Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yokk canım hele dışarda yiyeceksem hiç riske giripte denemem bile..
Ama Lee_shin_mee rezene dedi ya belki onla evde deneme yapabilirim..
Ayyy ben etciyim yaa sırf et hafif yağlı offf off...
Bi dene canım kokusunu bayaa kırıyo

Ayy çok değişik bir bilgi çok sağol canım.

Rica ederim canımmm kayınvalideciğimin tarifi hatta ben normal kavurma yaptığımda da azcık koyuyorum mis oluyo miss :)

Bu arada ben sana morti olmayı teklif etmiştim mesajımı görmedinmiydi :)

Mezurem yok evde kuzum ama 106ıyken annemin evinde ölçtüydüm belim 92-93tü . şimdi belki 90 falandır heralde. Arkadaşa gittiğimde ölçerim ama
Anladım canım gidince ölçersen senin için de iyi olur...
Belin hemen ortaya çıkmış zaten bariz..

Evet değişik ama güzel bir bilgi oldu..
Denersem yazarım sonucunu Teşekkürler.

Çocuğuna kötü örnek zaten onun huyunu edinmesin yasitlari ile daha mutlu olur

Çok şükür canım ailem yanımda toparlanmaya çalışıyorum bir türlü kendime hakim olamıyorum cısslar konusunda. 70 olmak istemiyorum

Aaa gözün aydın canım uzun mu duracaklar..
Aile olunca daha çok fire veriliyor..
Sen nasıl güzel sporlar yapiyordun hatırla...
Spor yapma Şansın varsa ona ağırlık ver..
Korkma aldıklarını hemen verirsin sen

Balım ya gelip oraya o kaynanayida kocanida miunun çivili sopasıyla dovesim var adı şerefs..zler kendilerini bir b.k sanıyor kandil kandil yeminle sinirim tavan yaptı s.ktir olup gitsin ikise de aha kapı orada...

Ayni duygulari paylasiyorum vaytim

Asabim bozuk zaten catacak adam arıyorum iyice dellendim şerefs.zler bunlar ya bi kadına kendine emanet edilen kadına el kaldıran aciz varlık koca müsvedde si ne olacak

Anlamıyorum bu erkekleri ananizi o kadar seviyordunuz maset ne halt yemeye evlendiniz acaba otursaydiniz ananizin eteğinin dibinde kimsenin günahını girmeseydiniz

Ayyy cok sey diyecem diyemiyorum sheryy varya icimden ne saydiriyom kvne Allah biliyor....

Artık icimede sigmiyorum ada senin demiyinke salon kadını cizgimden ciktip neler yazacağım az kaldi

seriiii bu kadın neden gitmemiş ki hala ya

Kadindaki yüzsüzluge bak

Neden gitsin ki banu onun derdi seriiii yollayıp evine kocasına çocuğuna konmak değil mi zaten rabbimden bulsun çok sinirliyim
kizlar

Kizlar sonunda gitti.
Eltime. Ama valizlerini almamış.
Karisina sahip cikmayan kocam olacak adam musveddesine benim de ailemin de laflari hazir.
Simdi konuşmuyorum.
Dua etsin kizima..
Evet evime konmakti kv nin derdi. Beni kovmaya kalkti ya. Oh giden gitsin kapi orda ddedim ya. Oh olsun giden o oldu.
Istiyorsa gereksiz oğlunu da alsin. Zaten icimde çok şey yıkıldı.
Bir kere vurdum birinin mabadine yine yaparim .. Ama yavrum işte tek dderdim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…