Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy bilmem ki ben karıştırdım galiba yakamoz zannettim kusura bakma nolur.ben cok sevdim ozendim bu mortilik işine.sen menu yazmış miydin
Yok yazmadım daha yaziim hemen. Senin boy kilo kaçtı yakınmıyız ki haksızlık olmasın benim 1,70e 75 kilo

İnşallah geçici ve onemsizdir canım yaşadığın durum...
Tamam gitsinler o zaman sahalara donersin..

Menümü yazayım hemen

Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Birer tatlı kaşığı tereyağ bal tahin-pekmez
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam 18:30
1 kepçe yağsız mercimek çorbası
Bir tabak sütlü ıspanak kavurma
Salata

Su 2 lt
Spora zaman kalmadı misafir var ama yatmadan yapmaya çalışcam

Bence süper menü çok temiz. Sütlü ıspanak hiç duymadım o nasıl güzel mi tarif verir misin?

Hmmm benim 165e 87 kilo. Nasıl haksızlık olur ki ben anlamadım
Birimizin kilosu çok birimizin vereceği 5 kilo kaldıysa son 5 zor verilir ya direnç kilosu muhabbeti işte o açıdan :)

O zaman bu cuma bildirimden sonra mortiliğimiz başlasın :)

Hehehehehe şimdi hain domdom mu oluyorum ben

sabah 08.50
tulum peyniri
7 zeytin
4 çeri domates

1 dilim avakado
az biber ve mor havuç
1,5 dilim siyez ekmeği

öğlen 12.30
3 kepçe tarhana çorbası (içinde 1 yk börülce var)
2/3 dilim siyez ekmeği
1 minik salatalık turşusu
az biber ve mor havuç

akşam 19.30
1 servis kaşığı et sote
köz patlıcan salatası
1 dilim ekmek

yatana kadar 2 lt su
sabah 1 fincan filtre kahve
öğlen 2 fincan ananas çayı ve sade Türk kahvesi
aeben @MiuLego

Bence süper menü çok temiz. Sütlü ıspanak hiç duymadım o nasıl güzel mi tarif verir misin?
Ya aslında o kremalı ıspanak ama ben tabiki krema fıs olduğu için ıspanağı soğan ve sarmısakla biraz zeytinyağında kavurduktan sonra içine süzme yoğurt ve sütü çırpıp ekledim. Bide kaeabiber kimyon toz kırmızı biber ekledim misss :) köfte falan yapınca yanına yapıyorum güzel oluyo :)

Gördüm Aus valla dediğin gibi eğer tartisi bozuk değilse rakamlar fazla duruyor...
Ama boyu uzun bayaa avantajli..

Birimizin kilosu çok birimizin vereceği 5 kilo kaldıysa son 5 zor verilir ya direnç kilosu muhabbeti işte o açıdan :)

O zaman bu cuma bildirimden sonra mortiliğimiz başlasın :)
Haa tamam haklısın. Valla bende kilo çok verilecek. Ama senin boyun kilon daha yakın birbirine. Benim daha orantısız. Sen o açıdan kendine daha yakın birini bulmak istersen saygı duyarım canım.

Hayırlı aksamlar herkesee. Sevgili ortim YaKaMoZz-z nasılsın napiyosun neler yiyip içiyorsun
Hayırlı akşamlar canım şimdi savaştan çıktım uzandım :) bol bol protein yiyorum midem bulandı artık ama yarında protein yapcam
Yani bi nevi hile yapıyorum diyelim malum cuma

Kedibochi canım olacağına varacak her şey ... tek isteğim senden varacağa yere öfke ile hareket etmeyin .
Bi sakin .
Gitmiş şükür çıban başı

Seryy gitmiş evet inşallah dönmez bir daha...
Ve gerçekten eşine şaşırdım..
Allahım ona öyle bir ders versin ki anlasın bin pişman olsun yaptığına...
Sen Rabbime Sığın O'na havale et..
Kizlar kizimla hasret gideriyorum. Mis mis kokluyorum.
Sakinim. Su akar yolunu bulur. Hiiic umrumda degil ne olacaksa olsun saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…