Haftaya pon pon sallatacaksin bize unuttun mu hatırlatayım yarın da hatirlatirim pazar da hatta aksamlarida
eksi getirir vaytım tabi ki sporun da var senin onu da unutmaYok kız beyaz ekmek ve ben yemem kendisini standart yapıyorum ya kahvaltıyı o yüzden tb yazmadım
gayet iyi ördeğim. afiyet olsun. herşeyden azar azar kararından yenmiş..Menü şeedeyim
Sabah 9.00
Üç çatal kadar patatesli yumurta
Yeşillik
Zeytin
Çay
Öğle
Bezelye yemeği üç kaşık kadar
Yarım tabağın yarısı kadar kepekli makarna
Ayran
Çokça lahana salatası
Akşam
Bir kase yoğurt
Belki döner ama olmayanilir de bilmiyorum.
@MiuLego
Spor
40 dk yürüyüş
Akşam jillian inşallah
harikasın canım
ne yaptıysan aynen devam.. bugünden sıkı tutup yarına eksi ile girmek çok önemli..
Göreyim seni haftaya da eksi ile
nevoşum korktum.. kötü diyince sabit falan gelecek sandım..
haftalardır -1 civarı ile geldin kuzum.. bu eksi normal.. ve gayet iyi .. maşallah diyim..
haftaya zaten -700 ile gelir o bünye en az.. süpersin
Güzel menü beybi kahvaltı öncesi yumurtası da bebişin yediği sarının kalanı sanırım :) :)Menü vereyim bende
Sabah erkenden
Bi lokma domates bi lokma yumurtanın beyazı
Kahvaltı
İki yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin
2 dane küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara midem kazındı bilmem neden
Az üzümle 4 5 zeytin
Akşam
1 kaşık makarna tadımlık
Karnabahar
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre
@MiuLego
yok hayır yarın tartılmıyoruzYarın da mı tartılıyoduk??
Güzel menü beybi kahvaltı öncesi yumurtası da bebişin yediği sarının kalanı sanırım :) :)
yok hayır yarın tartılmıyoruz
Tebrikler mortiiiimVayvayvay mortim ada beni etiketlememiş ondan görmemişim ama yenmişim
Yok balım kalkınca kahvaltı yapmayı sevmiyorum ben en az iki saat geçecek bizimkiler illa oturbye falan yapınca yiyorum ayağına yattım isteYarın da mı tartılıyoduk??
Güzel menü beybi kahvaltı öncesi yumurtası da bebişin yediği sarının kalanı sanırım :) :)
***7.TAKIM 546. ETAP***
Efser (67.3/67.1/0.2/%0.30)
nar_cicegim (64/63.5/0.5/%0.78)
eflalim (66/64.2/1.8/%2.73)
CocoChanelmademoiselle (55.9/55.1/0.8/%1.43)
Nevreste (65.2/64.8/0.4/%0.62)
matematik61 (74.8/73.9/0.9/%1.20)
Antepia27 (103.0/102.8/0.2/%0.19)
malipina (100.2/98.5/1.7/%1.70)
hatice901217 (87.8/86/1.8/%2.05) yeni üye. Başlangıç Tarihi:8.11.2017 Başlangıç Kilo:90.2 Hedef Kilo:65
7. Takım Ortalaması: %1.222
Güzel yüzde ama diğer takımlar da iyi bu hafta olsun ama herkesi cani gönülden tebrik ediyorum be diyorum ki bu listede olmanın mutluluğunu mezun olunca anlarsınız kıymetini bilin diyorum orada adının yazması ne güzel duyguymus***7.TAKIM 546. ETAP***
Efser (67.3/67.1/0.2/%0.30)
nar_cicegim (64/63.5/0.5/%0.78)
eflalim (66/64.2/1.8/%2.73)
CocoChanelmademoiselle (55.9/55.1/0.8/%1.43)
Nevreste (65.2/64.8/0.4/%0.62)
matematik61 (74.8/73.9/0.9/%1.20)
Antepia27 (103.0/102.8/0.2/%0.19)
malipina (100.2/98.5/1.7/%1.70)
hatice901217 (87.8/86/1.8/%2.05) yeni üye. Başlangıç Tarihi:8.11.2017 Başlangıç Kilo:90.2 Hedef Kilo:65
7. Takım Ortalaması: %1.222
tebrikler güzel takımımaçok güzel yüzde yine nacizane 1 yılı aşkın yaptım kaptanlık .... hep derim düşük bir yüzde ile 1. olmaktansa iyi bir yüzde ile derecesiz kalalım ... yüzdenin iyi olması demek sizlerin iyi kilo verdiği anlamına gelir ha derece balı kaymağıdır ama yoksa diğerleri daha iyi demektir sadece ....
çok iyi yüzdeler var ...
Antepia27 ya da kendini toparlayıp bu hafta şov yaparak miu ya teşekkürlerini sunacak eminim ben
Efser de mezun olmamış :)) en doğrusu bu miu dediğim gibi aklında kalıyor insanın benim ece de oldu ... heeeem listelerin kraliçesi olmuş efsere 200 gr ile mezuniyet haftaya şovunu yapsın o da ve harika bir yüzde ile mezun olsun kutlamalarımız ikiye katlansın
toparlayacaksın bu hafta kuzum.. zor haftaydı senşn için.. şuan doğru yoldasın ama.. acele etmeden sakince.. hedefe minik adımlarla..Ozur dilerim arkadaşlar liste dışıda olsam bu hafta en çok artı bana aittir bu yüzden gercektende üzgünüm
Ne kadarı odem ne kadarı kilo bilmiyorum miu ama evet yabcas yavaş stressiz gitmek istiyorum böyle hem kendimi hem bunyeyi kilitliyorumtoparlayacaksın bu hafta kuzum.. zor haftaydı senşn için.. şuan doğru yoldasın ama.. acele etmeden sakince.. hedefe minik adımlarla..
ağzın bal yisin..
kız he mezun etmedik.. kaşları devirdi.. sanki baba evinden ayrılıp gelin gidiyordedim sakinleş etmiyorum mezun
Siz böyle ümit verirseniztebrikler güzel takımımaçok güzel yüzde yine nacizane 1 yılı aşkın yaptım kaptanlık .... hep derim düşük bir yüzde ile 1. olmaktansa iyi bir yüzde ile derecesiz kalalım ... yüzdenin iyi olması demek sizlerin iyi kilo verdiği anlamına gelir ha derece balı kaymağıdır ama yoksa diğerleri daha iyi demektir sadece ....
çok iyi yüzdeler var ...
Antepia27 ya da kendini toparlayıp bu hafta şov yaparak miu ya teşekkürlerini sunacak eminim ben
Efser de mezun olmamış :)) en doğrusu bu miu dediğim gibi aklında kalıyor insanın benim ece de oldu ... heeeem listelerin kraliçesi olmuş efsere 200 gr ile mezuniyet haftaya şovunu yapsın o da ve harika bir yüzde ile mezun olsun kutlamalarımız ikiye katlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?