşığı yazdım ama öyle çok büyük değil. daha bu saatten sonra bişi yok. yemekten sonra (alışkın olduğumdan ) canım tatlı istedi. ben de hemen gidip 1 yk yoğurt aldım ağzıma. sonra da kabuk tarçın çayı içtim. aferin bana di mi

Her ne kadar çok faydaları olsa da Diyet yaparken 4 adet kestanenin bir dilim ekmeğe eş değer olduğunu unutmayın. Çünkü ekmek sınıfında değerlendirilmektedir. Kilo kontrolü istiyorsanız kestane az miktarda yenir . Bir porsiyon ve fazla tüketilen kestane siz kilo kontrolü yapar halde almanıza neden olabilir. Bu sebepten kararında yemeli.

Kestanenin Faydaları:

• Vücudu enerjik tutar,
  • Yorgunluğu giderir,
  • Kanda bulunan kolesterol miktarını düşürür,
  • Kan dolaşımını hızlandırır,
  • Varis ve basur şikayetlerini azaltır,
  • Karaciğer ve mideye yararlıdır,
  • İshali keser.
  • Unutkanlığa en iyi gelen besinlerdir.
Kestanenin Kalori Değerleri:

• Pişirilmemiş çiğ 100 gram kestane kaç kalori: 194 kalori,
  • Haşlanmış 100 gram: 131 kalori değerine,
  • Kavrulmuş aynı gram kestanenin ise: 245 kaloridir.

Haha:)
Ablam vlla 1 1.5 sene sonra düşünüyorum. Afedersin benim kilo hep alta gidiyor basen kısmına üstüm şu an bile ip ince . Fazlası kötü durur:) bende hamilelik için 1 seneye yayicam rahat rahat ve hamileliktesesaglikli beslenicem çok dengesiz beslendim hep sonra 1 sene vermekle uğraştım :)
O yüzden rahat rahat veririm inş 50 52 arası ama 50 olsun 15 alsam 65 doğuma gitsem 5 6 kilo gitse tamam

Ay dizime yetistim çok mutluyum.

Menüsü yazım hemen

Sabah yarım simit çünkü Leslie yapacam diye ise geç kaldım ama 3 mil yaptım

Öğlen geri kalan yarım simit +30 gr süzme peynir+30 kaşık barbunya

Aksam 1 tabak haşlanmış karnabahar yarısının üstüne domates sarımsak maydanoz lu sos bol acı diğer yarısına sarımsaklı dereotlu yoğurt döktüm. Sadece kibrit kutusu kadar ekmek

Şimdi çay demledim gece boyu çay keyfi yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…