Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin neyin var vayt? eş mevzusu dışında başka bişey mi var kuzum
Çok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz

Azı azı merak etme geçen hafta 68.2 idi yeyip geldimm 69 çıktı bilemedim ne kadarı geldi ama az gibi

Yazıyorum kaptanım cuma ve cumartesi yazmadım galiba o zaman vardı bir şeyler misafirlik falan ondan geldi herhalde biliyorsun korumada da olsam beceremediğimden pat kilo alıyorum onu vermek için günlerce aç geziyorum
işte düşün yüz inceldi bel inceldi kalan kilolar baselerde o yüzden 57 kiloda ne kadar kalça olur işte kilonun %80 i orda olursa o kadar olur
Ahahahha deli

Canım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diye Eki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiiiiyi ki bu takimdayim yaaavv
Tebrikler canım
Kizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
Tebrikler
Aaaaaaaa uleeennn ne eksik ne fazlaaa hani ponponlarıııııımmm@MiuLego
Eki Görüntüle 2073896
Tebrik ederim
Tebrikler
geçen hafta:57,8
bugün:57
fark:800 gram
yüzde: %1,38
@MiuLego hafta içi gördüğüm -1kg yu koruyamadım ama olsun bundan da memnunum
Canım tebrik ederim
Gecen hafta : 74.8
Bu hafta : 73.9
Fark : 900 gr
Yüzde: %1.20
@MiuLego Ausencia

Hep o bulgur pilavi yuzunden
Tebrikler

Inanamiyorum bende sari ayakkabi var ama aus ablada sari ayakkabi varmis eyvah muneye ablaya mesaj atsammi ki sorsammi ki.böyle birsey hic basima gelmezdi kendi fotomu koydum ya basima geldi gordun mu
Fıstık çok güzelmişsin yalnız maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…