Geçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
Gunaydin kizlar
Regli siskinligi var bekledim ama -200 sadece
Gecen hafta :69.500
Bu hafta 69.300
Cook sisim bide wc yok henüz . @MiuLego
Malum sporda yok
Oooo tebrikler begusum güzel.eksiiiigeçen hafta:57,8
bugün:57
fark:800 gram
yüzde: %1,38
@MiuLego hafta içi gördüğüm -1kg yu koruyamadım ama olsun bundan da memnunum
Ayy yedim ya senden sopaları onlar gelir aklımaal o zaman
haftayaki hedefi tutturuyoz mu o zaman
canım karbon dengesine dikkat ederek.. şişkinlik yapan şeyleri son 3 gün yemeyerek.. çok aç kalmadan.. protein sebze yoğurt salata eksik etmeden.. aralarda abartmadan ama tatmin olarak.. işte böyle :)
jillian yap eflalim artı getirmez
ya yine misafirin gelirse peki?????????????
teşekkürler vaytımOooo tebrikler begusum güzel.eksiiii
tamam.. hayırlı olsun liste sana diyelim o zaman.. bugünden sıkı tutuyorsun.. beni utandırmıyorsun.. listedeki arkadaşlarına olan sorumluluğunu unutmuyorsun.. en önemlisi kendi bedenine ihanet etmiyorsun.. -1 her hafta alırım en azAyy yedim ya senden sopaları onlar gelir aklıma
yooooCanım doymadan mı kalkıyosun sofradan.
Eki Görüntüle 2073924 kızlar bu 7 yıl önceki hali
birazdan şimdiki halimide atıcam
bu burada bi köşede dursun
gerdanımın kemiklerini geri istiyorum yaaaa
anamya bu arada adaya yazarken aklıma geldi ...
@MiuLego 700 gr a kızdın da ... bende 4 gündür wc yook
rahim büyümesi ile bu haftalar itibarıyla bağırsaklara baskı ... onunn da kabızlık yapması çok beklenen bir durummuş .
ama çatlıyorum resmen ... yani onu da belirteyim
yoooo
çok doyuyorum aslında
ama süre çok fazla uzun açlık süresi
o yoruyor olabilir
yine öğün diyorum aslında
araya ara bir öğün katarsan iyi olacak sanki
en azından el ayak titremeyecek
Insallah olur canim benim hele bi hedef kilomuza ulasalim hayirlisiyla olur insallah.ben bu ay klomen kullandim pazartesi doktorun yanina gitcem catlatma ignesi vurdurcam insallah mujdeli haber verebilirim nasip kismetBen de bi tane kayıp verdim canım.Yani ben öyle tahmin ediyorum.O zamanlar telefonum dandikti işyerindeyken olmuştu çekip yollayamadım doktoruma.Kime sorduysam da önemsemedi.iki sene sonra internette düşük fotoları çıktı karşıma öyle anladım.o yüzden umudum var biraz.32 yaşındayım
sagol vaytim bitanemm cicegeeeemmmmTebrikler cocom
Başlangıçta birden 2 öğünle başladıysan vücut alışamayabilir.3 öğün ya da 2,5 öğün dene zamanla 2 ye düşürürsün.Kaç saatte acıkmaya başlıyosun peki?çok soru sordum amayoooo
çok doyuyorum aslında
ama süre çok fazla uzun açlık süresi
o yoruyor olabilir
yine öğün diyorum aslında
araya ara bir öğün katarsan iyi olacak sanki
en azından el ayak titremeyecek
Tamam canım inşallah.tamam.. hayırlı olsun liste sana diyelim o zaman.. bugünden sıkı tutuyorsun.. beni utandırmıyorsun.. listedeki arkadaşlarına olan sorumluluğunu unutmuyorsun.. en önemlisi kendi bedenine ihanet etmiyorsun.. -1 her hafta alırım en az
anam
o zaman normal. kızmadım gerii aldım ki sopamı. gel öpeyim madem
Günaydın kızlar kilo bildirimi
Bu arada 3 gündür wc yok bende
Geçen hafta : 73.5
Bu hafta : 72.8
Yüzde : 0.9
Yanlış hesaplamadıysam böyle bişey hiç memnun değilim sonuçtan dün sabah bu kiloma göre daha iyiydi
Geçen hafta :64.1
Bu hafta :63.4
Ben neden zayıflıyorum kiYediklerime daha dikkat ediyorum ama cısslı yediğimde oluyor Acaba rahatlık çöktü bana ,kilo alsam da istediğim kilodayım diye rahatladım ,stres gitti ya acaba ondan mı? Hani bebek tedavisinde stres etkili ya bu da öyle birşey mi acaba ? Kilo versem bi dert vermesem bi dert
Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
Pcodan yana 2 senedir temizim canım.6 senelik evliyiz daha hiç bebek yok bizde.Olucak inşallah Allah'ın izniyle
Ay benim pointler nerde ben nerdeyimEki Görüntüle 2073874
kızlar bizde eksik varmı kontrol edebilirmisiniz?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
SÜPERSTARLAR
Ahu060812
@ada81
@deynepnaz
malipina
Antepia27
@Candysugar
Amin canım hayırlı haberler alırsın inşallah .Sağlıkla hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.Insallah olur canim benim hele bi hedef kilomuza ulasalim hayirlisiyla olur insallah.ben bu ay klomen kullandim pazartesi doktorun yanina gitcem catlatma ignesi vurdurcam insallah mujdeli haber verebilirim nasip kismetbende de kilo yüzünden pko vardi adet bile goremiyordum ben.5 6 ayda bir görüyordum mesela.zayiflayinca şükürler olsun normal dongume geri döndüm.darisi sana insallah
sagol vaytim bitanemm cicegeeeemmmm
sağol eflalim:)Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Cıksss hedefini beğenmedim
Tebrikler canım çok iyi
Tekrar geçmişolsun canım
Vaaavvv
Tebrikler canım
Vayy begüm tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?