Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 günlüğüne geldiler canım yarın dönecekler. Şu 1 haftadır fazla duygu karmaşası yaşıyorum onlarda anlamışlar bişey olduğunu çıktı geldiler. Çok da iyi oldu eminim yarından sonra daha iyi olacağım.
Sporsuz asla kilo veremem ben zaten tekrardan başlayacağım

Cook şükür gitmis sherrycim... zamanlada esinle aran duzelir insallah...

Hiç sıkıntı yapmayın ben çalışan bir annenin tek cocuyum ve inanin annem çalışıyor diye hiç uzulmedim çocuklarınız da Üzülmez. Annem haftasonu benim le öyle güzel vakit geçirirdi ki hafta ici sorun olmazdi. Çok arkadaşım oldu çok eglendim suan iyiki annem çalışan bir anneymis diyorum ki benim çevremde tüm anneler çalışirdi. Onlar çalıştığı için ben hep iyi durumlarda iyi ortamlarda oldum eğer cocugunuzla 1 saati dolu dolu gecirseniz yeter çocuk sizden sıkılır zaten. Kısaca çalışan anne olmak o kadara da kötü değil çocuk sevgi gördüğü sürece mutlu bir çocuk olur. Küçükken hatırlıyorum annemin bankasina gidecegim zaman heycanlanirdim işi beni çok heycanlandirirdi sık insanlar güzel ortam bi de topuklu ayakkabılar minicik bir bilgisayar vardı merak ederdim. Is yemeklerine giderdik. Ben hep pantolon giderdim benimle doğa geçerlerdi erkek olmuş diye. Ama iş yemeklerinde annem bana çok sık elbise veya etek giydirirdi çok sık olurdum ben de bacak bacak üstüne atardim. Ilk kez Cumhuriyet senfoni orkestrasini 5 . Sınıfta dinledim kalbim çarpmisti heycandan hiç unutmam. Halam önceden arayip akşam için köyü renk birseyler giymelisin demişti bütün gün kıyafet denemistim. Çok sevilen bir cocuktum çok ilgili bir ailem vardı teyzelerim halalarim anneannem dedem onun için çok mutluydum. Babam be i maça goturmustu stada hiç unutmam çok küfür var diye polisler beni yanlarina oturutup küresel olunca yanımızda küçük hanim var beyler diye uyarıyordu. Hiç unutmam bir adam seni abdulazizin saz heyeti ....... demişti anlamamistim. Palyacolar diye bagiriiyorlardi. Sonra saz heyetinin hikayesini öğrendim 1000 kişiden oluşuyormus. Ay benim çocukluk adım bitmez çene düştü

Şükür gitmiş sery esinde pişman olacak eminim buna

Ayy bilmem ki ben karıştırdım galiba yakamoz zannettim kusura bakma nolur.ben cok sevdim ozendim bu mortilik işine.sen menu yazmış miydin

Ay çok hoşsun ya çok eğlendim okurken :)

Kocam beni de çok şaşırttı. En cok2beni üzen bu.
Hic sahip cikilmadi bana. Hep hakaret hep. Ustune tokat. Sorma aileme sikayet.
Duzelse ne olur ki icerde barajlar yıkıldı be aus. Saygi sevgi kalmadi.

Cok şükür eşler akıllı :))
Sizin icin2çok mutluyum canım.
Esim beni hic savunmadi. Oda annedir demedi. Anlamak hic istemedi. Hep doldurus hep doldurus. Kendi bilir.

Çocuğuna kötü örnek zaten onun huyunu edinmesin yasitlari ile daha mutlu olur

Haklisim canım bence kres2daha iyi olacak.
Odasini da kizima oda yapacagim o musveddenin. Oh olsun
Cook şükür gitmis sherrycim... zamanlada esinle aran duzelir insallah...
Bu durumun genelde geri dönüşü olmuyir adacim. Tecrube ile sabit. Çünkü hic uzlasma taraftarı degil..

Şükür gitmiş sery esinde pişman olacak eminim buna
Olacak ama bunu ben bilmicem .. Söylemez

Anlar anlarda is isten geçer... kimsenin ahi kimsede kalmaz..

Görmedim canım valla kara düzen giriyorum kime neye denk gelirsem

bende öyleyim canım , nerden ne yakalarsam ..

Çok şükür iyiyim..
Bugün halam geldi eriyorum Ausum gram gramm sklasiyorum daha çok...
Sen gelince senle de devam ederiz

ederiz tabii gülüm .... bi başladık koruma moruma hep beraber

O ne kıı doğan görünümlü şahin der gibi

uzun zamandır kilosuna senin kadar şaşırdığım kimse olmadı Pınar

temizler çoğalsın bakalım beni hep etiketle

Ben kacar.
Malum kandil bügun.
Kuran okuyup dua edeyim biraz
Dualarimiz bi mazlumun yüzü güler belki...
Belki bi yerlerde bi aci son bulur...
Belki meleklerin "amin" nine karisir aminlerimiz ....

Tekrar hayirli kandiller...

Rabbim dualarını ibadetlerini kabul eylesin .... Aminnnnnn

Seryy gitmiş evet inşallah dönmez bir daha...
Ve gerçekten eşine şaşırdım..
Allahım ona öyle bir ders versin ki anlasın bin pişman olsun yaptığına...
Sen Rabbime Sığın O'na havale et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…