Aaaattttttt hadiiiiiiKıskandım ben de mi foto atsam
1.bel kalınlaşmışEki Görüntüle 2072603
Şimdi çektim
Kaslarımın üstü yağ bağlamış
Hemen karın kası çalışmaya başlıyorum hemen
Evet1.bel kalınlaşmış
2.bel yağ bağlamış
3.kollarda kalınlaşmış
Meraklı melahat seniAaaattttttt hadiiiiii
Olaun kiiiiii merak ediyom bennnnMeraklı melahat senibenim senin gibi daş vücüdüm yok canım
Kız ağzın yamulcak çarpılcan nerde kalın bel nerde yağ anamm1.bel kalınlaşmış
2.bel yağ bağlamış
3.kollarda kalınlaşmış
Vücut çok nankör aylarca yap 2 ay yapma hemen deforme ama miu gerçekten jillian 1 hafta da fark attı bende zaten bacak popo yok anam üst bölüm.sikintiliydi göğüs 84 dusmus bel 71 düşmüş az kaldı 6 rakamlara o değilde ben hala alışveriş yapmadım tirsiyorumEvet
Bayadır spor da yapmıyordum vaytım.. ne biçim moralim bozuldu.. ciddi bozuldu he.
Hemen spora asılıp 1 aya kalmadan o hale dönmeliyim
Ama 7 kiloda çok fark etmez.Başlamadan önceki fotom var.Bugün de çektim.Herifin skiny kotu totoma olmuyodu onu denedim bugün oldu herife yolladım hemen skiny kotun artık benim kusura bakma didimOlaun kiiiiii merak ediyom bennnn
Hem ilerde öncesi sonrası yaparız :)
Balım gel 52 çek resmini gel 58 bi daha çek resmini arada bir bir buçuk beden fark var ya tek ben mi farkediyorum acabaKız ağzın yamulcak çarpılcan nerde kalın bel nerde yağ anamm
Ben göremedim.Benim hiç öyle fücudum olmadığı için bana gayet çubuk gibi göründüBalım gel 52 çek resmini gel 58 bi daha çek resmini arada bir bir buçuk beden fark var ya tek ben mi farkediyorum acaba
Ay ben buraya öncesi sonrasını almıştım resim aradaki farkı gorsen kaçacak delik ararsinKıskandım ben de mi foto atsam
Var balım en az bir beden fark oynuyorBen göremedim.Benim hiç öyle fücudum olmadığı için bana gayet çubuk gibi göründü
Aynen çok nankör..Vücut çok nankör aylarca yap 2 ay yapma hemen deforme ama miu gerçekten jillian 1 hafta da fark attı bende zaten bacak popo yok anam üst bölüm.sikintiliydi göğüs 84 dusmus bel 71 düşmüş az kaldı 6 rakamlara o değilde ben hala alışveriş yapmadım tirsiyorum
Hahahahahah iyi yapmışsın kız senin olucuk tabiiAma 7 kiloda çok fark etmez.Başlamadan önceki fotom var.Bugün de çektim.Herifin skiny kotu totoma olmuyodu onu denedim bugün oldu herife yolladım hemen skiny kotun artık benim kusura bakma didim
Yaptım kiBalım gel 52 çek resmini gel 58 bi daha çek resmini arada bir bir buçuk beden fark var ya tek ben mi farkediyorum acaba
öyle de daş böyle de daşAynen çok nankör..
Ama hak ettim ben..
jilliana başladım o çok farkediyor.. 30 gün yaparım..
30 gün sonra aynı kıyafetle bidaha atcam foto
Hahahahahah iyi yapmışsın kız senin olucuk tabii
Yaptım ki
Hem de ne biçim fark var
Eki Görüntüle 2072615
Ağlayacak kadar değil be fark iki haftanın almaz belinin kıvrımı azalmis biraz kas görüntüsu azalmis bide hafiften görebildiğim kadar kollar kalınlaşmış o kadar yaHee şöyle
Öncesi olan sabah aç karna spor sonrası
Diğeri gece yarısı 00:30 mide tonla yemek su dolu
Ama bu şişkolaştığımın ve kaslarımın yok olduğunun aksini söyleyemez.. sabah bidaha çekinirim belki
Şimdi ağlayarak uyucam moreli sifir
Evet balımmmAğlayacak kadar değil be fark iki haftanın almaz belinin kıvrımı azalmis biraz kas görüntüsu azalmis bide hafiften görebildiğim kadar kollar kalınlaşmış o kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?