- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Herhalde be ay bende önceki resimleri arıyorum bulamadım o koca göbekli halimle şimdiki halini telden silmisim buradan bulayim dedim bulamadimEvet balımmm
Ama bel kıvrımı benim için çok önemli. O kilo verimce çıkar zaten de.. kaslarjillian bacıya güveniyorum
Yaparız la yeniden onu da biz yaptık demi
İşk fotoda ne güzel bronzumAğlayacak kadar değil be fark iki haftanın almaz belinin kıvrımı azalmis biraz kas görüntüsu azalmis bide hafiften görebildiğim kadar kollar kalınlaşmış o kadar ya
Burdan zor beee çok yazıyoz.. koca göbekli hal efsaneHerhalde be ay bende önceki resimleri arıyorum bulamadım o koca göbekli halimle şimdiki halini telden silmisim buradan bulayim dedim bulamadim
Cekmedim ama önce benim acilen kıyafet almam lazım.pantolonlar ve kemerlerde açacak deli yeri kalmadiİşk fotoda ne güzel bronzumşimdi beyazlamışım gene
Bronz tene bayılıyom vaytt
Jillian 10. Gün bitiminde çekeyim ben foto demiii aaaa evet
Sen de çek kendine.. 10.20. 30. Gün sonlarında.. farka bakarsın vaytım
Aynen çok nankör..
Ama hak ettim ben..
jilliana başladım o çok farkediyor.. 30 gün yaparım..
30 gün sonra aynı kıyafetle bidaha atcam foto
Hahahahahah iyi yapmışsın kız senin olucuk tabii
Yaptım ki
Hem de ne biçim fark var
Eki Görüntüle 2072615
Ay bulsan ikisini yan yana koyacağım neden kiloya taktığıma anlarlar belki yeni arkadaşlarBurdan zor beee çok yazıyoz.. koca göbekli hal efsane
Hala sen olduğuna inanmıyorum
Kt kat
Bi de şimdiye bak maşallah inceciksin
Ya sen neden almıyosun daha halaCekmedim ama önce benim acilen kıyafet almam lazım.pantolonlar ve kemerlerde açacak deli yeri kalmadi
Toto ve gobekte çok büyük fark var 7 kilo demek nerdeyse 2 beden beee fıstık gibi olmuşsun
Kız pınaaaar
Vallaha yanyana koyunca efsane olur :)Ay bulsan ikisini yan yana koyacağım neden kiloya taktığıma anlarlar belki yeni arkadaşlar
Ya bi müsait olamadim ya deli oldum çat kapı misafir çat kapı misafir ayy dün akşam az kalsın misafirlerin yanında pantolon iniyordu rezillige ramak kala farkettim bide farketmiyorum 38 varmış bi tane onu giyiyorum hep artık oda tutmuyorrrYa sen neden almıyosun daha hala
Valla mı ayy çok sevindimmToto ve gobekte çok büyük fark var 7 kilo demek nerdeyse 2 beden beee fıstık gibi olmuşsun
Ya bi müsait olamadim ya deli oldum çat kapı misafir çat kapı misafir ayy dün akşam az kalsın misafirlerin yanında pantolon iniyordu rezillige ramak kala farkettim bide farketmiyorum 38 varmış bi tane onu giyiyorum hep artık oda tutmuyorrr
Kör müsün pınar senValla mı ayy çok sevindimmbana aynı gibi geliyo görüntü olarak
İlki 1,5 ay önce 106,400 .bugünkü de 99,500Kız pınaaaar
İlki kaç kilo 2. Kaç kilo
Yorumum sonrasında gelecek
Kilonu da hic gostermiyosun pinarrrr ve cidden baya fark var
Balım acil gözlük al gözüne nasıl fark yok diyebiliyorsun anlamıyorum ya ben çok mu derin bakıyorum acabaValla mı ayy çok sevindimmbana aynı gibi geliyo görüntü olarak
Pınarım aradaki fark dağ kadar da.. bel bölgesi karın çok incelmiş de..İlki 1,5 ay önce 106,400 .bugünkü de 99,500
Kör biraz galiba çok üstüne gitme vaytımBalım acil gözlük al gözüne nasıl fark yok diyebiliyorsun anlamıyorum ya ben çok mu derin bakıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?