- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Duygularima tercüman oldun. O karbon bu protein diye düşünmek tartı tepesinde her sabah tunemek çok yorucuYarebbım su iradeden bana da nasip et ya bende de açlıktan kendine acıma duyguları nas gösterdi gene liseden Bı arkadaşım var buraya atanmıştı onunla karşılaştım aynı kilosunda hala 50 falandır herhalde sonra dedım allahım ben niye hep diyet yapmak hep dikkat etmek zorundayım hep bi aklım yemekte hep bi gozum kalıyor Üniversiteye başladığım yıl 2009 da girmişti diyet hayatıma bazen diyorum ondan once ne yiyordum nasıl yiyordum da hİÇ diyet falan yapmadan kilomu muhafaza ediyordum acaba diye bu konuda yorgun ve bitkinim normal bir insan olma istiyorum her sabah baskulun tepesinde gordugum rakam gunu mu o gun ki ilişkilerini belirliyor ay darlandım
Ben de 1 çırpıda okudum ama iyi gelmedi.
Halbuki dinlenmelerde ,iş arası molalarda ne iyi gidiyor değil mi?
Zararlı olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin edememiştim.
Geçen gün biri demişti ,Mevlid kandilinde diğer kandiller gibi oruç tutulmaz dedi.Peygamber efendimizin doğduğu gece kutlama amaçlı olduğu tarzında birşeyler demişti.Bende dumbelli 2mil leslie yapip yatam.
Iyi gecelr.
Yarin icin niyetli olacagim.
Simdiden herkesin duasi makbul kandili mubarek olsunnn
Bana da geliyor arada yazını okudum aynı ben dedim, sonra da sana kendime verdiğim gaz yazısını yazdım.merak etmeeee o kiloları koruyanlar da senin yemediklerini yemiyor emin ol.Ay ne bileyim Öyle bi geldiler gene
Kilo vermek almak da bi kenara da normal bir insan fıçı acıkınca yemek yiyen buna bu kadar anlam yüklemeyen kilo alıp vermeyen ve sürekli bunu dusunmekten kurtulmak icin herşeyi verirdimDuygularima tercüman oldun. O karbon bu protein diye düşünmek tartı tepesinde her sabah tunemek çok yorucu
Sen inanmadın mı?Inandinmi sen okuduguma veeaaahh guzum
Canim yok yaa bi arkadaşım ıs yerinde girmen lazım yediklerini ama incecik hemde nasıl yiyor gecen ogretmenlrr gununde mangal yapıldı iki tabak yedı ustune iki dilim baklava yedı doymadı kutuyu verdiler allahım Çıldırmamak isten degil 45 kilo civarı bu kisi bi de ben yakıyorum diyorBana da geliyor arada yazını okudum aynı ben dedim, sonra da sana kendime verdiğim gaz yazısını yazdım.merak etmeeee o kiloları koruyanlar da senin yemediklerini yemiyor emin ol.
Noldu miuya gecmisi okumadim iyi geceler demesinden anladim biseyi var
Sen inanmadın mı?
Sayiyim düğme tatlısı peynirli bogaca elmalı tarcinli turta yeter mi yetmedi oğlumu banyo yaptırıp sonra kendim duş alayim diyorumMakbuşum
Kafana çok takıyorsun balımmmm
O seni yoruyor diyet falan değil
Aldıysam veririm kaçırdıysam telafi ederim
Yemezsem açlıktan ölemem vs gibilerden düşünürsen rahatlayacaksın canım
Ay banu armut ye bi de vayta çok etki etmişti
Vay vay vay naptın kız sen
Canımsım cansın sen.. sıcacık geldin bana. Üşüdüm ben
Ben okudum aslında bugun geçmişi ama yazdığı bısı giremedim ama dersleri agırdı ve cok yorgunduben hiç okumadım ...nerden yakalarsam ordan tutuyorum bonus ...bende mesajından sezdim sadece
ben hiç okumadım ...nerden yakalarsam ordan tutuyorum bonus ...bende mesajından sezdim sadece
Oy balım o senin kalbinin güzelliği hoşgeldin tekrardan seni burada mutlu gormek beni ne mutlu etti anlatamamOy oy vaytcom cancagizim niyetin ne guzel bide aciklama yapmissin .
Ne güzel kalplisin sen ya
Aus daha doğuma 7 ay varmış tabloya göre.Kaç aylık hamilesin ki,sanki daha az zaman var sanıyordumben hiç okumadım ...nerden yakalarsam ordan tutuyorum bonus ...bende mesajından sezdim sadece
Ben okudum aslında bugun geçmişi ama yazdığı bısı giremedim ama dersleri agırdı ve cok yorgundu
Sen sezdiysen onunde egilirim aus. Kova sezgileri yaninda balik sezgisinin s si bile şeyedilmez...
Gelin gelin burda Türk yok Türk arkadaşlarım olsun :)
Aynen canım zaten yedim diyip koyvermemek önemli olan
Telafi etmek
Düşe kalka aşacağız inşallah
Nabacağukkkkk cumaya 2 gün kaldı
Dinlen çakılım sabah yapmışsın vicdanlar rahat
Ben deeee aç ve temiz ve gururlu
Ablam browni kurabiye yaptı evde mis kokular şerbertini çekti tam kıvamına geldiii
Koklamadım bile banuuuuu
Nasılsa sabaha tok uyanıcaz la derdimiz ne ki
Emzirip diyete yeni başlayan arkadaşlar bi sorunuz olursa yardımcı olabilecwgim bi konu varsa olurum 5 aydır çok araştırıp diyet yaptigim için diyorum yanlış anlaşılmasın ha bilmişlik falan degil
Yaşadım ve yaşamadım :) İngilizce baya yaygın onunla hallettim ilk zamanlar ama öğrenmem kazım dili, başladım şimdi ama çok zor
Fotoşoktur oEki Görüntüle 2073128
20 dakika bölgesel egzersiz
8 dakika karın
48 saniye
50 saniye
Plank
22 dakika kalca bacak
100 üst karın
100 alt karın
Ağırlık ile mekik
@MiuLego
Hatunun fücudu ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?