Sağol canım. Bel göbek kalçadan gitmiş en çok. Füzeler az gitmişHarikasın canım işte bu ne güzel inceliyorsun vücudun şekil alıyor harika ya bende istiyorum
Güzel bölgelerden gitmiş keşke benimde oralardan az gitse de üst kısım az kalsaSağol canım. Bel göbek kalçadan gitmiş en çok. Füzeler az gitmişve tabi benim kalın kollarım
İşte herkes kendinde olmayanı istiyorGüzel bölgelerden gitmiş keşke benimde oralardan az gitse de üst kısım az kalsa
Olabilir Ahhahahaİşte herkes kendinde olmayanı istiyor
Sen nerdesin canım ya göremiyorum. Geçmişi de okuyamıyorum bu ara.Miu hiç konsantre olamıyorum morti olak mı la senle
Ben hepsini kacırdım o zamanayy siz foto mu attınız gece ben kaçırdımmmmm
Çpk çalıştıydum ama handeeee@MiuLego
Aman tanrim zayifken bile oyle karnim olmadi
Cok hasetlendim
Heryerim bıngıl bıngıl yag torbasi gibi
Bak kendimden bir kez daha nefret ettim simdi
Oy sağol canım. Benim popo Jennifer Lopez poposuNego maşallah canım tebrik ederim seni Bende de popodan ve göğüsten gidiyor çoğunlukla. Resmen popom yok olacak
Benim ölçüleri yazdım mium bak birAçık büfe kahvaltıya geldim dersten çıktık da...
Amaaaaaa yımurta domtis salatalık envai çeşit peynir zeytin yeşillik dışında tabağımda cıs yok
Neden nedennnnnn
ÇÜNKÜ DEigdedali nı yeneceeeğğğmmmmmm
Yere batsın tatlıları cıs ları cosları
İğdeyi cuma yere gömmekten güzel mi lan tatları
Tabi ki değil cuma iğde ızgara yapar yerim
Ohhhh en sevdigim şey kahvaltıda açık püfeAçık büfe kahvaltıya geldim dersten çıktık da...
Amaaaaaa yımurta domtis salatalık envai çeşit peynir zeytin yeşillik dışında tabağımda cıs yok
Neden nedennnnnn
ÇÜNKÜ DEigdedali nı yeneceeeğğğmmmmmm
Yere batsın tatlıları cıs ları cosları
İğdeyi cuma yere gömmekten güzel mi lan tatları
Tabi ki değil cuma iğde ızgara yapar yerim
Bulayım kuzum geçmişten hemenBenim ölçüleri yazdım mium bak bir
Kız açık büfenin manası börekler tatlılar vsOhhhh en sevdigim şey kahvaltıda açık püfeafiyet olsun
Neden iftira atıyorsun ,ben o cupcakeleri üstüne süzme yoğurt sıvanmış kürdan kebabı sandım dedim yaSenin payına da göz dikmiş doymuyor
Tevbe de kızbencedeynepnaz az kilosu var diye onu listeye almadı ya miu ... 80 olup gelme ve listeye girme hedefinde
İnanmıyor zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?