Adasim senn ikili rakam mi oldunn maşallah yaaa çok sevindim
Abla bugün off günün bunun iki katı oluyor normalde tırnak çıkmadı öyle duruyor yarın market temizlik yemek var oğlumu kendim bırakıp alacağım üstüne ütü var bagkuru dönem lazım kira günü onu yatirmam lazım daha saydam bitmez ne yazık ki
Aman Allahım nasıl hareketli günün hep böyle mi yahu..
Ben 48 olmak istiyorsun yaa ona mi yogunlastin acaba dedimm..
Anladığım kadarıyla evin ve çocukların yükü senin üstünde
Tirnagin nasıl iyice iyilesti mi çıkmaya başladı mı kökten...
@Sherrysherrylady gülüm neler oluyor yahu ? azıcık toparlamaya çalıştım yazdıklarını .. kv nin ne cins , ne dengesiz olduğunu iyi bilirim de ... eşine şaşırdım.
aman diyeyim güzelim ... siz onlar olmadığı zaman ne kadar mutlusunuz bi düşün .
ve seni sevmediği ve istemediği de aşikardı hep kv nin .
gitsin ve ne halledeceksen eşinle o gittikten sonra hallet .
Verse de vermese de susmuyoooooooorrrrCook sukur esim pirim vermedi ailesine verseydi Allah korusun coktan ayrılmıştık...
Cook sukur esim pirim vermedi ailesine verseydi Allah korusun coktan ayrılmıştık...
Ausummm
Hiç denk gelemiyoruz..
Nasılsıniz
Demek ki ilacin faydali olmadigini dusunen bi dr canim...Bi doktor bunu soylememeli ben tamamen ilaç la duzeldim, nasıl faydası yok
sen onun fotosunu görmedin mi ?
80 görünümlü 100 müş zaten
Cok şükür eşler akıllı :))bana da bi kere eltim demişti ... eşim için .. onları dinleseydi hiç olmazdı bu işbaşının etini yediler çocuğun ama o kulak asmadı ..ille de sen dedi
hala da sevmediğini bilirim ... bende bayılmam zaten
Allahim islerini kolaylastirsin.Allah bu insanların niyetlerine göre versin. Ben öyle musterihim ki.
Teşekkür ederim ayrıca.
Hayırlı kandiller
Bağkur ve kirayi eşin yatirsa yada netten yapsan kira ödemesini biliyorsun sen bayağı rahat olmaz mı?Abla bugün off günün bunun iki katı oluyor normalde tırnak çıkmadı öyle duruyor yarın market temizlik yemek var oğlumu kendim bırakıp alacağım üstüne ütü var bagkuru dönem lazım kira günü onu yatirmam lazım daha saydam bitmez ne yazık ki
Benimki susuyor yoksa bilir oglunu daha cok kaybeder.Verse de vermese de susmuyoooooooorrrr
Ayyy ben yiyemedim bi türlü ama demiri yüksekmiş yiyebiliyorsan ye canim..
Allahim islerini kolaylastirsin.
Cok uzuldum.
Insan insana bunu niye yapar .
Helede bi anne anneye ....
Himmm tavuk ciger icin deniyeyim canim sagol.. diger cigeri zaten disardan alıyorum izgara seklinde onu yiyorum...Bebeğim bende hiç yiyemem sakatat ciğer vs bi kere hamileyken çocuğa fayda olsun diye paça içirdiler yutamadım abartmıyorum burnumdan çıktı
Ciğerde de o organsı kansı bi tat oluyo ya içim dışıma çıkıyo amaaaaaa içine rezene katınca bütün kokusunu alıyo çok alakasız gibi duruyo ama bi dene bak bi tutam rezeneyi havanda ezip at içine ciğerin bütün havası değişiyo onun dışında kekik kimyon ne seviyosan ekle ama rezene çok farkettiriyor tadını
Netten yatırmak istiyorum ama hesapta para yatır bilmem ne yine aynı hesap abla en azından atm den yapıyorum eşim uğraşmaz o işlerle becerir mi bilmiyorum şimdiye kadar hep ben yaptım fatura alışveriş eksik gedik ne varsa hepsi benim sorumlulugumda becerebilecegini sanmıyorum açıkçası da geçen akşam sebze bitmiş çocukla tasiyamiyorum dedim bi patlıcan almış direk çöp kabaklar cekirdeklenmis artık oyle diyeyim sana bilmiyorumBağkur ve kirayi eşin yatirsa yada netten yapsan kira ödemesini biliyorsun sen bayağı rahat olmaz mı?
Offf zor böyle iki çocukla kosturman eşin müsait olmuyor galiba demii..
iyiyim balım
sen nasılsın ?
Bizimki susmaz doldurmaya çalışıyor durur en son nokta ben sinir krizi geciririmnoyle susarrrrBenimki susuyor yoksa bilir oglunu daha cok kaybeder.
Cok sukur iyiyim.Nisa canım nasılsın...
Toparlandin mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?