Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şerym laydim hoşgeldin
iranda yiyecek bişeyler bulabiliyomusun yani bizim burda bildiğimiz yediğimiz şeylerden varmı ordada?

kv neden bakmıyomuş çocuca öyle bi tartışmada bırakıp gidilirmi torun nasıl bi büyük bu böyle,onun sevgisi baktırır bi kere
inşalllah aşarsınız sorunları şerym

Canım benim hoşgeldin inşallah sorunlar asılır bi şekilde bakmazsa bakmasın ver kızını krese kafan rahat sen rahat

ay yine karşılaşamadıkkk
bi öpücük kondurayım dur
sabah aldım ton balıgı bir şans daha verecgim dedigin gibi

allah allah neden acaba masumm
mevsimsel bi histir takılma bi kahve iç kendine gel

içtim valla aydım biraz

şerim hoşgeldin cnmm
ay bencede ya kreş yada birini bul kafan rahat etsin ohhh be diyeceksinn

bilemiyorum masumum kafam çok karışık. daha 18 aylık çok kücük.
hadi gündüzleri kreşe verdim tamam, ya geceleri ? biliyorsun bazen seyahatlere gidiyorum minimum 3 gece ben evde olmuyorum. babası hiç sorumluluk alma taraftarı değildi ki. anası bakıyor ya ona da kızına da. rahatı keyfi yerindeydi.
çalışmamı istiyorsa o da koyacak elini taşın altına. onunla da sorunlarım var oturup konuşasım hiç yok..

geçmiş olsun güzel hamilem.
bebiş büyüyor tabi kapanmıyor dügümeeleer

var tabi, bol bol et yemegi bi kere yedikleri. bir de güzel bir pilavları var, basmati denen kokulu bir tür pirincle yapıyorlar. ye ye doyamıyorsun. bir de güzel bi arpa çorbaları var. ben genelde deniz ürünlerinden karides yerim, oradaki ismi megüü..
aç kalma drumu yok ama tabi bizim ülkemizdeki gibi lezzetli değil etler. çok aşırı pşiriyorlar kuruyor etler. ama tavukları güzel ızgara yapıyorlar. bizim urfaya benzer şişleri de var. aslında dogu anadolu yemeklerine çok benziyor.

Canım benim hoşgeldin inşallah sorunlar asılır bi şekilde bakmazsa bakmasın ver kızını krese kafan rahat sen rahat

inşallah canım. 2 gündür evdeki kimseyle konuşmuyorm. hata yapılıyor ben tepki verince suclanan ben oluyorum.
analı ogullu beni karşılarına aldılar alttan almamı ezilmemi bekliyorlar. asla alttan almam ezilmem. haklıysam hele ölürüm de altta kalmam. özür dilenmeden hiçbişi olmamış gibi yapamam..
gel çocuguna bak ne demek ? bana çalışıyorsan kendine çalışıyorsun dedi kadın. oglu ile tartıştık dur oglum öyle yapma öyle deme demedi. ikimizin arasına girip bana bagırdı utanmıyor musun sen vs diye. bir kere insanda adalet olacak. bu kadında yok. ona artık asla anne filan da demem. bir kere insaflı vicdanlı olacaksın. NET!

oyy ne tatlı uyuyosun sen öyle
dün akşam uykunu alamadın mı yoksa
Alamadım gibi ballı çörekim kitabımı elimden bırakamadım saat 1 buçukta uyudum uzun zamanların hafta içi rekoru bu
iyiyiz balım ... yuvarlanmaca

orti mi ?? kız ben senden çok yiyorum nasıl ortilik bu

seviliyorsun minnakım

Sende çok çok seviliyorsun kaptanım

Yumurta ben de sevmem hatta tiksinme boyutundayım bernaa
Ama yemek zorundayız yumurtada o kadar besin maddesi var ki.. ver bir süre sonra bu hergün yenilen tost kilo vermene yetmeyecek şimdi yetiyor da..

Paylıcam biner varsa közleyip yoğurtlayıp ye kuzum

İspatlı yazayım.Gece kızım uyumadı,sabah yattım geç kalktım ,O da uyuyakaldı,kahvaltı için Onun kalkmasını bekliyorum ,tek başına
kahvaltıda birşey yemiyor.
64.4 dedim ama 100 gr daha inmiş
Yiye yiye kilo veriyor a dostlarmaşallah deynepim nabıyorsan devam et beni falan dinlemene yapıyosan doğru yapıyosun

Herhalde kızını baktığından mecburlar bana diye düşünüyor.Gitse de işin zor,kalsa da.İşte çalışma mecburiyetin var mı?Kızını kendin baksan da kimsenin tribini çekmesen.

Antepia27 denk gelemedik hiç ... nasılsın ? durumlar nasıl ? 103 ten inildi mi ? bi ses ver..bi tüyo ver .. meraktayım ...
partine az kaldı ..

Bakalım kaptanim bu cuma gorucez hafta içi çok belli olmuyor aç ve WC cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelit

Sporu verdi gitti menü yok
Antepten angarya saçlarından sürükleyerek getircem.. hep gözümğn önünde tutcam onu

Saçlarım dam yol getir kuzey güney filminde kuzey ne güzel şöyle misti

Heee sen kilo al bize firca
O menü verilecek spor yapılacak haftada 1.5 kilo gid cektanidik geliyomi sana haa haa
Antepia27 ablacım sen bendesin,sen bir süperstarsın
beni etiketle tmm mı

Tamam canım

Kandırdın beni
igdedali al intikamimi
Ganını yerde gomayacam Türkaaaaaaaaaaaaaaaan

Ben seni tutuyorum bu yarışı sen kazanacaksın
Miuyu tutan yok zaten
Eyvallah gulum

Sen nerdesin canım ya göremiyorum. Geçmişi de okuyamıyorum bu ara.
Geçen hafta üstümden tır geçti eflal duymadın mı
Feylesof hastaydı kaç gün ona baktım. O arada sunumlarım vardı... Onlara hazırlandım. Haftasonu açıköğretim sınavlarım vardı. Pek uğrayamadım
Ama bu hafta geldim çünki miuyu yenecem

Ula hala aklın fikrin yemekte Göbeğimdeki fazlalıklardan verem de ben seni yenerken sen ızgara yaparsın

Ben varımbeyaz peynirli salatamı yaparım mis gibi yerim

Cumaya da igdedali ni yiyeceaaaammm
Ben karataycıyım cınım hiç öpmiyim

Aus hem de nası yerim bu miuyu var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yiye yiye kilo veriyor a dostlarmaşallah deynepim nabıyorsan devam et beni falan dinlemene yapıyosan doğru yapıyosun
Hafta sonu cısslıydı dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
1 tb ekmeğinden tost,az peynir,1 sivribiber,az domates ,salatalık ,2 ceviz,çay
Öğle :3 trabzon hurma ,1 nescafe
Akşam :1 tabak haşlama brokoli üzerine pulbiberli yoğurt,1 tabak salata
Çayyy
Ve bol su,en az 3 lt

Domatesin suyu peynirin tadını bozmuyor demek ki he mi?
Mısırı salatada yasak diye koymuyordum koyabilir miyim
Ben de deneyeyim bu salatayı
Mısır çok masum değil ama deynepim kararında koyulabilir ki:)
Şerim hepsi üst üste gelmiş.. ağız eğme kv ye dik dur balım elbet yol bulunur eşin sorumluluk alacak..
Hahahahahha herşeyden canı çekmiş demek ki kadının
Oyyy ausum dikkat et gezmelerde tansiyona..
Bol keyifler
-1.5 beni kesmez fatmam
Menümü de veriyom
Listede değilim ama menü veriyom
Anlatabiliyor muyum?????

Teşekkürler masumm ,darısı bu hafta senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…