Vayyyy terbiyesizlerBen kirliyim ula
yemekten sonra çay saatinde bir takım abur cuburlar vücuduma ağız yoluyla giriş yaptılar
Cebren ve hile ile girdiler nevooooş...Vayyyy terbiyesizlerNasıl girmişler içeri Zorla mı yoksa
Vayyyy terbiyesizlerNasıl girmişler içeri Zorla mı yoksa
Cebren ve hile ile girdiler nevooooş...
Direnemedim
Evet canim sagolasinÇiçegim yavruşmu hasta ?...
Geçmiş olsun inş .
Neyse hayırlısı olsun.Miu'yu yenmek için bundan sonra girmelerine izin vermeCebren ve hile ile girdiler nevooooş...
Direnemedim
Evet canim sagolasin
Tebrik ederim canımBu kadar tevafuk olamaz tam sana hedaye iplerimi yazacaktım kii burda gördüm...
1500 dene senin için senin uğruna atladum tadlum
Bir takım abur cuburlar zorlan hile ile ağız yolundan vücuduma girdiler. Şu an mide dolaylarında olduklarını tahmin ediyorumNoldu igdem kimm girdi nereye girdi
Yooook bu hafta yeşil çay foreverNeyse hayırlısı olsun.Miu'yu yenmek için bundan sonra girmelerine izin verme
Şifa olsunBir takım abur cuburlar zorlan hile ile ağız yolundan vücuduma girdiler. Şu an mide dolaylarında olduklarını tahmin ediyorum
Yooook bu hafta yeşil çay forever
Canim deynebim benim,cok sagoll bitanesin sen kartı iptal ettirdim,insallah ogrenmez artik ❤❤❤
kuzum,musteri temsilcisiyle görüştüm,karti iptal ettirmek istedigimi soyledik.icinde 5 lira 35 kuruş vardı,onu da evin altinda markette harcadim asansörle indim artik mecbur.karti sifirladiktan sonra tekrar aradim.hem banka hesabımı,hem hesap kartını,hemde internet bankacılığı sifremi kaldirdilar :)) ozellikle sordum gorunur mu yinede diye.bi hesabiniz olmadigi icinn hic bi sekilde gozukmez dedi
hallettim Allaha şükür canim mium nefs e yazdim ustte❤❤
karti da hesabi da kapatti kuzum.gozukmez dediler ama bakalim
Tebrik ederim canım
Ama niye kendini bu kadar yoruyorsun
Ne kadan fedakar bir insanİgde o abur cuburlar bidaha zorla bedenini ele geçirmeye çalışırsa haber et ben onlara yapacağımı bilirim
Esim bugün nobetci yarın gelecek kuzum sorarsa öyle yapcam cok sagol canim nefs imOyy sevindim canım halletmissin..
Hiç panik yapma esinle konuşurken sakin ol huylanmasin.
Bir takım abur cuburlar zorlan hile ile ağız yolundan vücuduma girdiler. Şu an mide dolaylarında olduklarını tahmin ediyorum
Yooook bu hafta yeşil çay forever
Benim halam biz deDedim yaa senin için bebegim.
Benim hala gelmedi Nevo sende durumlar nasıl.
Ben de eşimle ilk tanistigimda evlenmeyi düşünmüyorum demiştim o da ben de düşünmüyorum demişti. Oysa içinden kış kış guluyormus. 2 ay sonra aşık olup evlilik kararı aldık toplam 11 ayda evlendik. Işın özu belli olmaz
Almayacaaaaam
İgde o abur cuburlar bidaha zorla bedenini ele geçirmeye çalışırsa haber et ben onlara yapacağımı bilirim
Benden fedakarini bulamazsın o kaa diyimNe kadan fedakar bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?