Ayy çok heyecanlaniyorum.tamam canım inşallah. Yani elimden geleni yapıcam sözhatice901217 bak liste dediysek bugünden bile çok dikkat etmelisin her gün sana eksi katmalı.. karbona dikkat etmelisin emi kuzum.. ay beni üzmeyeceksin demi bak cumaları
Benim motor takmam lazım. Küçük uyuynca yine spor yapicam. Sabah 20 dk zor yaptırdı
Leslie 30 gün programı var onu deniycem bakalım. Jillian da yapsam diyorum da şişlik yapar mı
Teşekkürler kızlar dinleniyorum bakalım hastalıkta sagligin zekatı demişler
Günaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
Temizim ama ruhum kirli52.8 +200 Bugünden itibaren spor odakla çalışacağım başka türlü açta kalsam oynamıyor yavaş yavaş 53 kiloya tırmanıyorum döv beni az tokatla
Çok sağol kuzum hemen bakacağım
Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr
Yüzde hesaplayınca böyle çıktı canımFark 0.9 değil balım 0.7 olacak tebrikler kuzum
Canım doymadan mı kalkıyosun sofradan.Simdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
Ama Miu sen en az 5 kilo didin ,en az 60 didinşu inadın yüzünden listeye alamadım ya.. şimdiye listedeydin
Çok teşekkür ederim canım. Oncelikle gecmis olsun sana daha iyisindir insaallah.Amacım o zaten sorumluluk almak hem de ücretsiz izindeyim arkadaş larimin hepsi çalışıyor çok fazla gorusemiyoruz burada dostluklar edinmek ve kilo vermek. O hafta yatılı çocuklu misafirlerimize gelmişti hiç düzenli yiyemedim ve dikkat edemedim.araya şunları sıkıştırayım azar azar :)) çok alıntı var
hmmm diyet yapılmamış demek .... hadi bakalım ... öyle 1.5 falan hefeleyip canını çıkarma yahu ..kilon az ...
ama artılarını temizle ... mutlaka ... üzerine 100 200 gr da gelse fazladan yeter ...
çok güzel hatice ... miu nun diğer mesajını da okudum ..liste ile ilgili ... bu ara çok gelemesem , sizlerle kaynaşamasam da ..bu takım benim için ...çok özeldir . başarısı ..huzuru ... oluşan sinerji ...
eminim girdiğinden beri takıma , olayın kilo vermek ve kilo bildirmek , menü yazmaktan çok daha büyük olduğunu burda ... yuvamız yani .
o artı gelen haftan hariç kilo vermen harika ilerlemişartı olan hafta ne idi ? kaçamak mı ? regl mi ? ödem mi ?
hadi bakalım tekrar hoş geldin
Maşallah ya maşallah bravooooooooooo
Amin canımteşekkür ederimhepimizin daim olsun
sende 3 lü rakamlardan kurtuldunbidaha dönme,en kısa zamandada inşallah
hee brafoo banaa eheheheMaşallah ya maşallah bravooooooooooo
Çok teşekkür ederim canım. Oncelikle gecmis olsun sana daha iyisindir insaallah.Amacım o zaten sorumluluk almak hem de ücretsiz izindeyim arkadaş larimin hepsi çalışıyor çok fazla gorusemiyoruz burada dostluklar edinmek ve kilo vermek. O hafta yatılı çocuklu misafirlerimize gelmişti hiç düzenli yiyemedim ve dikkat edemedim.
Banada vursana miu cok ozlemisimdir belki :))
haftayaki hedefi tutturuyoz mu o zamanhedef tutmadı ..kandilde cızlar yedim ..
midem bulanınca hep tost yedim .
bence bu 700 gr artı 1.7 olmadı ona da şükür
canım karbon dengesine dikkat ederek.. şişkinlik yapan şeyleri son 3 gün yemeyerek.. çok aç kalmadan.. protein sebze yoğurt salata eksik etmeden.. aralarda abartmadan ama tatmin olarak.. işte böyle :)Simdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
jillian yap eflalim artı getirmezBenim motor takmam lazım. Küçük uyuynca yine spor yapicam. Sabah 20 dk zor yaptırdı
Leslie 30 gün programı var onu deniycem bakalım. Jillian da yapsam diyorum da şişlik yapar mı
ya yine misafirin gelirse peki?????????????Çok teşekkür ederim canım. Oncelikle gecmis olsun sana daha iyisindir insaallah.Amacım o zaten sorumluluk almak hem de ücretsiz izindeyim arkadaş larimin hepsi çalışıyor çok fazla gorusemiyoruz burada dostluklar edinmek ve kilo vermek. O hafta yatılı çocuklu misafirlerimize gelmişti hiç düzenli yiyemedim ve dikkat edemedim.
kilonu bildirmeni bekliyozAyy dün nasıl yorulmussam ne spora gittim ev dünden temiz ne iş yaptım ne pazara gittim
Bugün kendime Dunya ev kadınları dinlenme günü ilan ettim
Hala pijamamla biraz uyudum TV tel takıldım oh beee
Az olsun bizim olsun beee sıkma canınıKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek alıntı yapamadımHarikasıniz yine ben bu hafta alkış alacak kadar kilo veremedim ama olsun eksideyim ya buna da şükür sanırım geçen hafta 1700 verdiğim için bu hafta az gitti
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 78.8
Fark -200
57 kiloda ne kadar kalça olursa o kadar iştebenimki de öle 53 oranlarına göre fazlaca
Benim motor takmam lazım. Küçük uyuynca yine spor yapicam. Sabah 20 dk zor yaptırdı
Ama Miu sen en az 5 kilo didin ,en az 60 didin
Bir de benim yemem farklı kızlarla ,çoğu nerdeyse aç kalark diyet yapıyor,ben kaçamaklı cısslı menü veriyordum ,vicdanen rahat olamıyordum o yüzden .Liste önemli değil böyle de beraberim nasılsa sizinle ,hem sopayı gösteren de yok böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?