Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ÖHÖM ÖHÖÖÖÖÖM

DUYDUNUZZZZZ

OKUDUNUZZZZZZ

İĞDEYLE MORTİ OLDUK

ONU YENMEYEN MİU NE OLSUN ULA

CUMA MİU İĞDEYİ GÖMMEZSE

Ausencia görüyon mu ne diyor bana miu
Gebe kadın sonuçta okusun da neşelensin bu esprine Moral önemli miu... Moralini bozmak gibi olmasın da

ohh beee miu
heyt be bekarken bende oykeydim hamile kaldim ilkinde 86 ikincisi guya dikkat etmis halim 84le gittim doguma velhasil kisi hamile kalmadan ne kadar kilo alacagini bilemez

igdedali kazanır sen insanı gaza getiriiyorsun
Kim 3 4 kilo vermek istersen senle morti olsun
Senin verdiğin gaz tüm Türkiye'de yeter
Bebeğim sizleyken yarışmadım ki yeme safhasındaydım
Şimdi diyet safhasındayım
Göreceksiniz
Şov yapcam
Ausencia görüyon mu ne diyor bana miu
Gebe kadın sonuçta okusun da neşelensin bu esprine Moral önemli miu... Moralini bozmak gibi olmasın da
Ahahahahahah
Gel ausum geeeel
Dağ gibi iğdeni nasıl yerlere seriyorum gel de gör

@MiuLego mium benim belim cok kotu. Ogleden sonra yuruyus yaptim bi kismi bebek arabasiyla oldu ve su an dik duramiyorum. Doktora da gostermedim sanirim rontgen falan cemilmesj gerekecek. Bi ara egildim dogrulamadim. Bugun sadece bir saat tempolu yuruyusum var kuzum daha fazla yapamicam o yuzden

Beybi bizim angarılarda iş yok bi ara görüşek

Anam çiçeaaam aman dikkat.. yapma spor falan dikkat et.. doktoru ihmal etme
Beybi bizim angarılarda iş yok bi ara görüşek
Kız heee toplaşak dimedim zati fark ettiysenolmiyi bi türlü.. ben senle tanışmak istiyom amagörüşekkkk

Kız makbuş şimdi miu rüya görüyor. Cuma günü psikanalitik aıdan yorumlayacam tüm rüyalarını elleşmeyin az oynası burda. Türkana yenildi bi de bana yenilsin de belki uyanır
Oooovvv cok sert valla iki taraf da cok guclu bakak da gorek heyecanla bekliyoruz

Ayy kuzum biz bu hafta mi mortiydik ben haftaya zannetmistim. Bilemedim ben

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun. Alinti yapamadiklarim da var. Herkese tesekkur ederim. Umarim iyilesir toparlar kendini. Ilaclarina basladim bu aksam
Olsun kuzum Minik iyleşsinde oluruz morti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…