Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şirket bize 1 kutu kandil simiti verdi sonra başka bir yerden de geldi oldu mu 2 kutu Akşam ailelere derhal göndermeliyim ben dayanamam
hemen yok et onları nilişkom

Selamlarrrr huuuu
hoşgeldim pembiklim
Saçma sapan anlamsız menü
Sabah
1 tane ev yapımı küçük mandalina büyüklüğünde peynir pogaca
Akşam
Az yumurta azar azar domates peynir üzüm zeytin
Su 2 litre
Birazdan kahve
@MiuLego @cakil80
hiçbirşey yememişsin vayt
menüler harika handecim
haşlanmış yumurta yiyeceğin zaman yeşillik ekle kahvaltına.. inanılmaz bastırıyor tadını
Ölümüne temiz bir menüyle gelmek üzereydimkiiii annem bizim evin oralardaymış gel dedim. O da kv de çağır madem dedi akşama yeneğe bende toplanıyoruz. Mis gibi ıspanak yicektim
e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin ki

İki menü de çok güzel, keşke ben de bu kadar az yiyebilsem. Az ama çeşitli olmuş..

Miu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum

dün yumurtayı yemedim valla
elmayla geçiştirdim

vaytım kuzum düşüncem şu

acelemiz mi var 48 için?
hayır!
peki daha vücut onca kilodan indi 54 lere alıştı mı? bu kilo oturdu mu?
hayır!
diyetten yoruldun mu ?
evet!
hedefe varmanın keyfini hiç çıkardın mı?
hayır!

eeeeeeeeeeeeeeeee o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?

rahat ol kuzucum.. sıkılaş.. ye sporunu yap sabit kal.. vücut kilonu bir benimsesin.. bi kendine gel.. özlediğin şeyleri ye arada.. koru bi kilonu..

gider rahat ol.. zaten hızla gitmesin.. ya de ki ilerde keyif ala ala da bi 6 kilo daha verdim lan ben

anlaştık mı? çok daha iyi değil mi?

Ada dambilla ne çalışacaksin canım ama 8 kilo eder ikisi çok ağır değil mi?
Sadece kol sıkılasmasi icin calisacam canim... yukarı asagi yaparim..

Bide yanlara egilip kalkma hareketi yaparim o kadar bende seti az tutarım ne yapayim oldugu kadar artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…