Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende aliyim beyaz mutfak dolabindan dolayi magdurum. Bimde duşkabin icin var oda guzel cam duskabin olan bi denesin derim

Gece ben sabah sen beyin firtinasi :)) anlattin tabiki ♡

Canım hem Çal ama hayatı hemde ev hanimligini yaşayan biri olarak çocuklu çalışma hayatı çok yorucu ve stresli hep birşeyler yetişmek zamanla yarışmanın gerek evde ve çocuklarla olmakta çok yorucu stres azalıyor biraz ama saygıyı hak eden büyük bir emek var ev hanimliginda

Canım geçecek inan bizimki 4 yıl uyumadı psikolog psikatriyede gittim zor fakat çok tatlı bı dönem tadını çıkar
Günaydın ablacim. Ya çok şükür 2 ay öncesine kadar uykusu fena değildi ama işte son zamanlarda defalarca kalkiyoruz dış huysuzlugu da var.Rabbim sagliklarini versin de olsun bakalım.

Bende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Geçen hafta: 86,3 kg
Bugün: 83,1 kg
Fark : 3,2 kg
Yüzde :3,70
Kızlar tartı resmini çektim ama yükleyemiyorum beceremedim
@MiuLego watsaptan sana atabilirim
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Bende aliyim beyaz mutfak dolabindan dolayi magdurum. Bimde duşkabin icin var oda guzel cam duskabin olan bi denesin derim

Gece ben sabah sen beyin firtinasi :)) anlattin tabiki ♡

bonusssss benimde siyah beyaz cnm
beyaz siyaha göre daha iyi sanki , keşke hepsi siyah olsaydı diyorum

Nare83 canım yunustan aldığımın yarı fiyatına ben 8.90mıydı öyle bir fiyata aldım
Tekrar teşekkürler

ne demek indiirm takip etmek bizim işmizzzz
aayyy çok severim kaliteyi uyguna almayı :)

Buydu resime aldirmayin ilk onu buldum :)) antalya ne alaka bilemedim

bonussssssssssssssssssssssss inanmıyorum ya
resmen işkence oldu bana cam duşa kabin
umarım iyi gelir hemen alıcam her zman satışta mı ?

Minnaklarım @begum75 nehirnil111 temiz misinizzzzzzz
Temizim ama ruhum kirli 52.8 +200 Bugünden itibaren spor odakla çalışacağım başka türlü açta kalsam oynamıyor yavaş yavaş 53 kiloya tırmanıyorumdöv beni az tokatla
Kızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .

@daydream @ada81 ecemavi nehirnil111 @begüm75

Başka kim sormustu bilemedim

Şimdi kesin gittim

Çok sağol kuzum hemen bakacağım

Son düzenleme:

ayyy hande bu nasıl metaaa ya maşallahhhhh

Cektigin resmin cozunurlugu boyutu buyuk o yuzden olmuyodur.
Ya foto kucultme programlariyla kucult yada en kestirmeden resmi kirparak kucult.

Bu arada ilaclarini asla unutma islerin yogunlugunun bir onemi olmiycak sekerden dolayi sorun yasadiginda.
Olabilcekleri biliyosundur cocuk degiliz sonucta aman en onceligin ilacin olsun.

Bi kere bu noktaya geldiysen karatay falan belki iyi gelmez ara ogunlu beslenme yap derim.
Zaten oyle yersen ani dususlerin olmaz olursada acil durumlar icin cantan hep dolu olucak.
Dr un banada dedigi gibi saat kurucaksin ara ogunde alarmin calinca yiyceksin.

Canım tebrikler neler yaptın anlatabilirmisin ben 14.takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…