öyle gibi balımmm
iyi gidiyor bakalım
kuzum sen yenimisin
Allahım kim yeni kim eski kafam gitti ya
Hadiyaaa niye 4 kilo almış kiii bu adammmAY CNM BENİMKİLER 1,5 VE 2 KG ÇOK ZORLARR
52 ile 54 arasında takılıyor ne aşağı ne yukarı oynuyor sanki biri tartiya o ayarı ayarladı inmiyor da cikmiyorda orada tadını cikarmasin hedefi ulasiyim öyle düşünüyordum ama anladığım kadarıyla vücut istemiyorum artık vermemi biraz dinlenmek istiyor galiba acelem yok ama hedefi ulaşmayı istiyordum galiba benim hedef ausum da dediği gibi 52 54 arası kalmalı en azından bir iki hafta bir daha ki haftaya menü vermeyeyim istersen arada sutlu tatlı makarna gibi bişeyler yiyip bi dinlendirme deneyim diyorum olur mu sence
vaytım kuzum düşüncem şu
acelemiz mi var 48 için?
hayır!
peki daha vücut onca kilodan indi 54 lere alıştı mı? bu kilo oturdu mu?
hayır!
diyetten yoruldun mu ?
evet!
hedefe varmanın keyfini hiç çıkardın mı?
hayır!
eeeeeeeeeeeeeeeee o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
rahat ol kuzucum.. sıkılaş.. ye sporunu yap sabit kal.. vücut kilonu bir benimsesin.. bi kendine gel.. özlediğin şeyleri ye arada.. koru bi kilonu..
gider rahat ol.. zaten hızla gitmesin.. ya de ki keyif ala ala da bi 6 kilo daha verdim lan ben
anlaştık mı? çok daha iyi değil mi?
Miu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum
ne miu ne
balım iner.. evet iner merak etme.. ama dediğim gibi bu kilo bir oturmalı önce vücudun alışmalı .. sonrasına bakarız..52 ile 54 arasında takılıyor ne aşağı ne yukarı oynuyor sanki biri tartiya o ayarı ayarladı inmiyor da cikmiyorda orada tadını cikarmasin hedefi ulasiyim öyle düşünüyordum ama anladığım kadarıyla vücut istemiyorum artık vermemi biraz dinlenmek istiyor galiba acelem yok ama hedefi ulaşmayı istiyordum galiba benim hedef ausum da dediği gibi 52 54 arası kalmalı en azından bir iki hafta bir daha ki haftaya menü vermeyeyim istersen arada sutlu tatlı makarna gibi bişeyler yiyip bi dinlendirme deneyim diyorum olur mu sence
Sadece kol sıkılasmasi icin calisacam canim... yukarı asagi yaparim..
Bide yanlara egilip kalkma hareketi yaparim o kadar bende seti az tutarım ne yapayim oldugu kadar artik...
kız sen bi de onu bana sorne miu ne
ben böyle bir aktiflik görmedim
bi çıkıyorum 500 mesaj
kim kimle nerede ne zaman
takip etmek çok zoooor
Miu 7 gecedir toplamda 6 buçuk saat uyudum tartı sabah 54 gösterdi ve sıfır iştah var ne yazıkki regl olacağım galiba onun etkisi yemekten tiksiniyorum o donem ve galaba 48 olmayı basaramayacagim bende nehir gibi 52 de korumada kalıp sıkılasma yapsam olmaz mı diyorum bilmiyorum kafa allak bullak toplamayamiyorum kızım dia çıkarıyor iki tane üstelik sabahliyoruz onunla iyice koptum gibi geliyor diyet anlamında değil tabi ki ama çok güçsüz hissediyorum kendimi sıkı bir uykuya ihtiyacım var galiba eşim iyice coktun diyor gozumun altı mosmor geziyorum etmiyorum da ne olacak bilmiyorum
Hele şuna bak hele kız ben 52 oldum da ne oldu koruma kim ben kim
vaytım kuzum düşüncem şu
acelemiz mi var 48 için?
hayır!
peki daha vücut onca kilodan indi 54 lere alıştı mı? bu kilo oturdu mu?
hayır!
diyetten yoruldun mu ?
evet!
hedefe varmanın keyfini hiç çıkardın mı?
hayır!
eeeeeeeeeeeeeeeee o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
rahat ol kuzucum.. sıkılaş.. ye sporunu yap sabit kal.. vücut kilonu bir benimsesin.. bi kendine gel.. özlediğin şeyleri ye arada.. koru bi kilonu..
gider rahat ol.. zaten hızla gitmesin.. ya de ki ilerde keyif ala ala da bi 6 kilo daha verdim lan ben
anlaştık mı? çok daha iyi değil mi?
Aynen canımÖyle bende ağzıma koysam bi lokma gerisi gelir..
En iyisi göndermek
verdiğin kiloyu gördü millet deli mi sana morti olsunkendime orti morti arıyorum dedim kimseden ses çıkmadı ya la
Benim kendime hayrım yokkendime orti morti arıyorum dedim kimseden ses çıkmadı ya la
Yeniyim, ama listede değilim yandan yandan, yırtık dondan fırlar gibi yazıyorum ortaya :)kuzum sen yenimisin
Allahım kim yeni kim eski kafam gitti ya
Yok temiz beslencem deee çok yazığım şuan. Durduk yere nefsimi sabote ettiler.e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin ki
Günaydınlar ... hayırlı sabahlar ve bana yeniden iyi uykular
balgamlı helvaaaYok temiz beslencem deee çok yazığım şuan. Durduk yere nefsimi sabote ettiler.
karnıyarık vardı buzlukta onu yaptım yanında da bulgur pilavı çok severimdeneyse kendi ıspanağımı da pişirdim :)
Dahası evde yememek için hiç paketli gıda ve tatlı kek vs bulundurmam ben o yüzden şimdi helva kavurdum akşam çayla yesinler diye mis gibi koktu zalım
biz komşu tayfasından arkadaş değiliz diye mi sevmedin bizi ausay sabah 8 de yazdığım şu mesajdan beri uyamadım haaahakkımda yanlış algılar oluşmasın ... bir iki sevdiğim komşu tayfasından arkadaş geldi ..yusuf geldi .. derken ..şimdi oturdum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?