Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Duygularima tercüman oldun. O karbon bu protein diye düşünmek tartı tepesinde her sabah tunemek çok yorucu

Bende dumbelli 2mil leslie yapip yatam.
Iyi gecelr.
Yarin icin niyetli olacagim.
Simdiden herkesin duasi makbul kandili mubarek olsunnn
Geçen gün biri demişti ,Mevlid kandilinde diğer kandiller gibi oruç tutulmaz dedi.Peygamber efendimizin doğduğu gece kutlama amaçlı olduğu tarzında birşeyler demişti.

Duygularima tercüman oldun. O karbon bu protein diye düşünmek tartı tepesinde her sabah tunemek çok yorucu
Kilo vermek almak da bi kenara da normal bir insan fıçı acıkınca yemek yiyen buna bu kadar anlam yüklemeyen kilo alıp vermeyen ve sürekli bunu dusunmekten kurtulmak icin herşeyi verirdim

Bana da geliyor arada yazını okudum aynı ben dedim, sonra da sana kendime verdiğim gaz yazısını yazdım.merak etmeeee o kiloları koruyanlar da senin yemediklerini yemiyor emin ol.
Canim yok yaa bi arkadaşım ıs yerinde girmen lazım yediklerini ama incecik hemde nasıl yiyor gecen ogretmenlrr gununde mangal yapıldı iki tabak yedı ustune iki dilim baklava yedı doymadı kutuyu verdiler allahım Çıldırmamak isten degil 45 kilo civarı bu kisi bi de ben yakıyorum diyor

Sayiyim düğme tatlısı peynirli bogaca elmalı tarcinli turta yeter mi yetmedi oğlumu banyo yaptırıp sonra kendim duş alayim diyorum

Gelin gelin burda Türk yok Türk arkadaşlarım olsun :)

Ayy ne güzel olurdu ama imkansız
Gerçi ben başka yerde de yaşayamam sanırım :)

Benim de annem ne zaman diyet yapcam desem evde un helvası kavururdu zalım mıdır nedir
Emzirip diyete yeni başlayan arkadaşlar bi sorunuz olursa yardımcı olabilecwgim bi konu varsa olurum 5 aydır çok araştırıp diyet yaptigim için diyorum yanlış anlaşılmasın ha bilmişlik falan degil

Ne zarif kadınsın ya :) bilgi paylaşımı iyidir sen sık sık paylaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…