Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerdesin sen
hem sessiz hem de kötü menü
hem de bugün çarşamba iken

Serrry rabbim bi çıkış yolu nasip eder inşallah biz ne desek boş ama kv ye yazıklar olsun artık ne demek ye terbiyesiz nefret ediyorum böyle insanlardan
Ben neler neler diyecektimde bugun kandil sustum yuttum.... bide salon kadin cizgimden çıkmayayım dedim )

kızma ki

kız ciğer nasıl yiyorsunuz yaaaa
zorladım geçen faydalı diye kuscaktım
Canim sis olarak aliyorum araya iki adet kuyruk yagi koydurtuyorum onun kokudu butun cigere geçiyor cok lezzetli oluyor.. ama kuyruk yaglarini yemiyom aslinda diyette olmasam yerim ama yag olmadin diye yemiyorum

Canim sis olarak aliyorum araya iki adet kuyruk yagi koydurtuyorum onun kokudu butun cigere geçiyor cok lezzetli oluyor.. ama kuyruk yaglarini yemiyom aslinda diyette olmasam yerim ama yag olmadin diye yemiyorum
kuyruk yağı yeeee
karataycım yiyin diyor
ay adı bile beni

tamammmmmmbalgata gideriz ciğerci apoya

aaaaaaa en sevdigim süperrrrrrrrrrr
tamam cigerci apoya gidiyoruu

ada bence yaglarıda yemelisin seviyorsan
zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…