Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

52 ile 54 arasında takılıyor ne aşağı ne yukarı oynuyor sanki biri tartiya o ayarı ayarladı inmiyor da cikmiyorda orada tadını cikarmasin hedefi ulasiyim öyle düşünüyordum ama anladığım kadarıyla vücut istemiyorum artık vermemi biraz dinlenmek istiyor galiba acelem yok ama hedefi ulaşmayı istiyordum galiba benim hedef ausum da dediği gibi 52 54 arası kalmalı en azından bir iki hafta bir daha ki haftaya menü vermeyeyim istersen arada sutlu tatlı makarna gibi bişeyler yiyip bi dinlendirme deneyim diyorum olur mu sence

Wayytt kızıyorum sana artık yapma ne kadar güzel zayiflamissin sıkılaşmaya bak artık yeter..
Eğer sağlıksız olursan zayıflık güzel durmaz yakışmaz..
İki tane çocuğun var birde toparlan spora ağırlık ver güzelce yemeğini ye.

balım iner.. evet iner merak etme.. ama dediğim gibi bu kilo bir oturmalı önce vücudun alışmalı .. sonrasına bakarız..

tamam mneü verme korumaya al kendini emi

Hele şuna bak hele kız ben 52 oldum da ne oldu koruma kim ben kim52-54 kilom benim hep bu aralıkta yuvarlanıyorum48 kilo hiç hedefim olmadı çok az bana göre Miunun dediği gibi keyfine vara vara 2 senedir inip çıkıyorum her kiloyu denedim
Öyle bende ağzıma koysam bi lokma gerisi gelir..
En iyisi göndermek
Aynen canım

e tamam kendi evindesin yine de temiz beslenirsin ki
Yok temiz beslencem deee çok yazığım şuan. Durduk yere nefsimi sabote ettiler.
karnıyarık vardı buzlukta onu yaptım yanında da bulgur pilavı çok severimde neyse kendi ıspanağımı da pişirdim :)
Dahası evde yememek için hiç paketli gıda ve tatlı kek vs bulundurmam ben o yüzden şimdi helva kavurdum akşam çayla yesinler diye mis gibi koktu zalım

Günaydınlar ... hayırlı sabahlar ve bana yeniden iyi uykular

ay sabah 8 de yazdığım şu mesajdan beri uyamadım haaa hakkımda yanlış algılar oluşmasın ... bir iki sevdiğim komşu tayfasından arkadaş geldi ..yusuf geldi .. derken ..şimdi oturdum ....

balgamlı helvaaa

ay sabah 8 de yazdığım şu mesajdan beri uyamadım haaa hakkımda yanlış algılar oluşmasın ... bir iki sevdiğim komşu tayfasından arkadaş geldi ..yusuf geldi .. derken ..şimdi oturdum ....
biz komşu tayfasından arkadaş değiliz diye mi sevmedin bizi aus

kızlar miu ilede görüştümde şimdi benim diyette 2. haftamm ama yine beni sıkmaya başladı
bugün sebebi düşündümde kendimi yine her zmanki gibi dar kalıba sokmaktı..
ya meselaa evet İF yapıyorum o 8 saatlik yeme süresinde iki ögün yiyorum ama beni zorladıgını fark ettim
özellikle öglen yemek saati 12-1 arası herkeste bir yemek yeme olayı, yemek kokulalrı filan ben böle kulagımda kulaklık masama gömülüyorum bi kahve yapıyorum ezik ezikk gibi hissediyorum kendimi

ve malesef benim diyet anlayışım kısıtlı yeme
sebze+pro+kahvaltılık başka bir şeye yer yok diyetimde ve bu beni zor sokuyor
yolu uzamasınada sebep oluyor

mesela kahvaltımı 8 de yapıyorum , öglenide 3 te yiycem 7-8 saat var arada
acıkmayım diye o yumurtayı tiksine tiksine yiyorum, ceviz tok tutuyor diye öglenin arkasına ekliyorum
ondanda bög geliyorrr...

diyet benim için çekilmez bir hal alıyor böyle oluncada
zaten diyetten sıkılırken normal insanlar
ben kendime diyet içinde diyet uyguluyorum
ve bu baskıda benim yolumu uzatıyor

ben ki 38 kilo veridigm dönemde ara ögünde yapardım,
meyvede yerdim , hiç kendime böyle mobing uygulamazdım

sabah peynir zeytin yer kalkardım, canım istiyorsa yerdim o yumurtayı
akşam üstü o kahvevin yanındaki , hurma kayısı bana keyif verirdii

o yüzden yarından itibaren ben öglen 12-1 arası öglen yemeigmi yiyip
4 gibi minik ara ögünle günümü kapatacgım
cidden böylesi daha iyi olacak diye düşünüyorum

TB unundan pogaça yapıcam, hatta bu cuma TB unlu makarna yiycem
bunun igibi bir kaç degişiklik yapıcam yoksa gerçekten diyett benim için dahada bi kısır döngüye dönecekkk

@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…