- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
3 günlüğüne geldiler canım yarın dönecekler. Şu 1 haftadır fazla duygu karmaşası yaşıyorumAaa gözün aydın canım uzun mu duracaklar..
Aile olunca daha çok fire veriliyor..
Sen nasıl güzel sporlar yapiyordun hatırla...
Spor yapma Şansın varsa ona ağırlık ver..
Korkma aldıklarını hemen verirsin sen
Cook şükür gitmis sherrycim... zamanlada esinle aran duzelir insallah...kizlar
Kizlar sonunda gitti.
Eltime. Ama valizlerini almamış.
Karisina sahip cikmayan kocam olacak adam musveddesine benim de ailemin de laflari hazir.
Simdi konuşmuyorum.
Dua etsin kizima..
Evet evime konmakti kv nin derdi. Beni kovmaya kalkti ya. Oh giden gitsin kapi orda ddedim ya. Oh olsun giden o oldu.
Istiyorsa gereksiz oğlunu da alsin. Zaten icimde çok şey yıkıldı.
Bir kere vurdum birinin mabadine yine yaparim .. Ama yavrum işte tek dderdim o.
Akşamcılar
Nare83
ada81
@begum75
Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
(Bu mesaj her gün kendini yenilenecektir.. etiket istemeyen şimdiden yazsın. Yoksa 2 ay sesini çıkarmasın)
Ausencia
@MiuLego
Bende bırakacağım yaa zaten hiiiç içime sinmiyordu.Ilac benim bagirsagima zarar verdi ben biraktim canim..
kizlar
Kizlar sonunda gitti.
Karisina sahip cikmayan kocam olacak adam musveddesine benim de ailemin de laflari hazir.
Simdi konuşmuyorum.
Dua etsin kizima..
Evet evime konmakti kv nin derdi. Beni kovmaya kalkti ya. Oh giden gitsin kapi orda ddedim ya. Oh olsun giden o oldu.
Ayy bilmem ki ben karıştırdım galiba yakamoz zannettim kusura bakma nolur.ben cok sevdim ozendim bu mortilik işine.sen menu yazmış miydinBi dene canım kokusunu bayaa kırıyo
Rica ederim canımmm kayınvalideciğimin tarifihatta ben normal kavurma yaptığımda da azcık koyuyorum mis oluyo miss :)
Bu arada ben sana morti olmayı teklif etmiştim mesajımı görmedinmiydi :)
Hiç sıkıntı yapmayın ben çalışan bir annenin tek cocuyum ve inanin annem çalışıyor diye hiç uzulmedim çocuklarınız da Üzülmez. Annem haftasonu benim le öyle güzel vakit geçirirdi ki hafta ici sorun olmazdi. Çok arkadaşım oldu çok eglendim suan iyiki annem çalışan bir anneymis diyorum ki benim çevremde tüm anneler çalışirdi. Onlar çalıştığı için ben hep iyi durumlarda iyi ortamlarda oldum eğer cocugunuzla 1 saati dolu dolu gecirseniz yeter çocuk sizden sıkılır zaten. Kısaca çalışan anne olmak o kadara da kötü değil çocuk sevgi gördüğü sürece mutlu bir çocuk olur. Küçükken hatırlıyorum annemin bankasina gidecegim zaman heycanlanirdim işi beni çok heycanlandirirdi sık insanlar güzel ortam bi de topuklu ayakkabılar minicik bir bilgisayar vardı merak ederdim. Is yemeklerine giderdik. Ben hep pantolon giderdim benimle doğa geçerlerdi erkek olmuş diye. Ama iş yemeklerinde annem bana çok sık elbise veya etek giydirirdi çok sık olurdum ben de bacak bacak üstüne atardim. Ilk kez Cumhuriyet senfoni orkestrasini 5 . Sınıfta dinledim kalbim çarpmisti heycandan hiç unutmam. Halam önceden arayip akşam için köyü renk birseyler giymelisin demişti bütün gün kıyafet denemistim. Çok sevilen bir cocuktum çok ilgili bir ailem vardı teyzelerim halalarim anneannem dedem onun için çok mutluydum. Babam be i maça goturmustu stada hiç unutmam çok küfür var diye polisler beni yanlarina oturutup küresel olunca yanımızda küçük hanim var beyler diye uyarıyordu. Hiç unutmam bir adam seni abdulazizin saz heyeti ....... demişti anlamamistim. Palyacolar diye bagiriiyorlardi. Sonra saz heyetinin hikayesini öğrendim 1000 kişiden oluşuyormus. Ay benim çocukluk adım bitmez çene düştü
Kocam beni de çok şaşırttı. En cok2beni üzen bu.Kedibochi gülüm neler oluyor yahu ? azıcık toparlamaya çalıştım yazdıklarını .. kv nin ne cins , ne dengesiz olduğunu iyi bilirim de ... eşine şaşırdım.
aman diyeyim güzelim ... siz onlar olmadığı zaman ne kadar mutlusunuz bi düşün .
ve seni sevmediği ve istemediği de aşikardı hep kv nin .
gitsin ve ne halledeceksen eşinle o gittikten sonra hallet .
Sizin icin2çok mutluyum canım.Cok şükür eşler akıllı :))
Çocuğuna kötü örnek zaten onun huyunu edinmesin yasitlari ile daha mutlu olur
Bu durumun genelde geri dönüşü olmuyir adacim. Tecrube ile sabit. Çünkü hic uzlasma taraftarı degil..Cook şükür gitmis sherrycim... zamanlada esinle aran duzelir insallah...
Olacak ama bunu ben bilmicem .. SöylemezŞükür gitmiş sery esinde pişman olacak eminim buna
Hatta ÍF de protein çok ye benceama zaten 8 saatlik kısımdasın masumm yiyebilirsinki
Evet yaaaa bide nankörler en yakindan cikiyorEsma hatun bir pislik yapacak. Ulan herkes mi böyle yalan dolan vallahi bıktık be
Anlar anlarda is isten geçer... kimsenin ahi kimsede kalmaz..Kocam beni de çok şaşırttı. En cok2beni üzen bu.
Hic sahip cikilmadi bana. Hep hakaret hep. Ustune tokat. Sorma aileme sikayet.
Duzelse ne olur ki icerde barajlar yıkıldı be aus. Saygi sevgi kalmadi.
Sizin icin2çok mutluyum canım.
Esim beni hic savunmadi. Oda annedir demedi. Anlamak hic istemedi. Hep doldurus hep doldurus. Kendi bilir.
Haklisim canım bence kres2daha iyi olacak.
Odasini da kizima oda yapacagim o musveddenin. Oh olsun
Bu durumun genelde geri dönüşü olmuyir adacim. Tecrube ile sabit. Çünkü hic uzlasma taraftarı degil..
Olacak ama bunu ben bilmicem .. Söylemez
Evet en güvendiklerinden. Hayat ne zorEvet yaaaa bide nankörler en yakindan cikiyor(
Görmedim canım valla kara düzen giriyorum kime neye denk gelirsem
Çok şükür iyiyim..
Bugün halam geldi eriyorum Ausum gram gramm sklasiyorum daha çok...
Sen gelince senle de devam ederiz
O ne kıı doğan görünümlü şahin der gibi
Akşamcılar
Nare83
ada81
@begum75
Triplimelek Megi
@nehirnil111
@Makbule007
Antepia27 mortim
1. Gün temiz 25.11.2017
2.gun kirli 26.11.2017
3.gun kirli 27.11.2017
4.gun yari-temiz 28.11.2017
5.gun temiz 29.11.2017
(Bu mesaj her gün kendini yenilenecektir.. etiket istemeyen şimdiden yazsın. Yoksa 2 ay sesini çıkarmasın)
Ausencia
@MiuLego
Ben kacar.
Malum kandil bügun.
Kuran okuyup dua edeyim biraz
Dualarimiz bi mazlumun yüzü güler belki...
Belki bi yerlerde bi aci son bulur...
Belki meleklerin "amin" nine karisir aminlerimiz ....
Tekrar hayirli kandiller...
Seryy gitmiş evet inşallah dönmez bir daha...kizlar
Kizlar sonunda gitti.
Simdi konuşmuyorum.
Dua etsin kizima..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?