canım anlamayınca anlamıyorlar ..Ahhhh ada bunu eşime bende çok dedim. Kalın kafalı benimki. ..
aslında karatayda doyana kadar yeme var canım sağlıklı şeylerden doyanada kadar yiyebilirsin kiiiSimdi kizlar
Ben karatayda saglam kilo verdim ki eminim cogu sudan gitti.Bu diyeti degistirmem lazim fena zorluyor beni uzun sureli aclik.Haftaya arti olmadan nasil bir yol izlemeliyim
Selam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben tartılmadım..çok gelemediğim için yazmadım fazla ama kabus gibi 10 gün geçirdim..ömrümde böyle sancılı bir süreç geçirmemiştim..off yazmayayım neler yaşadığımı çok kötüydü..bugün Regl oldum sabah ve çok sancılı...artık kendime dikkat edeceğim Can'ıma kıymet vereceğim.bu bana ders oldu..
aslında karatayda doyana kadar yeme var canım sağlıklı şeylerden doyanada kadar yiyebilirsin kiii
Canım çok geçmiş olsun ne olduSelam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben tartılmadım..çok gelemediğim için yazmadım fazla ama kabus gibi 10 gün geçirdim..ömrümde böyle sancılı bir süreç geçirmemiştim..off yazmayayım neler yaşadığımı çok kötüydü..bugün Regl oldum sabah ve çok sancılı...artık kendime dikkat edeceğim Can'ıma kıymet vereceğim.bu bana ders oldu..
o kadar ev hanımı oldum hiç şu kumandayı elime alıp ohh be yapamadım ahdım var bir gün bende yapacamAyy dün nasıl yorulmussam ne spora gittim ev dünden temiz ne iş yaptım ne pazara gittim
Bugün kendime Dunya ev kadınları dinlenme günü ilan ettim
Hala pijamamla biraz uyudum TV tel takıldım oh beee
Amin canimDiyabet var sende di mi geçmiş olsun canım.Beslenmeyle diyabet de iyileşiyo Allah tez iyi etsin seni
inşallah canımmmmvay vaaay vaaaay ..... deyneeeeep eriyor aaaa dostlararamızda 300 gr kalmış ... ben o farkı iki güne kapatırım :))
tebrik edeyim vallla ... öyle çook çok yeme sakın .... baktın 2-3 hafta üst üste iniyorsun böyle o zaman bakarsın ... dur hele ... ödem gitti belki bir şey oldu .. yiyipte çok şişme .. zaten yiyorsun da
regl+wc yok ..ada bu durumda eksi gayet iyi .. demek en az 700-800 dü bence ...
hadi bakalım o da haftaya inşallah canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/Inanamiyorum bende sari ayakkabi var ama aus ablada sari ayakkabi varmis eyvah muneye ablaya mesaj atsammi ki sorsammi ki.böyle birsey hic basima gelmezdi kendi fotomu koydum ya basima geldi gordun mu
Telefondan değil pcden öyle görüyorumNevreste hala görünüyor mu?
Beni neden tebrik etmiyorsun +200 almışım kolay bir şey mi buUnuttuğum varsa affola herkesi tebrik ederim ballarim
TebriklerBeni neden tebrik etmiyorsun +200 almışım kolay bir şey mi bu
Hala karnim agriyor 2 bardak ayran bebi bitirdi cok fena bir sure yogurt yrmicem
tebrikler be çakılımmmmmmmmmmEski kilo 87.4
Yeni kilo 85.2
Ama itiraf ediyorum gece ayran icip karnimi bozdum yasasin laktoz alerjisi isime yaradi ilk defa. Bagirsaklarim bombos yarin kesin arti cikcam
@MiuLego @Ausencia @Whiteblacklife
Lutfeeeen yendigimi soyleyin sporda ezip gecti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?