Hosbuldum Hände nasıl gidiyor kilolar aynı hızda mı?selam hoşgeldinnnn
3 kilo ile ben tamamlayamıyorum jillianı ada öyle diyim çok ağır geliyorEsim tanesi 4 kilo olan 2 dambıl almis... 4 kilo beni zorlar mi ??
Şirket bize 1 kutu kandil simiti verdi sonra başka bir yerden de geldi oldu mu 2 kutuAkşam ailelere derhal göndermeliyim ben dayanamam
hemen yok et onları nilişkomŞirket bize 1 kutu kandil simiti verdi sonra başka bir yerden de geldi oldu mu 2 kutuAkşam ailelere derhal göndermeliyim ben dayanamam
hoşgeldim pembiklim
Selamlarrrr huuuu
hiçbirşey yememişsin vayt
@MiuLego
dünki menü
sabah 1 adet elma
3 adet ceviz
2 kaşık peynir
7 zeytin
1 domates-salatalık
maydanoz dereotu tere
sade kahve
akşam
6 kaşık menemen
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 litreden fazla su
bugünki menüm
2 yumurta haşlanmış(ıyyyk geldi)
15 adet badem
2 közlenmiş biber-domates
10 tane zeytin(yeşil tuzsuz limonlu)
2 dilim beyaz peynir
ara:sade türk kahvesi
akşam:
tavuklu salata-ayran
1 litrfe su
dünya kadar çay
bugün çok içemedim su reglin ilk günü çok midem bulanıyorda
e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin kiÖlümüne temiz bir menüyle gelmek üzereydimkiiii annem bizim evin oralardaymış gel dedim. O da kv de çağır madem dedi akşama yeneğe bende toplanıyoruz. Mis gibi ıspanak yicektim
Hadi yaaa netten aldi geride gondermez simdi neyse bende agir agir yapayim yukaru asagi hareket yapsam kollari bayagi toplar..3 kilo ile ben tamamlayamıyorum jillianı ada öyle diyim çok ağır geliyor
dene bakalım.. ama çok ağır olur..Hadi yaaa netten aldi geride gondermez simdi neyse bende agir agir yapayim yukaru asagi hareket yapsam kollari bayagi toplar..
İki menü de çok güzel, keşke ben de bu kadar az yiyebilsem. Az ama çeşitli olmuş..@MiuLego
dünki menü
sabah 1 adet elma
3 adet ceviz
2 kaşık peynir
7 zeytin
1 domates-salatalık
maydanoz dereotu tere
sade kahve
akşam
6 kaşık menemen
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 litreden fazla su
bugünki menüm
2 yumurta haşlanmış(ıyyyk geldi)
15 adet badem
2 közlenmiş biber-domates
10 tane zeytin(yeşil tuzsuz limonlu)
2 dilim beyaz peynir
ara:sade türk kahvesi
akşam:
tavuklu salata-ayran
1 litrfe su
dünya kadar çay
bugün çok içemedim su reglin ilk günü çok midem bulanıyorda
Ben çok severim yedim mi dayanamam yemezsem çöpe gider en iyisi ailelere göndermekBütün marketlerde var taze taze sıcacık kokuyordu ama almadım artık beni etkilemiyor.
Hemen göndereceğimhemen yok et onları nilişkom
TEMİZ MİYİİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Miu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorumhemen yok et onları nilişkom
hoşgeldim pembiklim
menüler harika handecim
haşlanmış yumurta yiyeceğin zaman yeşillik ekle kahvaltına.. inanılmaz bastırıyor tadını
e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin ki
öyle gibi balımmmHosbuldum Hände nasıl gidiyor kilolar aynı hızda mı?
Esim tanesi 4 kilo olan 2 dambıl almis... 4 kilo beni zorlar mi ??
dün yumurtayı yemedim vallahemen yok et onları nilişkom
hoşgeldim pembiklim
menüler harika handecim
haşlanmış yumurta yiyeceğin zaman yeşillik ekle kahvaltına.. inanılmaz bastırıyor tadını
e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin ki
kuzum sen yenimisinİki menü de çok güzel, keşke ben de bu kadar az yiyebilsem. Az ama çeşitli olmuş..
Esim tanesi 4 kilo olan 2 dambıl almis... 4 kilo beni zorlar mi ??
Temizim kaptan
vaytım kuzum düşüncem şuMiu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum
Banum ya lessie dambilla yapıyor musun sen denesin mi hicAY CNM BENİMKİLER 1,5 VE 2 KG ÇOK ZORLARR
Ben çok severim yedim mi dayanamam yemezsem çöpe gider en iyisi ailelere göndermek
Hemen göndereceğim
Temizim kaptan
Sadece kol sıkılasmasi icin calisacam canim... yukarı asagi yaparim..Ada dambilla ne çalışacaksin canım ama 8 kilo eder ikisi çok ağır değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?