Hoşgeldin Can'ım..O zaman accık bahsedeyim,
Yaş 34
1 aydır diyetteyim, evdekiler gayet fit olduklarından(pisler) Ben de bari kk’den destek alayım dedim
İlk başlangıç kilosun65,5
Güncel kilo 60,6
Hedef 52
Keto,dukan,Karatay ortaya karışık bir diyet yapıyorum
Evliyim(1 sene oldu, ama 7 senedir birlikteyiz zaten)
Yarışmaya yurt dışından katılıyorum
Herkese başarılar dilerim
Inşallah sayenizdeŞimdilik.. geçici süreliğine ama.. çekeceğin zamanlar da gelecek hatice
Canım içten samşmi bir ortam olunca öyle oluyorInşallah sayenizdebağımlılık yaptın kız @MiuLego .derlerdi de inanmazdim yapmacık gelirdi bazen. Gercekmis. Çocukları uyutunca arada fırsat bulunca ilk isim buraya bakmak oluyor. Iyi geliyorsunuz
Ben varım beni izleAllahm ne sıkıcı bi gece izlicek hiçbişe yok.
Ben seni tutuyorum bu yarışı sen kazanacaksınBaşladık ula
Bi miu haşlama yapam bu hafta. Epeydir canım çekiyordu
Ben seni tutuyorum bu yarışı sen kazanacaksın
Ay senin o tişört ünü yerim.hangi çizgi film hangi karakter bu senin için izlicem. Ben buna da razıyım biliyor musun hatta bi tık fazlasına bile.Eki Görüntüle 2072603
Şimdi çektim
Kaslarımın üstü yağ bağlamış
Hemen karın kası çalışmaya başlıyorum hemen
Despicable me kuzum türkçe çevirisi sanırım çılgın hırsız.. karakterin adı da agnesAy senin o tişört ünü yerim.hangi çizgi film hangi karakter bu senin için izlicem. Ben buna da razıyım biliyor musun hatta bi tık fazlasına bile.
Sonuç: lee onu evlendirdiDüşe kalka başaracağız evelAllah triplim
Ben senin bildiğin kızlrdan değilim
Ay bende çekiim dicem ama benim yağlardan kaslara inemez o mekiklerHergün 300 mekik sözü verdim kendime
Hadi gel kız biz seninle morti olalım birbirimize iyi geliriz benceAy senin o tişört ünü yerim.hangi çizgi film hangi karakter bu senin için izlicem. Ben buna da razıyım biliyor musun hatta bi tık fazlasına bile.
Yağ nerde haniEki Görüntüle 2072603
Şimdi çektim
Kaslarımın üstü yağ bağlamış
Hemen karın kası çalışmaya başlıyorum hemen
Şuan ki halini atsana burada 52 54 arası bize lazım 58 hallerin uyanık gordum seni
Hoş geldin balım bi tanitiver kendini kaynaşır giderizolur neden olmasın, takılalım birkaç gün sonrası hayrolaaa :) üye yapmazsanız da sorun değil ben katılırım köşeden köşeden
Spor kaptanını etiketleAsıl mevzuyu unutuyordum
Sabah 3 mile leslie
Aksam 3mile leslie
Sonuç ağrıyan bacaklardan uyuyamama
Var var vallahi ne güzeldi benim vücudumYağ nerde haniben yağ namına bişe göremiyom orda
Attım yaŞuan ki halini atsana burada 52 54 arası bize lazım 58 hallerin uyanık gordum seni
Kıskandım ben de mi foto atsamVar var vallahi ne güzeldi benim vücudum
1 aya o haline geri döndürcem ki
Attım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?