- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Evet nevom sana Gore az ama eksi mi eksi tebrikler canım
Inanamiyorum bende sari ayakkabi var ama aus ablada sari ayakkabi varmis eyvah muneye ablaya mesaj atsammi ki sorsammi ki.böyle birsey hic basima gelmezdi kendi fotomu koydum ya basima geldi gordun mu
Çok uykusuz çok yorgun ve yıpratıcı bir hafta geçirdim portim çarşamba günü mortilikten vazgeçtim tebrik ettim zaten bi iki hafta tartiya çıkmayı düşünmüyorum kendimi dinlendirmeye aldım biraz
senin neyin var vayt?eş mevzusu dışında başka bişey mi var kuzum
Azı azı merak etme geçen hafta 68.2 idi yeyip geldimm 69 çıktı bilemedim ne kadarı geldi ama az gibibence de iyidir balım .
BU ardaa bende sarı ayakkabılar gözüküyor .. nevonun alıntıda gördüm fotonu .. o sensen .....woooow sana fıstığım
süpeeeeeeeeeeeeeeeer .
güzel metan var demek ki .. hadi aynı hızla devam ... 60 lar gelsin bir an önce
2.2 süper sonuçtebrikler white bildirim yapmadı henüz sanırım
çok azı gelmiştir inşallah
Tebrikler Fatma ablamBu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19
Yazıyorum kaptanım cuma ve cumartesi yazmadım galiba o zaman vardı bir şeyler misafirlik falan ondan geldi herhalde biliyorsun korumada da olsam beceremediğimden pat kilo alıyorum onu vermek için günlerce aç geziyorumşöyle iki artılı bildirimi yanyana aldım :))
nehirim canım , artılar yine yoluna set olmuş ... menülerini yazıyor musun sen ? pek yazmazsın ya . yaz bakalım ...miu görsün balım.
@Sherrysherrylady canom ... stres..regl..yol ..ödem .. çokta bir şey demeyeceğim artına .
diğer olayı da okudum .
Rabbim tez zamanda eski huzurunuzu nasip etsin .
eşine de hatalarını görebilmeyi
Ahahahha deliişte düşün yüz inceldi bel inceldi kalan kilolar baselerde o yüzden 57 kiloda ne kadar kalça olur işte kilonun %80 i orda olursa o kadar olur
nehirnil111 benim pointler doğru
Tebrikler canım
Banu haftaya bende sana gıcık olmak istiyorum
Tebrikler canımCanım miuuuuuuummmmmmmmm @MiuLego dün 4 ten beri birsey yemedim sirf miumu yarın mahcup etmiyim diyeEki Görüntüle 2073886 takımımı cok seviyoooommmmm kiiiiiiii iyi ki bu takimdayim yaaavv
TebriklerKizlar telefonum bozuldu tus kilidi acilmiyo kac gundur cebellesiyorum bugun acabildim hemen kilomu yazayim
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.5
Fark -1000
Telefonu tamirciye verirsem gelemiyebilirim bir iki hafta haberiniz olsun
Tebrik ederim
TebriklerKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek alıntı yapamadımHarikasıniz yine ben bu hafta alkış alacak kadar kilo veremedim ama olsun eksideyim ya buna da şükür sanırım geçen hafta 1700 verdiğim için bu hafta az gitti
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 78.8
Fark -200
Canım tebrik ederimgeçen hafta:57,8
bugün:57
fark:800 gram
yüzde: %1,38
@MiuLego hafta içi gördüğüm -1kg yu koruyamadım ama olsun bundan da memnunum
Tebrikler
Fıstık çok güzelmişsin yalnız maşallah sanaInanamiyorum bende sari ayakkabi var ama aus ablada sari ayakkabi varmis eyvah muneye ablaya mesaj atsammi ki sorsammi ki.böyle birsey hic basima gelmezdi kendi fotomu koydum ya basima geldi gordun mu
Tebrik ederim morticim. Güzel kilo vermişsin. Keşke bana da öyle deseler.Önemli olan o zaten nasıl görünüyoruz nasıl hissediyoruz :)
Gerçi bana bakıp da aaa hiç 75 değilsin. En fazla 65 dediklerinde moralim bozuluyo diyet hevesim kaçıyo çünkü
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Tebrikler
Tebrik ederim
Tebrikler
Canım tebrik ederim
Tebrikler
Sağol canımTebrikler
Tebrik ederim
Tebrikler
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Tebrikler
Tebrik ederim
Tebrikler canım
Olsun canım yine de gitmiş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?