Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaş kaç arkadaşta? Ben 28e kadar öyle bir yerdim ki aklın durur (bir oturuşta iki hamburger, iki cips, su, üstüne iki şöbiyet, hop iki saat sonra arkadaşlarla bira keyfi 5 bira yanında cips gece kalkardım uykumdan peynir isirirdim ammaaa 28 den sonra tık bir durdu o hızlı metabolizma öküz oturdu üstüme,ama pis Boğaz alışınca 65 olana kadar anlamadım. Yaştandır o(bir de akşam evde yemiyordur o kesin)

Evde pek bısı yemiyorum diyor bak 26 sanırım e benim de 26 bende 19 yasından beri hep bi diyet olayı

çok değişkendir metabolizma işleri canım ... 40 ıma merdiven dayadım ..bugün diyete başladığımda ayda 5-6 kilo ile duraklama yaşamadan 3 ayda 15 kilo veririm amaaaaaaaaa 3 ayda duraksamadan 15 kiloda alırım

Evde pek bısı yemiyorum diyor bak 26 sanırım e benim de 26 bende 19 yasından beri hep bi diyet olayı
Hah bak evde yemiyormuş, kahvaltı da yapmıyordur, e bu da diyet oldu zaten bugün öğrendim if Diyeti :) o arkadaş böyle giderse sonu ben gibi olur, 35 te bir karşılaşın sen diyete alışmış olacaksın kilonu koruyacaksın, o da ben gibi pisboğaz anlamadan dombik olabilir..

Aynen öyle metabolizma değişiyor, ben de az zamanda azar azar aldım kilo , öyle ayda 3 kilo aldığımı hatırlamam benimki 4 senede gram gram 13 kilo olarak geldi bana. Ammaa anacım 85 kilo, ben de 85e Kadar potansiyel var, ama kilo da çok yavaş veriyorum, gram gram yo yo gibi 200 geldi 100 gitti, 300 gitti 100 geldi böyle işte.. ama bildiğim birşey varsa o da hayatım boyunca kilo ile mücadele edeceğim, onu bir kabullenmek lazım ama çok zor, çok üzücü

Kadınlar i çok seksi demi
Öyleler zalımlar, bir de kilolu değiller
Kilolu olanlar da çok ilğinç popo yok, kalça yok, bacaklar çöp gibi ama üst taraf bir yağlı, göbek kocaman omuzlar dağ gibi.
Ben de de kalça, popo yarım dünya, Türk kadınını başarısızlıkla temsil ediyorum :)

Ben de yazayım menümü

Sabah: 75 gr hindi eti+1 yumurta
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu beyaz peynir

İkindi
İki kepçe çorba
50 gr kuşbaşı et

Akşam_gece
1 mandalina
1 minik muz
1 kepçe çorba
1 bardak süt

Yarım saat tempolu yürüyüş

Wallah yarın kilo vermemişsem kırıcam tartıyı

Son düzenleme:
3ü bir arada kahve ile ilgili bir yazı okudum ,nescafe keyfi de yapmam artık

3 u 1 arada içmeyeli milyon yıl olmuştur

napcan biz ya ben normal yediğimde sorun yok diyette sorun oluyor
yarin alman cayi diye bir çay var onu Alicam ama mecburum ilaç kullanıcam yarın 4. gu olucak ve perşembe günü bebi iş yerinde perişan eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…