@begum75 canım harikasın kendim vermis gibi sevindimNare83 tabiki inceldin bu hafta vücudun alısıyor @Sarayca kuzum Nerdesin gel artık tam gel tabi @Triplimelek Megi sende gel
Allah razı olsun ablacım.Canım supersin
Tebrikler canim
Oooo çok güzel vermişsin hocam
Tebrikler canım maşallah
Oooo tebrikler canım
Yaa seni her gördüğümde Kıbrıs i oğlumu hatırlıyorum
İnşallah canım
Oooo tebrikler hocam kutlarım
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
Kizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
az eksi ile gelirsen evet zor durumda kalırım..Tamam canım inşallah.Ana bak sen zor durumda kalacaksan ben liste dışı da devam ederim sorun değil. Sen de bu takımın kaptanisin sorumluluk hissediyorsun. Nasıl kafan rahat olacaksa öyle yap ben hep buradayım nasılsa
öppppp
evet can bende öyle yapıcam araya bir öğün atarım
hande cnm çalışınca cidden iki ögün zor
oluyor cnm 3 ögünde bi rahatladım inanki
enerjin düşüyor ister istemez
sende benim gibi bi ara yapabilirisn
evet 2 öğünle başladımBaşlangıçta birden 2 öğünle başladıysan vücut alışamayabilir.3 öğün ya da 2,5 öğün dene zamanla 2 ye düşürürsün.Kaç saatte acıkmaya başlıyosun peki?çok soru sordum ama
Tamam kuzum inşallah. Senin için gene yemeyecez artık. Tarihi atıyorum bakalım ne zaman mezuniyet. ..az eksi ile gelirsen evet zor durumda kalırım..
o yüzdeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
kendin çin değilse liste için..
onun için değilseeeeeeeeeeee
MİUUUUUUUUUUUUUUU İÇİNNNNNNNNNNNhaftada en az -1 ile geleceksin kendini tutacaksın cıs cos yemeyeceksin hep benle iletişim halinde olacaksın tımım mı
Ne tribi kız sana bir şey demedim ki
senin tirin bana mı
fikrimi söyledim sadecee
Pattissi çok seviyorum ya ondan heraldeÇokk geçmiş olsun ececim
Bonus sende mücadele içinde imişsin hastalıkla ..sana da çoook geçmiş olsun
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
ya nasıl sevindim yaaaaaaaaaasüper moral olmuştur sana ... hep istiyordun şöyleeee kallavi kilo vermek harikasın hala .... gerçi okudum pattis mattis bişeyler ama sende detokslar , 4 gün diyetleri , çorbalar bu etkiyi göstermemişti ... demek çare pattismiş
Wc etkisidir en 500 gr daha :))
tebrikler canım ... wc siz bence gayet güzel .
çiçeğimmmm yine vooooovvvvv değil .... hem de bu kadar duraksamadan sonra ... ama en azından 100-200 gr ı geçtin .
her hafta 500 gitse istikrarla o da yeter ..yeter ki durmasın .
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek alıntı yapamadımHarikasıniz yine ben bu hafta alkış alacak kadar kilo veremedim ama olsun eksideyim ya buna da şükür sanırım geçen hafta 1700 verdiğim için bu hafta az gitti
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 78.8
Fark -200
geçen hafta:57,8
bugün:57
fark:800 gram
yüzde: %1,38
@MiuLego hafta içi gördüğüm -1kg yu koruyamadım ama olsun bundan da memnunum
Ne yazık ki Miu'm bu hafta şov yapamıyorum.
insallah canim Allah razi olsun.insallah sende nice evlat sahibi olursun canimm ❤❤Amin canım hayırlı haberler alırsın inşallah .Sağlıkla hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
cok sagol ablişim benimmmmmcoco canım tebrikler balım800 gr. mı eksi ?
senin kilonda süper .... 55 miydi senin hedef ? geliyor mu mezuniyet
eksin çok güzel
telefon için de geçmiş olsun diyeyim , kötü olmuş
vay anam vaaay
süper ... tebrikler90 lara çook çabuk veda edeceksin sanki Pınar
Ne tribi kız sana bir şey demedim ki
Coco profilde neden hala senin kendi resmin görünüyorinsallah canim Allah razi olsun.insallah sende nice evlat sahibi olursun canimm ❤❤
cok sagol ablişim benimmmmmben takıma girerken hedef kiloya 50 demistim.sonra zayiflamaya başladıkça 50nin aşırı zayif olduguna kanaat getirip mium dan 52 olmasini istemistim.oda kabul etmisti degistirmisti.ama sayfanin basina bakinca hala 50 gorunuyor bence 53 ideal
Eksi eksidir , moraldir evet ama az olmuş .. sebeplerini en iyi sen biliyorsundur canım ... her ne seni bu hafta bu kadar durdurdu ise , onları toparlamaya bak
Vu HUUUUUUUUUUU
begümüm harikasınnnnnnnnnnnnnüst üste iki hafta oldu değil mi
inşallah gördüğümüz 55 leri tekrar görürsün
gayet güzel sonuç Bernacım .... önmeli olan her hafta yakalanan istikrarsende bu var
yani bu hafta 3 verdin ... 5 hafta sabit , gr .. oyalandın değil ... hep aynı çizgide gidiyorsun ...
O yüzden bu kilo harikatebrikleeeeer
Geçmiş olsun senin saftin kaymis halin bile güzeldir
bend eçok özledimmmm , aaklıma gelince gözlerim doluyorrrr
içimmm kıpraşıyorrrrrr
Merhabalr canlar nasilsiniz uğrayamiyorum fazla bebeğim krese gidiyor bn ise ancak gidip geliyoruz evde bile dogru düzgün bisey yapamıyorum kizim rahatsiz 2 haftadr . öksürugu b türlü gecmiyor. Dün 5 ayımız bitti bu ara da
Allah be foto zaten varmış
pınarAusencia nın bu işi nasıl da çözdüğünün kanıtısın sen..
Söz verdin liste için ve harikasın yahu.. cıs cos olmadan liste için dikkat ederek harika eksi..
100 lerden bu kadar güzel uzaklaşılır
az daha öpeyim mi
Vardır vardırNe yazık ki Miu'm bu hafta şov yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?