ha şunu bileydin nihayet dediğime geldinayy verdim de ne oldu bacım yine 56 ile hamile kaldım :))
ama yok bak buraya yazıyorum .. hadi hadi 56-58 arası mis ... inmem daha ... yüzüm gözüm kendine geldi yahu
tamam fazla şiştim şu an
İyi akşamlar fit ve fit olma yolunda azimle çalışan hatunlar
Evet aus kaptan.. uzaktan gizlice usulca takip ediyordum ama sizioooooooooo bi hippo gelmişşşşşşşşşşşş
ha şunu bileydin nihayet dediğime geldin55 altı ıhhh sende
Ama bende o kiloları gördüğüne sevindim soru işaretin kalmadı inebilmişken baktın tadına en azından
Aynen ausum kaldirmistim onu ben ne güzel hafta bir iyisi niye çıkardım ortaya bilmem.ki yine kaldirayim ya ortadan olmayacak böyleuykusuzum dedin ya ... üstelik dikkat edilince gelen artıdan kime ne zarar ..2-3 güne puuuf diye sönecek ... kaçamaksız gelen artıya kafa takıp daha da az yersen asıl o zaman tıkanırsın ...
bence cidden sen artık tartını bi yere kaldır ..cumadan cumaya tartıl .. he gülüm
Amanııın okuduğum son mesaj bu mu olacaktıaynen ... gördüm ıı ıhhhişte bir musibet bin nasihattan yeğ :)) illa görecektim .
dur hele sen okudun mu geçmişti .... nisan gibi sahalara aynura dönüyorşuan 87 görmüş daha 3 ayı var
Oooogggaynen ... gördüm ıı ıhhhişte bir musibet bin nasihattan yeğ :)) illa görecektim .
dur hele sen okudun mu geçmişti .... nisan gibi sahalara aynura dönüyorşuan 87 görmüş daha 3 ayı var
Anamm tam zamanında gelmişim
Fulyacım ben seni 1 haftalıgına diye orti morti seçmedim özeliklede kendim için seçmedim seni takip edeyim diye seçtim ..
Bi sen bi ben birde akrep kaptanım diyet yapıyoruz sanarak kilo alıyoruz beyb
sabah 08.40
1 yumurtadan maydanozlu dereotlu keçi peynirli omlet
1/3 avakado
3 çeri domates
1 lokma siyez ekmeği
ara 10.30
1 fincan filtre kahve
1 dilim ananas
öğlen 12.30
1,5 kepçe sulu yeşil mercimek yemeği
3 küçük kabak köftesi
200 gr sulu ev yoğurdu
ara 15.00
1 sade Türk kahvesi
akşam 19.00
1 servis kaşığı etsin kuru fasulye
1 servis kaşığı az tavuklu bulgur pilavı
marul domates salatası
ara 20.00
1 yk ev yoğurdu
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatan@a kadar 2,5 lt ye yakın su
öğleden sonra 2 kupa oolong çayı içtim.aeben
Amanııın okuduğum son mesaj bu mu olacaktı_AYNURA_ naptın sen gııızzz
yani diyorum ya illa yiyeceksen hafta sonu .... akşam 4-5 gibi 8-10 kestane ... atıyorum çayla ... bi daha da akşam yemeği yok derdim ben :)) ama @MiuLego ne derse o balım
Ausum sen bulantı geçsin diyemi yiyyon yoksam iştahtanmı ?valla şubatta doğum nisanda bomba gibi dönüyorum , eylüle kadar vermem gerek dedi .. gelince tam bomba gelir eminim
naaptın sen kısmına bişey diyemiyorum , benim akıbette nanay
evet bence de iyi oldu. aslında daha iyi olacaktı ama şartlar el vermedi.fulyacım senin için süper süper menü
Türkanım yakın zaman hamişlik hedefin varsa in inebildiğin kadar tabi iskeletor olma :
Boylarınız ausla yakın Onada en güzel 55-58 arası yakışıyor .. o hamişlik için birde vermişken vereyim diye 52 yi gördü ...ve bence 52 de oda çok fazla zayıftı .. eger vucus yapınızda benziyorsa senin kilo aralıgınıda böyle düşüne bilirsin
Ausum sen bulantı geçsin diyemi yiyyon yoksam iştahtanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?