yine açım elim ona buna gidiyor
Bi dene canım kokusunu bayaa kırıyoYokk canım hele dışarda yiyeceksem hiç riske giripte denemem bile..
AmaLee_shin_mee rezene dedi ya belki onla evde deneme yapabilirim..
Ayyy ben etciyim yaa sırf et hafif yağlı offf off...
Ayy çok değişik bir bilgi çok sağol canım.
Canım nasılsınMegiii cadim
Yine temizimAkşamcılar
@masumm
@ada81
begum75
Triplimelek Megi
nehirnil111
@Makbule007
@Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
(Bu mesaj her gün kendini yenilenecektir.. etiket istemeyen şimdiden yazsın. Yoksa 2 ay sesini çıkarmasın)
@Ausencia
@MiuLego
Anladım canım gidince ölçersen senin için de iyi olur...Mezurem yok evde kuzum ama 106ıyken annemin evinde ölçtüydüm belim 92-93tü . şimdi belki 90 falandır heralde. Arkadaşa gittiğimde ölçerim ama
Bi dene canım kokusunu bayaa kırıyo
Rica ederim canımmm kayınvalideciğimin tarifihatta ben normal kavurma yaptığımda da azcık koyuyorum mis oluyo miss :)
Bu arada ben sana morti olmayı teklif etmiştim mesajımı görmedinmiydi :)
Canım nasılsın
Bi iple ölç.. sonra cetvelle ipi ölçMezurem yok evde kuzum ama 106ıyken annemin evinde ölçtüydüm belim 92-93tü . şimdi belki 90 falandır heralde. Arkadaşa gittiğimde ölçerim ama
Çocuğuna kötü örnek zaten onun huyunu edinmesin yasitlari ile daha mutlu olursakinim canım zaten 3 gündür yaktılar beni kavurdular. gözümde yaş kalmadı aglamaktan. kurudu. artık umursamıyorum. veririm kuzumu kreşe en azından egitim alır. bu kadın ancak tv tablet. aman çirkef evimden ırak olsun..
Yine temizim
Bikmazsan beni etiketleyebilirsin sorun yok
Çok şükür canım ailem yanımda toparlanmaya çalışıyorum bir türlü kendime hakim olamıyorum cısslar konusunda. 70 olmak istemiyorumİyiyim canım sende iyisin inşallah..
Çok şükür canım ailem yanımda toparlanmaya çalışıyorum bir türlü kendime hakim olamıyorum cısslar konusunda. 70 olmak istemiyorum
Balım ya gelip oraya o kaynanayida kocanida miunun çivili sopasıyla dovesim var adı şerefs..zler kendilerini bir b.k sanıyor kandil kandil yeminle sinirim tavan yaptı s.ktir olup gitsin ikise de aha kapı orada...
Ayni duygulari paylasiyorum vaytim
Asabim bozuk zaten catacak adam arıyorum iyice dellendim şerefs.zler bunlar ya bi kadına kendine emanet edilen kadına el kaldıran aciz varlık koca müsvedde si ne olacak
Anlamıyorum bu erkekleri ananizi o kadar seviyordunuz maset ne halt yemeye evlendiniz acaba otursaydiniz ananizin eteğinin dibinde kimsenin günahını girmeseydiniz
Ayyy cok sey diyecem diyemiyorum sheryy varya icimden ne saydiriyom kvne Allah biliyor....
Artık icimede sigmiyorum ada senin demiyinke salon kadını cizgimden ciktip neler yazacağım az kaldi
seriiii bu kadın neden gitmemiş ki hala ya
Kadindaki yüzsüzluge bak
kizlarNeden gitsin ki banu onun derdi seriiii yollayıp evine kocasına çocuğuna konmak değil mi zaten rabbimden bulsun çok sinirliyim
Bi iple ölç.. sonra cetvelle ipi ölç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?