Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bir kere ilaç kullandım, tövbe ettim birdaha almayacağım diye. Benim de bakiim 5 gün olmuş (o kadar unutmuşum ki)

Canım benim nacihane fikrimi söyleyeyim
1.aksam yenen meyve odem yapma potansiyeli taşır ki bide ustune şeker yükseltir meyveyi sabah saatlerine cekmeni ve 1 meyvenin 1 porsiyon olduğunu unutmamak gerekir.
2. Salatasiz yogutsuz günün olmamalı özellikle meyveyi yoğurtla birlikte tuketirsen daha iyi emilim ve şekerde dengeleme yasarsin miu daha güzel yorum yapar zaten sana yarın ama bunlar benim gözüme takilanlar

Çok teşekkürler çok iyi yorum yapmışsın :)
Akşam yemeği daha yemedim, muzu çıkarayım bari(mandalinayı yedim bile) onun yerine ceviz koyayım
Tavsiyelerin için teşekkürler, evet haklısın meyve sabah olmalı(daha yeni manava gittim de canım çekti bir de regl gelecek birkaç gün sonra)
Bir de dikkat edicem ne zaman meyve istersem sabah saatlerinde ve yoğurt +meyve yaparım bundan sonra..

Rica ederim balım genelde mium yorumlar menüleri o uyuyor diye yorum yaptım yanlış anlama olur mu balim

Bir de salata yemedim bugün çünkü sebze çorbası içtim.
Tekrar teşekkürler
:)

Rica ederim balım genelde mium yorumlar menüleri o uyuyor diye yorum yaptım yanlış anlama olur mu balim
Yok canım niye yanlış anlayayım, hatta çok mutlu oldum yanlışımı gösterince sen! Menüyü zaten yorum yapım yanlışım varsa düzeltin diye yazdım, hiç çekinme hunharca eleştir :)

Mutfak toplama bahanesiyle kafa dinleme yap bonusda gözlügün nerde bulanik goruyon nineler gibi.
Evden cikarken gozumdeydin simdi nerdesan gozluk...çık ortaya allasen hic komik degil
Sen de mi brütüs. Yastığın altına bak çekyatın üst tarafına bak televizyonun yanına bak banyo yaptıysan banyodadır. Benim unuttuğum yerler buralar

Sen de mi brütüs. Yastığın altına bak çekyatın üst tarafına bak televizyonun yanına bak banyo yaptıysan banyodadır. Benim unuttuğum yerler buralar

Kv de kalmis olabilir cunku girince buhar oldu cikardim geri taktim mi hic hatirlamiyorum

Yarin bi bakayim. Bogazim agriyacak gibi sinyaller veriyo artmasa bari.
Sutlu kahve iciyorum ins vakitli uyurum

Kv de kalmis olabilir cunku girince buhar oldu cikardim geri taktim mi hic hatirlamiyorum

Yarin bi bakayim. Bogazim agriyacak gibi sinyaller veriyo artmasa bari.
Sutlu kahve iciyorum ins vakitli uyurum
Ordadır o zaman. Dikkat et kendine canım ev sirkesi varsa gargara yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…