şerym laydim hoşgeldinselam kızlar nasılsınız?
pazar sabahı geldim irandan. pazar zaten paso ya uyku ya mahmurluk geçti. dün de hakeza. bugün anca yeni yeni geliyorum kendime.
çok dikkat edebildiğimi söyleyemem ama insallah toparlıyorum ufak ufak. her ne kadar reglim yakın olsa da. bu hafta zaten çok bişi beklemiyorum.
bu arada eşimle ve kv ile sorunlar yaşadık. beni tehdit ediyor akşam gidiyorum kızına bakacak birini bul diye.
belki de hayırlısı budur artık, kreş bakıyorum kızıma..
ne olur kal diye yalvaracak değilim. herkes sorumluluk almalı...
Canım benim hoşgeldin inşallah sorunlar asılır bi şekilde bakmazsa bakmasın ver kızını krese kafan rahat sen rahatselam kızlar nasılsınız?
pazar sabahı geldim irandan. pazar zaten paso ya uyku ya mahmurluk geçti. dün de hakeza. bugün anca yeni yeni geliyorum kendime.
çok dikkat edebildiğimi söyleyemem ama insallah toparlıyorum ufak ufak. her ne kadar reglim yakın olsa da. bu hafta zaten çok bişi beklemiyorum.
bu arada eşimle ve kv ile sorunlar yaşadık. beni tehdit ediyor akşam gidiyorum kızına bakacak birini bul diye.
Selam canlar
tansiyon sabah yine yerlerde idi ... 8-5
bir şeyler yedim , uyudum da toparlandım azıcık .
öğlen bir arkadaşa davetliyiz .. bi duş alayım ..gezmelik kıyafet bulabilecek miyim bakayımartık beller asla kapanmıyor
ayy benden böyle işte ... sizden de iyilik güzellikler olsun
allah allah neden acaba masumm
mevsimsel bi histir takılma bi kahve iç kendine gel
şerim hoşgeldin cnmm
ay bencede ya kreş yada birini bul kafan rahat etsin ohhh be diyeceksinn
Selam canlar
öğlen bir arkadaşa davetliyiz .. bi duş alayım ..gezmelik kıyafet bulabilecek miyim bakayımartık beller asla kapanmıyor
şerym laydim hoşgeldin
iranda yiyecek bişeyler bulabiliyomusun yani bizim burda bildiğimiz yediğimiz şeylerden varmı ordada?
kv neden bakmıyomuş çocuca öyle bi tartışmada bırakıp gidilirmi torunnasıl bi büyük bu böyle,onun sevgisi baktırır bi kere
inşalllah aşarsınız sorunları şerym
Canım benim hoşgeldin inşallah sorunlar asılır bi şekilde bakmazsa bakmasın ver kızını krese kafan rahat sen rahat
Alamadım gibi ballı çörekim kitabımı elimden bırakamadım saat 1 buçukta uyudum uzun zamanların hafta içi rekoru buoyy ne tatlı uyuyosun sen öyle
dün akşam uykunu alamadın mı yoksa
iyiyiz balım ... yuvarlanmaca
orti mi ?? kız ben senden çok yiyorum nasıl ortilik bu
seviliyorsun minnakım
Yumurta ben de sevmem hatta tiksinme boyutundayım bernaaAy kizlar yaa benim kahvalti rutin hep tost olarak.yumurta sevmem peyniri erimeden biseyin icinde olmadan yiyemem. Ve bu sabah ekmegim yok cikacak durumum yok haftasonu yoktum bugun pazara gidilecek evde sebze namina bisey yok tam takir kuru bakirben napim kahvaltida acaba olmayan seylerden ne yiyebilirim :)
@MiuLego
Yiye yiye kilo veriyor a dostlarİspatlı yazayım.Gece kızım uyumadı,sabah yattım geç kalktım ,O da uyuyakaldı,kahvaltı için Onun kalkmasını bekliyorum ,tek başına
kahvaltıda birşey yemiyor.
64.4 dedim ama 100 gr daha inmiş
Herhalde kızını baktığından mecburlar bana diye düşünüyor.Gitse de işin zor,kalsa da.İşte çalışma mecburiyetin var mı?Kızını kendin baksan da kimsenin tribini çekmesen.bilemiyorum masumum kafam çok karışık. daha 18 aylık çok kücük.
hadi gündüzleri kreşe verdim tamam, ya geceleri ? biliyorsun bazen seyahatlere gidiyorum minimum 3 gece ben evde olmuyorum. babası hiç sorumluluk alma taraftarı değildi ki. anası bakıyor ya ona da kızına da. rahatı keyfi yerindeydi.
çalışmamı istiyorsa o da koyacak elini taşın altına. onunla da sorunlarım var oturup konuşasım hiç yok..
geçmiş olsun güzel hamilem.
bebiş büyüyor tabi kapanmıyor dügümeeleer
var tabi, bol bol et yemegi bi kere yedikleri. bir de güzel bir pilavları var, basmati denen kokulu bir tür pirincle yapıyorlar. ye ye doyamıyorsun. bir de güzel bi arpa çorbaları var. ben genelde deniz ürünlerinden karides yerim, oradaki ismi megüü..
aç kalma drumu yok ama tabi bizim ülkemizdeki gibi lezzetli değil etler. çok aşırı pşiriyorlar kuruyor etler. ama tavukları güzel ızgara yapıyorlar. bizim urfaya benzer şişleri de var. aslında dogu anadolu yemeklerine çok benziyor.
inşallah canım. 2 gündür evdeki kimseyle konuşmuyorm. hata yapılıyor ben tepki verince suclanan ben oluyorum.
analı ogullu beni karşılarına aldılar alttan almamı ezilmemi bekliyorlar. asla alttan almam ezilmem. haklıysam hele ölürüm de altta kalmam. özür dilenmeden hiçbişi olmamış gibi yapamam..
gel çocuguna bak ne demek ? bana çalışıyorsan kendine çalışıyorsun dedi kadın. oglu ile tartıştık dur oglum öyle yapma öyle deme demedi. ikimizin arasına girip bana bagırdı utanmıyor musun sen vs diye. bir kere insanda adalet olacak. bu kadında yok. ona artık asla anne filan da demem. bir kere insaflı vicdanlı olacaksın. NET!
Antepia27 denk gelemedik hiç ... nasılsın ? durumlar nasıl ? 103 ten inildi mi ? bi ses ver..bi tüyo ver .. meraktayım ...
partine az kaldı ..
Sporu verdi gitti menü yok
Antepten angarya saçlarından sürükleyerek getircem.. hep gözümğn önünde tutcam onu
Ben de sabah tartıldım 58.1 idim.. bugğnden başladık mı o zaman?
Çok adil olur iğdem çnkü bende de ödem çok.. aşırı yedimbugün başladıö tertemizim 50 kiloya kadar tertemiz .. hadi başladık mı la
Ganını yerde gomayacam Türkaaaaaaaaaaaaaaaan
Miuyu tutan yok zatenBen seni tutuyorum bu yarışı sen kazanacaksın
Geçen hafta üstümden tır geçti eflal duymadın mıSen nerdesin canım ya göremiyorum. Geçmişi de okuyamıyorum bu ara.
Ula hala aklın fikrin yemekteAçık büfe kahvaltıya geldim dersten çıktık da...
Amaaaaaa yımurta domtis salatalık envai çeşit peynir zeytin yeşillik dışında tabağımda cıs yok
Neden nedennnnnn
ÇÜNKÜ DEigdedali nı yeneceeeğğğmmmmmm
Yere batsın tatlıları cıs ları cosları
İğdeyi cuma yere gömmekten güzel mi lan tatları
Tabi ki değil cuma iğde ızgara yapar yerim
Ben karataycıyım cınım hiç öpmiyim
Aus hem de nası yerim bu miuyu var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hafta sonu cısslıydı dünkü menümü yazayımYiye yiye kilo veriyor a dostlarmaşallah deynepim nabıyorsan devam et beni falan dinleme ne yapıyosan doğru yapıyosun
Bana at didiYanlış ata oynadın aus kaptanımmmm
Evdeyiz biz de okula gitmedik. Yedirip icirip ilac veriyorum. Sabah uyudu uzunca. Biraz nefes alabiliyor en azindan kuzum
Çiçeam geçmiş olsun kuzucuk mu hasta?Evdeyiz biz de okula gitmedik. Yedirip icirip ilac veriyorum. Sabah uyudu uzunca. Biraz nefes alabiliyor en azindan kuzum
Mısır çok masum değil ama deynepim kararında koyulabilir ki:)Domatesin suyu peynirin tadını bozmuyor demek ki he mi?
Mısırı salatada yasak diye koymuyordum koyabilir miyim
Ben de deneyeyim bu salatayı
Şerim hepsi üst üste gelmiş.. ağız eğme kv ye dik dur balım elbet yol bulunur eşin sorumluluk alacak..selam kızlar nasılsınız?
Hahahahahha herşeyden canı çekmiş demek ki kadınınBir kahvaltı davetti budan 2 sene önce ünlü bir otedeydi gittim tabi ben 90 kiloyum tabagıma aldım kibar kibar penirlerimi tabı aklım yine diger peynirlerde karışımdaki hanım bir bankacının karısı sitasünü bilmiyorum sohbet sırasında süreklı dile getirmesinden hatırlıyorumbir tabakla geldi Hayatımda bu kadar karışık bukadar herseyin biririnin içinde olan bir tabak görmedim marulların üzerinde tatlı bir şeyler vardı o derece marul yatagında donnat gibi duruyordu hepsi yanında hamur işleri filan senin kadar zayıfta olsam yine o tabagı yemem demiştim ićimdem
Oyyy ausum dikkat et gezmelerde tansiyona..Selam canlar
-1.5 beni kesmez fatmamBakalım kaptanim bu cuma gorucez hafta içi çok belli olmuyor aç ve WC cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelit
Saçlarım dam yol getir kuzey güney filminde kuzey ne güzel şöyle misti
Heee sen kilo al bize firca
O menü verilecek spor yapılacak haftada 1.5 kilo gid cektanidik geliyomi sana haa haa
Tamam canım
Teşekkürler masumm ,darısı bu hafta senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?