- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Yok yazmadım daha yaziim hemen. Senin boy kilo kaçtı yakınmıyız ki haksızlık olmasın benim 1,70e 75 kiloAyy bilmem ki ben karıştırdım galiba yakamoz zannettim kusura bakma nolur.ben cok sevdim ozendim bu mortilik işine.sen menu yazmış miydin
Ben çakıl 37 yasindayim 30 kilo vereceğim subattan sonra bebek yapmak istiyorumkızlar ya ben isimlerinizi öğrenemedim
daha doğrucu kaç üye var onuda öğrenemedim
bi yazsanız ya bana isimlerinizi olmazmı
Tahmin ettim..Nasıl da bildin
Cetvel de yokki
3 günlüğüne geldiler canım yarın dönecekler. Şu 1 haftadır fazla duygu karmaşası yaşıyorumonlarda anlamışlar bişey olduğunu çıktı geldiler. Çok da iyi oldu eminim yarından sonra daha iyi olacağım.
Sporsuz asla kilo veremem ben zaten tekrardan başlayacağım
Hmmm benim 165e 87 kilo. Nasıl haksızlık olur ki ben anlamadımYok yazmadım daha yaziim hemen. Senin boy kilo kaçtı yakınmıyız ki haksızlık olmasın benim 1,70e 75 kilo
Ben çakıl 37 yasindayim 30 kilo vereceğim subattan sonra bebek yapmak istiyorum
Bence süper menü çok temiz. Sütlü ıspanak hiç duymadım o nasıl güzel mi tarif verir misin?Menümü yazayım hemen
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Birer tatlı kaşığı tereyağ bal tahin-pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam 18:30
1 kepçe yağsız mercimek çorbası
Bir tabak sütlü ıspanak kavurma
Salata
Su 2 lt
Spora zaman kalmadı misafir var ama yatmadan yapmaya çalışcam
Birimizin kilosu çok birimizin vereceği 5 kilo kaldıysa son 5 zor verilir ya direnç kilosu muhabbeti işte o açıdan :)Hmmm benim 165e 87 kilo. Nasıl haksızlık olur ki ben anlamadım
Hehehehehe şimdi hain domdom mu oluyorum benbende öyleyim canım , nerden ne yakalarsam ..
ederiz tabii gülüm .... bi başladık koruma moruma hep beraber
uzun zamandır kilosuna senin kadar şaşırdığım kimse olmadı Pınar
temizler çoğalsın bakalımbeni hep etiketle
Rabbim dualarını ibadetlerini kabul eylesin .... Aminnnnnn
Ya aslında o kremalı ıspanak ama ben tabiki krema fıs olduğu için ıspanağı soğan ve sarmısakla biraz zeytinyağında kavurduktan sonra içine süzme yoğurt ve sütü çırpıp ekledim. Bide kaeabiber kimyon toz kırmızı biber ekledim misss :) köfte falan yapınca yanına yapıyorum güzel oluyo :)Bence süper menü çok temiz. Sütlü ıspanak hiç duymadım o nasıl güzel mi tarif verir misin?
bende öyleyim canım , nerden ne yakalarsam ..
ederiz tabii gülüm .... bi başladık koruma moruma hep beraber
uzun zamandır kilosuna senin kadar şaşırdığım kimse olmadı Pınar
temizler çoğalsın bakalımbeni hep etiketle
Rabbim dualarını ibadetlerini kabul eylesin .... Aminnnnnn
Haa tamam haklısın. Valla bende kilo çok verilecek. Ama senin boyun kilon daha yakın birbirine. Benim daha orantısız. Sen o açıdan kendine daha yakın birini bulmak istersen saygı duyarım canım.Birimizin kilosu çok birimizin vereceği 5 kilo kaldıysa son 5 zor verilir ya direnç kilosu muhabbeti işte o açıdan :)
O zaman bu cuma bildirimden sonra mortiliğimiz başlasın :)
Hayırlı akşamlar canım şimdi savaştan çıktım uzandım :) bol bol protein yiyorum midem bulandı artık ama yarında protein yapcam
Yok yazmadım daha yaziim hemen. Senin boy kilo kaçtı yakınmıyız ki haksızlık olmasın benim 1,70e 75 kilo
Yok öyle tabiki de direnç kilosunu kırmak zor ya o aşamadaki biriyle diyete yeni başlayan biri fark eder diyo düşünmüştüm :)Haksızlık olmaz canım çünkü yüzde baz alınıyor...
Kedibochi canım olacağına varacak her şey ... tek isteğim senden varacağa yere öfke ile hareket etmeyin .
Bi sakin .
Gitmiş şükür çıban başı
Kizlar kizimla hasret gideriyorum. Mis mis kokluyorum.Seryy gitmiş evet inşallah dönmez bir daha...
Ve gerçekten eşine şaşırdım..
Allahım ona öyle bir ders versin ki anlasın bin pişman olsun yaptığına...
Sen Rabbime Sığın O'na havale et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?