Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler kızlar dinleniyorum bakalım hastalıkta sagligin zekatı demişler

Çokk geçmiş olsun ececim

Bonus sende mücadele içinde imişsin hastalıkla ..sana da çoook geçmiş olsun

Eki Görüntüle 2073884

Geçen hafta ki kilo : 66
Bu hafta ki kilo : 64.2
Fark : 1.800
% : 2.72

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

ya nasıl sevindim yaaaaaaaaaa süper moral olmuştur sana ... hep istiyordun şöyleeee kallavi kilo vermek harikasın hala .... gerçi okudum pattis mattis bişeyler ama sende detokslar , 4 gün diyetleri , çorbalar bu etkiyi göstermemişti ... demek çare pattismiş

Wc etkisidir en 500 gr daha :))

tebrikler canım ... wc siz bence gayet güzel .

Gecen hafta =64.0
Bu hafta= 63.5
Fark = -500
Yuzde= 0.7
Haftaya 62 gorme dileklerimle
@MiuLego

çiçeğimmmm yine vooooovvvvv değil .... hem de bu kadar duraksamadan sonra ... ama en azından 100-200 gr ı geçtin .
her hafta 500 gitse istikrarla o da yeter ..yeter ki durmasın .

Günaydın kızlar
Hepinize izmirden selamlar.
Dün tartilabildim. Bugün yarin regl olacagim. Siskinim. +800 gr

şöyle iki artılı bildirimi yanyana aldım :))

nehirim canım , artılar yine yoluna set olmuş ... menülerini yazıyor musun sen ? pek yazmazsın ya . yaz bakalım ...miu görsün balım.

@Sherrysherrylady canom ... stres..regl..yol ..ödem .. çokta bir şey demeyeceğim artına .
diğer olayı da okudum .
Rabbim tez zamanda eski huzurunuzu nasip etsin .
eşine de hatalarını görebilmeyi

şu inadın yüzünden listeye alamadım ya.. şimdiye listedeydin
Ama Miu sen en az 5 kilo didin ,en az 60 didin
Bir de benim yemem farklı kızlarla ,çoğu nerdeyse aç kalark diyet yapıyor,ben kaçamaklı cısslı menü veriyordum ,vicdanen rahat olamıyordum o yüzden .Liste önemli değil böyle de beraberim nasılsa sizinle ,hem sopayı gösteren de yok böyle

Çok teşekkür ederim canım. Oncelikle gecmis olsun sana daha iyisindir insaallah.Amacım o zaten sorumluluk almak hem de ücretsiz izindeyim arkadaş larimin hepsi çalışıyor çok fazla gorusemiyoruz burada dostluklar edinmek ve kilo vermek. O hafta yatılı çocuklu misafirlerimize gelmişti hiç düzenli yiyemedim ve dikkat edemedim.

teşekkürler canım .. bugün iyiyim şükür ...yarına Allah kerim

yani sebebi belli imiş o haftanın ..demek düzenli olup , motive ile güzel kilolar veriyorsun .. hadi bakalım boool bol eksiler

Banada vursana miu cok ozlemisimdir belki :))
al o zaman
hedef tutmadı ..kandilde cızlar yedim ..
midem bulanınca hep tost yedim .
bence bu 700 gr artı 1.7 olmadı ona da şükür
haftayaki hedefi tutturuyoz mu o zaman
Simdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
canım karbon dengesine dikkat ederek.. şişkinlik yapan şeyleri son 3 gün yemeyerek.. çok aç kalmadan.. protein sebze yoğurt salata eksik etmeden.. aralarda abartmadan ama tatmin olarak.. işte böyle :)
Benim motor takmam lazım. Küçük uyuynca yine spor yapicam. Sabah 20 dk zor yaptırdı
Leslie 30 gün programı var onu deniycem bakalım. Jillian da yapsam diyorum da şişlik yapar mı
jillian yap eflalim artı getirmez
ya yine misafirin gelirse peki?????????????

Az olsun bizim olsun beee sıkma canını

57 kiloda ne kadar kalça olursa o kadar işte benimki de öle 53 oranlarına göre fazlaca

işte düşün yüz inceldi bel inceldi kalan kilolar baselerde o yüzden 57 kiloda ne kadar kalça olur işte kilonun %80 i orda olursa o kadar olur

Benim motor takmam lazım. Küçük uyuynca yine spor yapicam. Sabah 20 dk zor yaptırdı
Leslie 30 gün programı var onu deniycem bakalım. Jillian da yapsam diyorum da şişlik yapar mı

yap eflal yap,jillian şişlik yapmaz sanmam,yapsa nolcak ki zaten tartıldın cumaya da daha çookk var

sana katılmıyorum deynep aç kalmadan kilo veriyorum
zaten aç kalıp kilo vermek bana ters,çünkü hep dedim aç kalıp hedefe varınca eski düzenen dönünce hoop kilolar geri geliyo, o yüzden aç kalarak kilo vermeye hayırdiyorumve öylede yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…