- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben bir kere ilaç kullandım, tövbe ettim birdaha almayacağım diye. Benim de bakiim 5 gün olmuş (o kadar unutmuşum ki)3 u 1 arada içmeyeli milyon yıl olmuştur
napcan biz ya ben normal yediğimde sorun yok diyette sorun oluyor
yarin alman cayi diye bir çay var onu Alicam ama mecburum ilaç kullanıcam yarın 4. gu olucak ve perşembe günü bebi iş yerinde perişan eder
Canım benim nacihane fikrimi söyleyeyimBen de yazayım menümü
Sabah: 75 gr hindi eti+1 yumurta
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
İkindi
İki kepçe çorba
50 gr kuşbaşı et
Akşam_gece
1 mandalina
1 minik muz
1 kepçe çorba
1 bardak süt
Yarım saat tempolu yürüyüş
Wallah yarın kilo vermemişsem kırıcam tartıyı
Çok teşekkürler çok iyi yorum yapmışsın :)Canım benim nacihane fikrimi söyleyeyim
1.aksam yenen meyve odem yapma potansiyeli taşır ki bide ustune şeker yükseltir meyveyi sabah saatlerine cekmeni ve 1 meyvenin 1 porsiyon olduğunu unutmamak gerekir.
2. Salatasiz yogutsuz günün olmamalı özellikle meyveyi yoğurtla birlikte tuketirsen daha iyi emilim ve şekerde dengeleme yasarsin miu daha güzel yorum yapar zaten sana yarın ama bunlar benim gözüme takilanlar
Rica ederim balım genelde mium yorumlar menüleri o uyuyor diye yorum yaptım yanlış anlama olur mu balimÇok teşekkürler çok iyi yorum yapmışsın :)
Akşam yemeği daha yemedim, muzu çıkarayım bari(mandalinayı yedim bile) onun yerine ceviz koyayım
Tavsiyelerin için teşekkürler, evet haklısın meyve sabah olmalı(daha yeni manava gittim de canım çekti bir de regl gelecek birkaç gün sonra)
Bir de dikkat edicem ne zaman meyve istersem sabah saatlerinde ve yoğurt +meyve yaparım bundan sonra..
Bir de salata yemedim bugün çünkü sebze çorbası içtim.Çok teşekkürler çok iyi yorum yapmışsın :)
Akşam yemeği daha yemedim, muzu çıkarayım bari(mandalinayı yedim bile) onun yerine ceviz koyayım
Tavsiyelerin için teşekkürler, evet haklısın meyve sabah olmalı(daha yeni manava gittim de canım çekti bir de regl gelecek birkaç gün sonra)
Bir de dikkat edicem ne zaman meyve istersem sabah saatlerinde ve yoğurt +meyve yaparım bundan sonra..
Bir de salata yemedim bugün çünkü sebze çorbası içtim.
Tekrar teşekkürler
:)
Yok canım niye yanlış anlayayım, hatta çok mutlu oldum yanlışımı gösterince sen! Menüyü zaten yorum yapım yanlışım varsa düzeltin diye yazdım, hiç çekinme hunharca eleştir :)Rica ederim balım genelde mium yorumlar menüleri o uyuyor diye yorum yaptım yanlış anlama olur mu balim
Yok benimki tamamen kıskançlıktanYok deil baktım kadının fotolarını hele fuzeleri
Hii en sevdiğim şarkısıı. Bi de şeyi severim, hala haber bekliyorum sendenIyi geceler herkeslere
Aklima geliyosun ben napim @igdedali
Hii en sevdiğim şarkısıı. Bi de şeyi severim, hala haber bekliyorum senden
Ben bütün şarkılarını çok seviyorum mabelin. Ayrı bi tınısı var sesinin şarkılar kaliteli missNisaya liste yaziyodum yazarkende dinliyorum :) onuda yazdim. Sezenden iyi soyluyor sanki.
Sen de mi brütüs. Yastığın altına bak çekyatın üst tarafına bak televizyonun yanına bak banyo yaptıysan banyodadır. Benim unuttuğum yerler buralarMutfak toplama bahanesiyle kafa dinleme yap bonusda gözlügün nerde bulanik goruyon nineler gibi.
Evden cikarken gozumdeydin simdi nerdesan gozluk...çık ortaya allasen hic komik degil
Sen de mi brütüs. Yastığın altına bak çekyatın üst tarafına bak televizyonun yanına bak banyo yaptıysan banyodadır. Benim unuttuğum yerler buralar
Ordadır o zaman. Dikkat et kendine canım ev sirkesi varsa gargara yapKv de kalmis olabilir cunku girince buhar oldu cikardim geri taktim mi hic hatirlamiyorum
Yarin bi bakayim. Bogazim agriyacak gibi sinyaller veriyo artmasa bari.
Sutlu kahve iciyorum ins vakitli uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?