Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet balımmm
Ama bel kıvrımı benim için çok önemli. O kilo verimce çıkar zaten de.. kaslar jillian bacıya güveniyorum

Yaparız la yeniden onu da biz yaptık demi
Herhalde be ay bende önceki resimleri arıyorum bulamadım o koca göbekli halimle şimdiki halini telden silmisim buradan bulayim dedim bulamadim

Ağlayacak kadar değil be fark iki haftanın almaz belinin kıvrımı azalmis biraz kas görüntüsu azalmis bide hafiften görebildiğim kadar kollar kalınlaşmış o kadar ya
İşk fotoda ne güzel bronzumşimdi beyazlamışım gene

Bronz tene bayılıyom vaytt

Jillian 10. Gün bitiminde çekeyim ben foto demiii aaaa evet

Sen de çek kendine.. 10.20. 30. Gün sonlarında.. farka bakarsın vaytım

Herhalde be ay bende önceki resimleri arıyorum bulamadım o koca göbekli halimle şimdiki halini telden silmisim buradan bulayim dedim bulamadim
Burdan zor beee çok yazıyoz.. koca göbekli hal efsane
Hala sen olduğuna inanmıyorum
Kt kat
Bi de şimdiye bak maşallah inceciksin

Cekmedim ama önce benim acilen kıyafet almam lazım.pantolonlar ve kemerlerde açacak deli yeri kalmadi

Ya sen neden almıyosun daha hala
Ya bi müsait olamadim ya deli oldum çat kapı misafir çat kapı misafir ayy dün akşam az kalsın misafirlerin yanında pantolon iniyordu rezillige ramak kala farkettim bide farketmiyorum 38 varmış bi tane onu giyiyorum hep artık oda tutmuyorrr

Tövbeler olsun. BAk yakında olacak öyle bi kaza.. hemen çık alışverişe
Valla mı ayy çok sevindimm bana aynı gibi geliyo görüntü olarak
Kör müsün pınar sen

İlki 1,5 ay önce 106,400 .bugünkü de 99,500
Pınarım aradaki fark dağ kadar da.. bel bölgesi karın çok incelmiş de..

Anam sen 99.5 kiloyu nerene sakladın bu ne biçim 99.5 kilo yahu

Ay maşallah diyeyim de..
kim bilir 80 de falan nasıl görüncen..

İnanılmaz fark var 7 kiloda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…