Bende aliyim beyaz mutfak dolabindan dolayi magdurum. Bimde duşkabin icin var oda guzel cam duskabin olan bi denesin derim
Gece ben sabah sen beyin firtinasi :)) anlattin tabiki ♡
Bende aliyim beyaz mutfak dolabindan dolayi magdurum. Bimde duşkabin icin var oda guzel cam duskabin olan bi denesin derim
Duş kabini için olan hangisi acaba
Kilo bildirimim
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.0
Fark 1.8
Yüzde 2.05
Çok şükür sözümü tuttum verdiğin hedef 86.4 tu onu bile geçtim. @MiuLego @Whiteblacklife
Bir haftadır okadar yorulmuşum ki bide hastalık bugün pertim burnum tıkalı
Günaydın ablacim. Ya çok şükür 2 ay öncesine kadar uykusu fena değildi ama işte son zamanlarda defalarca kalkiyoruz dış huysuzlugu da var.Rabbim sagliklarini versin de olsun bakalım.Canım geçecek inan bizimki 4 yıl uyumadı psikolog psikatriyede gittim zor fakat çok tatlı bı dönem tadını çıkar
Ay duşa kabin benimde sıkıntım bı bakayım bime
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar oğlum hastaydi sürekli kusuyirdu acile götürdük serum verdiler tahlil falan eve geldik yeni yatağa girdim bu yüzden bugün gelemedim pek... sizler kadar aktif olamıyorum ama burdan da ayrılmak istemiyorum listeye girmeyi çok istiyorum.. az girdiğim için liste uzak gibi, ama gerçekten 2 çocuk olunca zor oluyor birde sutum azaldı o da ayrı bi stres... Ayrıca sabahtan öğlen kadar görümcemin oğluna bakıyorum aksama kadar uğraş dur.. sutum napsin azalıyor bu kadar yorgunluk hayat stresi... valla kendime zaman ayiramiyirum ya neyse napalım canimiz sağolsun.....
Bir haftadır okadar yorulmuşum ki bide hastalık bugün pertim burnum tıkalı
Nare83 canım yunustan aldığımın yarı fiyatına ben 8.90mıydı öyle bir fiyata aldım
Tekrar teşekkürler
Buydu resime aldirmayin ilk onu buldum :)) antalya ne alaka bilemedim
Temizim ama ruhum kirli
Kızlar 5 Aralık salı günü bime geliyor sirkelim deterjan .
@daydream @ada81ecemavi nehirnil111 @begüm75
Başka kim sormustu bilemedim
Şimdi kesin gittim
Bende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Geçen hafta: 86,3 kg
Bugün: 83,1 kg
Fark : 3,2 kg
Yüzde :3,70
Kızlar tartı resmini çektim ama yükleyemiyorum beceremedim
@MiuLego watsaptan sana atabilirim
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.
bi durursa tam duruyo ama yaa
ayyy hande bu nasıl metaaa ya maşallahhhhh
Bende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
Bunu neden yazıyorum yüksek kilo veren kişiler diğerlerinin aklında bir soru işareti olarak kalabiliyor.O yüzden ispat edeyim dedim.
bi durursa tam duruyo ama yaa
bana bu kiloyu verdiren ilaçlarım canım aslında
Canım tebrikler neler yaptın anlatabilirmisin ben 14.takımdanBende kahvaltı öncesi yapayım bildirimimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?