He ya zararsızındanHaa o su urunleri yarismamiydi :)))
Ben de akşamcıyım :)
Sarayca sadece akşammi temiz oluyoz
@begum75 canım harikasın kendim vermis gibi sevindimNare83 tabiki inceldin bu hafta vücudun alısıyor Sarayca kuzum Nerdesin gel artık tam gel tabi @Triplimelek Megi sende gel
@begum75 begus yapma etme kuzu 58 kilo bir insan evladi neyi takinti yapabilir...
Duzenli beslen bitti gitti.
Mecburi degilse bosa ilac olurmu hic karacigerine yazik degilmi?
Yav bi dunya kilo vermissiniz kendinize haksizlik etmeyin artik senSarayca kim verdi o kilolari hee zaten basarmissiniz ne icin uzuluceksinizki?
Az dikkatle cok iyi korursunuz ins.
aynen. bu haftaki menünle ne gitti bir bakalım.. iyiyse zaten devam.. değilse karatayı deneriz..Tamam kuzum. Menumu bu hafta deneyecegim. Ayni zamanda karatayi arastirip diger hafta uygularim. Oyle olur mu
inşallah amin@MiuLego kilom dümdük 100 inş son kez yaziyorumdur 100 ü.
tamamdırBende kaptanima bırakıyorum burdakı takım arkadaşlarıma durumumu bildirimek gerektigini hissetim cünkü kimsenin benim hakkımda soru işareti olmasın arkadan yazlıyor ciziliyor denilmesin istedim
Sonuçta takımımız isterimki her sey yollunfa farkındalıkla ilersin
Son söz kaptanımda @MiuLego ben her türlü burdayım
zararsız balık kategorisiEki Görüntüle 2074039
Hele @Nevreste nevoya bak bizi nereye cagiriyo :))
Keşke benim de olsa öyle ya çok kiskaniyorum gram yok şuan 84 çok korkuyorum daha gidecek diye oda popo dahil 84kız 88 di sen gördüğünde ... geçen haftalarda ölçtüm 94 olmuşyakında 100 olur
60.6 ile salı günü başladın takıma.. salıdan bugün +200.. neden böyle oldu?Sabah tartı:
60,8
Geçen cuma:
61.2
Kaybedilen kilo: 0,4
Oran:
Tebrikler balım önemli olan eksi olmak canım az yada çok eksi eksi ohhh missSabah tartı:
60,8
Geçen cuma:
61.2
Kaybedilen kilo: 0,4
Oran:0,61
Bu hafta 61,2-60,6 arasında dolanıp durdum pek bi kilo vermemişim
Sen moralini yükseltecek misin yoksa sopayla dalayim mi sana karar seninaynen. bu haftaki menünle ne gitti bir bakalım.. iyiyse zaten devam.. değilse karatayı deneriz..
inşallah amin
tamamdır
zararsız balık kategorisi
işyerinde de canım sıkıldı kuzum.. elleme beniSen moralini yükseltecek misin yoksa sopayla dalayim mi sana karar senin
Walla ben de anlamadım, 60,6 dam sonra 61,2 ye fırlamışım ertesi gün(Çarşamba) sonra azar azar verdim ama ancak 60,8 e düştüm. 2 haftadır böyle yo yo gibi60.6 ile salı günü başladın takıma.. salıdan bugün +200.. neden böyle oldu?
Ayy yiyebildigim balık bi hamsi bi palamut. Hiç balık kültürümüz yok bizim.@nevresteEki Görüntüle 2074039
Hele @Nevreste nevoya bak bizi nereye cagiriyo :))
Ben sürkeli yaparım misafirlerime falan çok severim ama yemiyorum tabi şuanda
Öylesin öylesin mütevazi olma
Seni uzeni White çiğ çiğ yer soyle onlara gelmeyeyim oraya üzme bakayım kendini neyse sıkıntı Rabbim çıkış versin inşallahişyerinde de canım sıkıldı kuzum.. elleme beni
Teşekkürler, ama şu döngüyü bir türlü kuramadım. Biryerlerde yanlış yapıyorum ama nerede??Tebrikler balım önemli olan eksi olmak canım az yada çok eksi eksi ohhh miss
işyerinde de canım sıkıldı kuzum.. elleme beni
müdüre dalıcam az kaldı
ne oldu ki cnm hayırdır ?
müdüre dalıcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?