- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzum Allah razı olsunTebrikler
Selam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben tartılmadım..çok gelemediğim için yazmadım fazla ama kabus gibi 10 gün geçirdim..ömrümde böyle sancılı bir süreç geçirmemiştim..off yazmayayım neler yaşadığımı çok kötüydü..bugün Regl oldum sabah ve çok sancılı...artık kendime dikkat edeceğim Can'ıma kıymet vereceğim.bu bana ders oldu..
-400 canımSağol kuzum Allah razı olsunSen ne durumdasın kaçırdım kesin vermişsindir
Cok zorlandim bu hafta ama her hafta veremem diye dusundum durna dobenim yakin sanki aksam eve gelince konusuruZtebrikler be çakılımmmmmmmmmm
helal olsun harika eksi 2.2
yarına artı mı çıkıcan
liste diyorduk? liste için ne diyorsun bakayım? konuşalım
Neden kafanı öyle eğdin ki bence çok güzel tebrikler canım eksi eksidir bak ben +200-400 canım
-400 canım
Sağol canımNeden kafanı öyle eğdin ki bence çok güzel tebrikler canım eksi eksidir bak ben +200
Tamam o zaman hemşerimHemşehrim bu hafta antepteyiz Gr veriyomus uzulme
Tebrikler canim
mide küçülmüş canım benimki hala küçülmedi yaaaa yesem yerim yaniii
adaa son zmanlar şunu fark ettimm
doyana kadar yiyim diyincede tıkanıyorum
bögg geliyor
Bir sürü ütülenecek var , evi süpürüp silmem lazım. Küçük uyuma spor yapacaktım güya ama bütün enerjimi keyfimi emdi ağlama krizi yüzündenhüngür hüngür ağlamak istiyorum sadece
Yüksek beklentiler hep üzerSağol canımAlıştım 1 kilo vermeye 400 az geldi
Bilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi.. @eflalim
hayırdırr ne olduhülya
şuan kendimi listeye karşı inanılmaz mahcup hissediyorum malesef.Bu hafta takımıma katkım olmadığı için üzgünüm
Geçen hafta 103
Bu hafta 102.8
Fark 200
Yüzde 0.19
-400 canım
geçmiş olsun hülyam birdaha böyle günler yaşama inşallahSelam kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben tartılmadım..çok gelemediğim için yazmadım fazla ama kabus gibi 10 gün geçirdim..ömrümde böyle sancılı bir süreç geçirmemiştim..off yazmayayım neler yaşadığımı çok kötüydü..bugün Regl oldum sabah ve çok sancılı...artık kendime dikkat edeceğim Can'ıma kıymet vereceğim.bu bana ders oldu..
Bilmiyorum sanırım yumurtalıklarımı üşttüm..10 gün Regl sancısı gibi sancı çektim..2 gün önce gece sırılsıklam terledim yorganın yüzü su içinde kaldı..eşim vücudun hastalıkla savaşmış iyi oldu bu terleme dedi..
İnşaallah canımYüksek beklentiler hep üzerOlsun canımcım verirsin haftaya o -600 daha oldu mu -1600 hadi inşallah
oooo öyle diyorsan olmaz zaten..Cok zorlandim bu hafta ama her hafta veremem diye dusundum durna dobenim yakin sanki aksam eve gelince konusuruZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?