O ne kıı doğan görünümlü şahin der gibisen onun fotosunu görmedin mi ?
80 görünümlü 100 müş zaten
Himmm tavuk ciger icin deniyeyim canim sagol.. diger cigeri zaten disardan alıyorum izgara seklinde onu yiyorum...
Sana da cok uzuluyorum vayt.Netten yatırmak istiyorum ama hesapta para yatır bilmem ne yine aynı hesap abla en azından atm den yapıyorum eşim uğraşmaz o işlerle becerir mi bilmiyorum şimdiye kadar hep ben yaptım fatura alışveriş eksik gedik ne varsa hepsi benim sorumlulugumda becerebilecegini sanmıyorum açıkçası da geçen akşam sebze bitmiş çocukla tasiyamiyorum dedim bi patlıcan almış direk çöp kabaklar cekirdeklenmis artık oyle diyeyim sana bilmiyorum
O ne kıı doğan görünümlü şahin der gibi
Ciger sis denedin mi?Ben de hiç ciğer yiyemiyorum Ada ama hiccc kokusu beni mahvediyor...
Millet nasıl zevk alarak yiyor acili soğanlı ama yokk ben yiyemiyorum imreniyorum ama yokk...
Cok sukur iyiyim.
Sen nasilsin?
Acimi yasadim geldim...
Hayat devam ediyor..
Benimki hesap kitap odemeler faturalar onda....alis verisi birlikte yapariz ben yaparim atarim sepete o kasada oderSana da cok uzuluyorum vayt.
Yani herseyin yükü sende.
Ben anlayamiyorum.
Tamam anlamaz beceremz ama en azindan aldikkarini tasir...
Biz esimle herseyi beraber yapariz..
Yani isteyerek zevkle ne bn zorlarm ne o.
Yeri gelir yorgun isten gelmis yemek yapar.
Ama yani esin bekarken de mi boyleymis.
Aslinda yavas yavas ogrense alissa biraz yukun hafifler ya
Ayyy demir var diye icinde herseyi deniyeyim diyorum ...Ben de hiç ciğer yiyemiyorum Ada ama hiccc kokusu beni mahvediyor...
Millet nasıl zevk alarak yiyor acili soğanlı ama yokk ben yiyemiyorum imreniyorum ama yokk...
Kiz ben benimkinin yaptiklarini saysam.Benimki hesap kitap odemeler faturalar onda....alis verisi birlikte yapariz ben yaparim atarim sepete o kasada oder
Netten yatırmak istiyorum ama hesapta para yatır bilmem ne yine aynı hesap abla en azından atm den yapıyorum eşim uğraşmaz o işlerle becerir mi bilmiyorum şimdiye kadar hep ben yaptım fatura alışveriş eksik gedik ne varsa hepsi benim sorumlulugumda becerebilecegini sanmıyorum açıkçası da geçen akşam sebze bitmiş çocukla tasiyamiyorum dedim bi patlıcan almış direk çöp kabaklar cekirdeklenmis artık oyle diyeyim sana bilmiyorum
MasallahKiz ben benimkinin yaptiklarini saysam.
Zeytin kurar tursu yapar.
Cocugu doyurur uyutur.
Gerci yeri gelir bende onun islerini yaparim.
Kimin gönlünden ne is yapmak istiyorsa o an herkes onu yapiyor.
Oyyy sincabimm ne tatlı yazmışsın...
Yaparsın yahuu gerilipp durma halledersin
Bekle azcık biraz gevşe bakk nasıl adapte olacaksın
şöyle etiketlerden bi kolaj yaptımortaya karışık yazayım ... mium kim ayıplı konuşuyor ..kesin iğde vardır .. sarayca buralardaysa o vardır bu arada iyiyim dana gibi yiyorum no bulantı ... tansiyon yerlerde ama 9-5 ti bugünde ...
banuuuuuuuuuuuuuuubende özledim .. sözde bugün hep burada olacaktım
Ahahahhahahahahahahh firdevs amcam ya efsanedir
tam çorba oldu bulundu
@saydin78 nın haberini banu verdi sağolsun ... nasıl sevindiğimi Allah biliyor... inşallah iyi olacak ... evet aynen bende hiç sevinemedim ilk başta ... çok düşük iki gün sonra dediler ... 2 gün sonra tamam güzel iki katı artmış ama bi daha 2 gün sonra dediler
Ilahi bir etiket vardi sanki girince direk gordum mesajini.
Benim adıma yazmis olabilirmisin acaba?
Sarayca Bende aynı durumdayım ne olacak böyle kafamı toparlayamıyorum bir türlü. Cuma gününden sonra düzenli burada olacağım inşallah devam edeceğim.
cumadan itibaren buradayım mium ailem yanımda kafamı toparlamaya çalışıyorum.
TemammmDu etiketliyim seni canım
Hoşgeldin suspusumCok sukur iyiyim.
Sen nasilsin?
Acimi yasadim geldim...
Hayat devam ediyor..
Yok başladım. 2 gündür iyiyim... yeter her gün aynı..sonu yok bunun.. artık buradayım:)
Ben ve ayıplı konuşma
Kesinlikle miuyu evlendirmeliyiz. Kereviz sapını ters anlıyor
Bonusum sonu yok inan.. bak ben artık öyle olmayacağım.. sende sarayca gibi ol
Tamam canım toparlaan cumaya kadar. Sonra burada ol.
Canım 2-3 aydır diyet yapamıyorum onun verdiği bir bunalım sonucu kendimi anlatmaya çalıştım. 2 gündür iyiyim ama
Ayyy demir var diye icinde herseyi deniyeyim diyorum ...
Menemeni herkes yapamaz ha eniste pek maharetli masallah.Masallah) benimki guzel menemen yapar sadece menemen ona ait )) haaa bide kızıma cok baktı Allah var doyurdu bebekken altini bile değiştirdi.. ben yikardim o giydirirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?