Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peynirli salatayı nasıl yapıyorsunuz ,hangi sebzeleri koyuyorsunuz,normal salatyı yapıp peynir mi ekliyorsunuz?Hiç peynirli salata yapmadım ben
Ben encok domatesli olanı severim kışında varsa akdeniz yeşilgi yoksa marul tere dere ile yaparım güzel olur hatta yağ yerine bir iki yeşil zeyttin at dahada güzel oluyor

Aynen korumada 2 k.k yiyecegim

aa ben şimdi bile yiyorum 2 kk niye koruma ?

Peynirleri patlattım kız her çeşitten tonla

Nare83 peynirsiz yaşayamammmmmm

ay peynir olmazsa olmazım benim yaaaaa

aaa neden masumm nolduki

bilmiyorum , hiç kendimi dünyalı gibi
7. takımlı gibi hissetmiyorummmm

Bir kahve iyi gelir yada yeşil cay dene istersen

Benim kahvaltıda peynir yemezsem o gün kahvatı yapmamış gibi oluyorum

aynennn ,şok diyetleir yapacakken bile peyniri düşünüyorumm
bi duble türk patlatcam birazdann

Nidenmişşiş kahveni mi içmedin banum?

Sana öyle gelir normaldir
Ama çok fark var maşallah

İnanmam

yok cnm içmeidm birazdan içicemmm

İspatlı yazayım.Gece kızım uyumadı,sabah yattım geç kalktım ,O da uyuyakaldı,kahvaltı için Onun kalkmasını bekliyorum ,tek başına
kahvaltıda birşey yemiyor.
64.4 dedim ama 100 gr daha inmiş

Eklentiler

• IMG_20171127_105138.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 16

Baya falan etmiş bence de . 1 cm incelemek bile büyük başarı

Ay kizlar yaa benim kahvalti rutin hep tost olarak.yumurta sevmem peyniri erimeden biseyin icinde olmadan yiyemem. Ve bu sabah ekmegim yok cikacak durumum yok haftasonu yoktum bugun pazara gidilecek evde sebze namina bisey yok tam takir kuru bakir ben napim kahvaltida acaba olmayan seylerden ne yiyebilirim :)
@MiuLego

Roka çok yakışıyor
Roka domates marul/iceberg az da mısır yeterli bile bence

Ben encok domatesli olanı severim kışında varsa akdeniz yeşilgi yoksa marul tere dere ile yaparım güzel olur hatta yağ yerine bir iki yeşil zeyttin at dahada güzel oluyor
Domatesin suyu peynirin tadını bozmuyor demek ki he mi?
Mısırı salatada yasak diye koymuyordum koyabilir miyim
Ben de deneyeyim bu salatayı

selam kızlar nasılsınız?
pazar sabahı geldim irandan. pazar zaten paso ya uyku ya mahmurluk geçti. dün de hakeza. bugün anca yeni yeni geliyorum kendime.
çok dikkat edebildiğimi söyleyemem ama insallah toparlıyorum ufak ufak. her ne kadar reglim yakın olsa da. bu hafta zaten çok bişi beklemiyorum.
bu arada eşimle ve kv ile sorunlar yaşadık. beni tehdit ediyor akşam gidiyorum kızına bakacak birini bul diye.
belki de hayırlısı budur artık, kreş bakıyorum kızıma..
ne olur kal diye yalvaracak değilim. herkes sorumluluk almalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…