Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla bugün off günün bunun iki katı oluyor normalde tırnak çıkmadı öyle duruyor yarın market temizlik yemek var oğlumu kendim bırakıp alacağım üstüne ütü var bagkuru dönem lazım kira günü onu yatirmam lazım daha saydam bitmez ne yazık ki

Ausummm

Hiç denk gelemiyoruz..
Nasılsıniz

Cook sukur esim pirim vermedi ailesine verseydi Allah korusun coktan ayrılmıştık...

bana da bi kere eltim demişti ... eşim için .. onları dinleseydi hiç olmazdı bu iş başının etini yediler çocuğun ama o kulak asmadı ..ille de sen dedi

hala da sevmediğini bilirim ... bende bayılmam zaten

Bağkur ve kirayi eşin yatirsa yada netten yapsan kira ödemesini biliyorsun sen bayağı rahat olmaz mı?
Offf zor böyle iki çocukla kosturman eşin müsait olmuyor galiba demii..

Ayyy ben yiyemedim bi türlü ama demiri yüksekmiş yiyebiliyorsan ye canim..

Bebeğim bende hiç yiyemem sakatat ciğer vs bi kere hamileyken çocuğa fayda olsun diye paça içirdiler yutamadım abartmıyorum burnumdan çıktı
Ciğerde de o organsı kansı bi tat oluyo ya içim dışıma çıkıyo amaaaaaa içine rezene katınca bütün kokusunu alıyo çok alakasız gibi duruyo ama bi dene bak bi tutam rezeneyi havanda ezip at içine ciğerin bütün havası değişiyo onun dışında kekik kimyon ne seviyosan ekle ama rezene çok farkettiriyor tadını

Himmm tavuk ciger icin deniyeyim canim sagol.. diger cigeri zaten disardan alıyorum izgara seklinde onu yiyorum...

Bağkur ve kirayi eşin yatirsa yada netten yapsan kira ödemesini biliyorsun sen bayağı rahat olmaz mı?
Offf zor böyle iki çocukla kosturman eşin müsait olmuyor galiba demii..
Netten yatırmak istiyorum ama hesapta para yatır bilmem ne yine aynı hesap abla en azından atm den yapıyorum eşim uğraşmaz o işlerle becerir mi bilmiyorum şimdiye kadar hep ben yaptım fatura alışveriş eksik gedik ne varsa hepsi benim sorumlulugumda becerebilecegini sanmıyorum açıkçası da geçen akşam sebze bitmiş çocukla tasiyamiyorum dedim bi patlıcan almış direk çöp kabaklar cekirdeklenmis artık oyle diyeyim sana bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…