14 hafta ... 4.ayın içinde sayılıyor . 3.5 ay canım ... Mayıs sonu ..haziran başı olur .Aus daha doğuma 7 ay varmış tabloya göre.Kaç aylık hamilesin ki,sanki daha az zaman var sanıyordum
Fotoşoktur o
Yaş kaç arkadaşta? Ben 28e kadar öyle bir yerdim ki aklın durur (bir oturuşta iki hamburger, iki cips, su, üstüne iki şöbiyet, hop iki saat sonra arkadaşlarla bira keyfi 5 bira yanında cips gece kalkardım uykumdan peynir isirirdim ammaaa 28 den sonra tık bir durdu o hızlı metabolizma öküz oturdu üstüme,ama pis Boğaz alışınca 65 olana kadar anlamadım. Yaştandır o(bir de akşam evde yemiyordur o kesin)Canim yok yaa bi arkadaşım ıs yerinde girmen lazım yediklerini ama incecik hemde nasıl yiyor gecen ogretmenlrr gununde mangal yapıldı iki tabak yedı ustune iki dilim baklava yedı doymadı kutuyu verdiler allahım Çıldırmamak isten degil 45 kilo civarı bu kisi bi de ben yakıyorum diyor
Hergun 15 gün sabah akşam yapabilirsin canım herkese yapabilir @MiuLego vermişti tarifi odem için birebir bende işe çok yaradı özellikle regl onceaiherkes yapabiliyo mu bunu whitecım. Her gün yapılıyo mu bi ayrıntı verebilin mi canım
Evde pek bısı yemiyorum diyor bak 26 sanırım e benim de 26 bende 19 yasından beri hep bi diyet olayıYaş kaç arkadaşta? Ben 28e kadar öyle bir yerdim ki aklın durur (bir oturuşta iki hamburger, iki cips, su, üstüne iki şöbiyet, hop iki saat sonra arkadaşlarla bira keyfi 5 bira yanında cips gece kalkardım uykumdan peynir isirirdim ammaaa 28 den sonra tık bir durdu o hızlı metabolizma öküz oturdu üstüme,ama pis Boğaz alışınca 65 olana kadar anlamadım. Yaştandır o(bir de akşam evde yemiyordur o kesin)
Yaş kaç arkadaşta? Ben 28e kadar öyle bir yerdim ki aklın durur (bir oturuşta iki hamburger, iki cips, su, üstüne iki şöbiyet, hop iki saat sonra arkadaşlarla bira keyfi 5 bira yanında cips gece kalkardım uykumdan peynir isirirdim ammaaa 28 den sonra tık bir durdu o hızlı metabolizma öküz oturdu üstüme,ama pis Boğaz alışınca 65 olana kadar anlamadım. Yaştandır o(bir de akşam evde yemiyordur o kesin)
Hah bak evde yemiyormuş, kahvaltı da yapmıyordur, e bu da diyet oldu zaten bugün öğrendim if Diyeti :) o arkadaş böyle giderse sonu ben gibi olur, 35 te bir karşılaşın sen diyete alışmış olacaksın kilonu koruyacaksın, o da ben gibi pisboğaz anlamadan dombik olabilir..Evde pek bısı yemiyorum diyor bak 26 sanırım e benim de 26 bende 19 yasından beri hep bi diyet olayı
Aynen öyle metabolizma değişiyor, ben de az zamanda azar azar aldım kilo , öyle ayda 3 kilo aldığımı hatırlamam benimki 4 senede gram gram 13 kilo olarak geldi bana. Ammaa anacım 85 kilo, ben de 85e Kadar potansiyel var, ama kilo da çok yavaş veriyorum, gram gram yo yo gibi 200 geldi 100 gitti, 300 gitti 100 geldi böyle işte.. ama bildiğim birşey varsa o da hayatım boyunca kilo ile mücadele edeceğim, onu bir kabullenmek lazım ama çok zor, çok üzücüçok değişkendir metabolizma işleri canım ... 40 ıma merdiven dayadım ..bugün diyete başladığımda ayda 5-6 kilo ile duraklama yaşamadan 3 ayda 15 kilo veririmamaaaaaaaaa 3 ayda duraksamadan 15 kiloda alırım
Öyleler zalımlar, bir de kilolu değillerKadınlar i çok seksi demi
3ü bir arada kahve ile ilgili bir yazı okudum ,nescafe keyfi de yapmam artık
Aynı ben, benimki de kronik, ne tedaviler oldum hindistana gidip ayurvedik diyet+ilaçlar yok hep aynı hep aynı.
Annemin de kronik sorunudur, doktor bağırsaklarının normalden uzun olduğunu söylemiş, bende de aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?