- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Artık icimede sigmiyorum ada senin demiyinke salon kadını cizgimden ciktip neler yazacağım az kaldiAyyy cok sey diyecem diyemiyorum sheryy varya icimden ne saydiriyom kvne Allah biliyor....
ada kimyon karabiber kekik bol koy :) zaten tadı gelmiyor sana bunlardan sonra :)Ayyyy ben m8 beceremiyorum bi tekrar denesem mi
Fırında da çok güzel oluyor nevresteden almıştım tarifini ben çok beğendim akşamdan marina yapmadım ben tavuk ciğeri çabuk pişiyor diye ama kekik karabiber çok yakışıyorAyyyy ben m8 beceremiyorum bi tekrar denesem mi
Ben bir keresinde haşlayıp sonra soğan ve baharatlarla harmanlayıp zeytinyağı döküp üstüne fırına vermiştim. Beğenmiştim de. Teeee evlenmeden öncesi geldi aklıma bak şimdi .Fırında da çok güzel oluyor nevresteden almıştım tarifini ben çok beğendim akşamdan marina yapmadım ben tavuk ciğeri çabuk pişiyor diye ama kekik karabiber çok yakışıyor
Ilk evlendik kv diyor ki oglum bacisina coo düşkündür bize cok düşkündür falan bir suru konusuyor bi dedi sustum iki dedim sustum 3. Dedim evlendirmeseydiniz dizinin dibinizde oturtsaydiniz ana kiz dedim bu ne ya dedim evli artik onceligi benim dedim....Anlamıyorum bu erkekleri ananizi o kadar seviyordunuz maset ne halt yemeye evlendiniz acaba otursaydiniz ananizin eteğinin dibinde kimsenin günahını girmeseydiniz
Bi deniyeyim canim cok sağol.. artik icinde demir olan herseyi yiyecem diye ugrasiyom..ada kimyon karabiber kekik bol koy :) zaten tadı gelmiyor sana bunlardan sonra :)
yaa bende içiyorum kan ilacı.Ferifer ismi kaşıklı vanilya aromalı.Sabahın nurunda aç karnına gerçekten çok kötü ama tadı.Yediklerimize dikkat edelim ben bırakmak istiyordum o ilacı zaten.Bi deniyeyim canim cok sağol.. artik icinde demir olan herseyi yiyecem diye ugrasiyom..
Bugun kansizliktan dolayi hastanede yatan bi akrabamizla konustum telden erkek ama bu kisi 67 yaşında.... ona prof dr demişki kan ilaçları bos iş hic faydasi yok yedikletinize dikkat edeceksiniz demis
Kadindaki yüzsüzluge bakseriiii bu kadın neden gitmemiş ki hala ya
Ilac benim bagirsagima zarar verdi ben biraktim canim..yaa bende içiyorum kan ilacı.Ferifer ismi kaşıklı vanilya aromalı.Sabahın nurunda aç karnına gerçekten çok kötü ama tadı.Yediklerimize dikkat edelim ben bırakmak istiyordum o ilacı zaten.
Neden gitsin ki banu onun derdi seriiii yollayıp evine kocasına çocuğuna konmak değil mi zaten rabbimden bulsun çok sinirliyimseriiii bu kadın neden gitmemiş ki hala ya
Ay bizde hala o muhabbet devam ediyorrrrIlk evlendik kv diyor ki oglum bacisina coo düşkündür bize cok düşkündür falan bir suru konusuyor bi dedi sustum iki dedim sustum 3. Dedim evlendirmeseydiniz dizinin dibinizde oturtsaydiniz ana kiz dedim bu ne ya dedim evli artik onceligi benim dedim....
Cook sukur esim pirim vermedi ailesine verseydi Allah korusun coktan ayrılmıştık...Ay bizde hala o muhabbet devam ediyorrrr
Ablam yememein diyetle alakası yok inanki uykusuzluk kızım dış çıkarıyor dün gece 5 bucukta yattı 7 kalkti sonra onu uyuttum tam uyuyacagim oğlum uyandı acim diye onu doyurdum okula goturdum eve geldim evi topladım tam dedim yatayim kız uyandı oynastik ettik geri uyuttum eşim kaldı acim ise gideceğim o gitti oğlum geldi ahanda böyle bi gozum kapalı yürüyorum kimsem yok gelse 2 3 saat baksa ven uyusam kendime gelsem ama yapacak birşey yok yani diyetle kiloyla gerçekten alakası yok ben tartıda 54 gorecegim dünyayı yikardim ama umrunda değil suan
Benimkide oyle durumda prim vermezCook sukur esim pirim vermedi ailesine verseydi Allah korusun coktan ayrılmıştık...
Ilk evlendik kv diyor ki oglum bacisina coo düşkündür bize cok düşkündür falan bir suru konusuyor bi dedi sustum iki dedim sustum 3. Dedim evlendirmeseydiniz dizinin dibinizde oturtsaydiniz ana kiz dedim bu ne ya dedim evli artik onceligi benim dedim....
Bi doktor bunu soylememeli ben tamamen ilaç la duzeldim, nasıl faydası yokBi deniyeyim canim cok sağol.. artik icinde demir olan herseyi yiyecem diye ugrasiyom..
Bugun kansizliktan dolayi hastanede yatan bi akrabamizla konustum telden erkek ama bu kisi 67 yaşında.... ona prof dr demişki kan ilaçları bos iş hic faydasi yok yedikletinize dikkat edeceksiniz demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?