- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Kız makbuş şimdi miu rüya görüyor. Cuma günü psikanalitik aıdan yorumlayacam tüm rüyalarını elleşmeyin az oynası burda. Türkana yenildi bi de bana yenilsin de belki uyanır
Canını yirimBen seni tutuyore
Oyy babam gelmişhiçbegum75 mücverimle @nehirnil111 minnakımla denk gelemiyorum ben ...onlara bi akşam öpücüğü bırakayım da sabah alsınlar
Bilemiyorum ben kacış noktam hep agzına degerse arkası gelir onun için uzaklaş ordan olmuştuAynen öyle hani mesela tadımlık aliyorsun en fazla ben onu da beceremiyorum da
La bi kıskanma
Canını yirim
Gazını aldın geçenlerde ama yeterli gelmemiş. Sırf bunun için kilo aldım da geldim
Yarın spora da başlayım da
Temizler el kaldırsın tehlikeli dakikalar
Nare83 begum75 @ada81 @Sarayca @Triplimelek Megi Cutemom007
Ben kirliyim ula
yemekten sonra çay saatinde bir takım abur cuburlar vücuduma ağız yoluyla giriş yaptılar
ÖHÖM ÖHÖÖÖÖÖM
DUYDUNUZZZZZ
OKUDUNUZZZZZZ
İĞDEYLE MORTİ OLDUK
ONU YENMEYEN MİU NE OLSUN ULA
CUMA MİU İĞDEYİ GÖMMEZSE
Temiz sayılırım akşamTemizler el kaldırsın tehlikeli dakikalar
Nare83 begum75 @ada81 @Sarayca @Triplimelek Megi Cutemom007
Hepsini bitirdim bu akşam hiçbişey bırakmadım. Midem çöplükten hallice. Ne akıllıyız de miAy misler gibi
ayse teyze tarafından acele ile yıkanmış gibi ter Temizimmmmm mm
Ayyyy igdemmm çok seviyorum bende abur cubur
Ayyy onlerden yer kaptım ben de
izliyorum
Hepsini bitirdim bu akşam hiçbişey bırakmadım. Midem çöplükten hallice. Ne akıllıyız de mi
Çiçegim yavruşmu hasta ?Menumu de yazayim
Uyaninca corekotu yagi ve sirkeli su
7.30= 2 yumurta ve sut
Ara, turk kahvesi ve biraz kuru dut
Ara, hindi fume yagsiz tuzsuz 3 dilim, 1 kutu sut
17.30= 1 tavuk but
19.00= 4-5 tane cig badem
Esimle tartisinca istah bisey kalmadi
@MiuLego
Yok anam yok bıraktım daha yüzüne bakmam uzun bi süre abur cuburun... Hiç durmadım ya inanamadım kendime. Artık öyle bir noktaya geldim ki tatlı gelmedi yediğim çikolata. Masa başında bir bakıyorum paket bitmiş... Ne ara yedim hatırlamıyorumYa işte tadında bırakmıyoruz
misal 1 tane yesek daha tatlı
ama 5 tane yiyince migde fesatı geçiriyoruz, bendede aynı oluyor hayriş
3 kişiyi evlendiren cennete gidermiş ben 2 evlendirdim gel kız bi de seni evlendiriim 3 leyelim şu işiO yüzden evlenmicem
Beybi bizim angarılarda iş yok bi ara görüşek
Anam çiçeaaam aman dikkat.. yapma spor falan dikkat et.. doktoru ihmal etme
Kız heee toplaşak dimedim zati fark ettiysenolmiyi bi türlü.. ben senle tanışmak istiyom ama görüşekkkk
Kız sen ne ara böyle oldunYok anam yok bıraktım daha yüzüne bakmam uzun bi süre abur cuburun... Hiç durmadım ya inanamadım kendime. Artık öyle bir noktaya geldim ki tatlı gelmedi yediğim çikolata. Masa başında bir bakıyorum paket bitmiş... Ne ara yedim hatırlamıyorum
Geçen hafta oldu abla. Bir sürü şey üst üste geldi. Yoğundum aşırı. Bi de stresliydim... Kaç gündür toparlanmaya çalışıyordum ama olmadı. Birine sataşmadan yapamıyorum benKız sen ne ara böyle oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?