Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fırında da çok güzel oluyor nevresteden almıştım tarifini ben çok beğendim akşamdan marina yapmadım ben tavuk ciğeri çabuk pişiyor diye ama kekik karabiber çok yakışıyor
Ben bir keresinde haşlayıp sonra soğan ve baharatlarla harmanlayıp zeytinyağı döküp üstüne fırına vermiştim. Beğenmiştim de. Teeee evlenmeden öncesi geldi aklıma bak şimdi .

Anlamıyorum bu erkekleri ananizi o kadar seviyordunuz maset ne halt yemeye evlendiniz acaba otursaydiniz ananizin eteğinin dibinde kimsenin günahını girmeseydiniz
Ilk evlendik kv diyor ki oglum bacisina coo düşkündür bize cok düşkündür falan bir suru konusuyor bi dedi sustum iki dedim sustum 3. Dedim evlendirmeseydiniz dizinin dibinizde oturtsaydiniz ana kiz dedim bu ne ya dedim evli artik onceligi benim dedim....

Menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
9 zeytin
Bi dilim peynir
Azcık domates
İki tk kaymak
Bi parça et

Akşam 18.15
Bi kase tarhana çorbası
Üç kaşık et sote
Bi tabak haşlanmış brokoli
Ayran
3litre su( içiyorum hala)
4 mil leslie( 60dk)

Tadilatla uğraştık yürüyüş yapamadık
@MiuLego begum75

ada kimyon karabiber kekik bol koy :) zaten tadı gelmiyor sana bunlardan sonra :)
Bi deniyeyim canim cok sağol.. artik icinde demir olan herseyi yiyecem diye ugrasiyom..

Bugun kansizliktan dolayi hastanede yatan bi akrabamizla konustum telden erkek ama bu kisi 67 yaşında.... ona prof dr demişki kan ilaçları bos iş hic faydasi yok yedikletinize dikkat edeceksiniz demis

yaa bende içiyorum kan ilacı.Ferifer ismi kaşıklı vanilya aromalı.Sabahın nurunda aç karnına gerçekten çok kötü ama tadı.Yediklerimize dikkat edelim ben bırakmak istiyordum o ilacı zaten.

yaa bende içiyorum kan ilacı.Ferifer ismi kaşıklı vanilya aromalı.Sabahın nurunda aç karnına gerçekten çok kötü ama tadı.Yediklerimize dikkat edelim ben bırakmak istiyordum o ilacı zaten.
Ilac benim bagirsagima zarar verdi ben biraktim canim..

Ay bizde hala o muhabbet devam ediyorrrr

Aman Allahım nasıl hareketli günün hep böyle mi yahu..
Ben 48 olmak istiyorsun yaa ona mi yogunlastin acaba dedimm..
Anladığım kadarıyla evin ve çocukların yükü senin üstünde
Tirnagin nasıl iyice iyilesti mi çıkmaya başladı mı kökten...

Ada senin kv mi Hürrem demişti sana..

Adasim senn ikili rakam mi oldunn maşallah yaaa çok sevindim

@Sherrysherrylady gülüm neler oluyor yahu ? azıcık toparlamaya çalıştım yazdıklarını .. kv nin ne cins , ne dengesiz olduğunu iyi bilirim de ... eşine şaşırdım.
aman diyeyim güzelim ... siz onlar olmadığı zaman ne kadar mutlusunuz bi düşün .
ve seni sevmediği ve istemediği de aşikardı hep kv nin .
gitsin ve ne halledeceksen eşinle o gittikten sonra hallet .

Bi doktor bunu soylememeli ben tamamen ilaç la duzeldim, nasıl faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…