Hamsi tava hariç tüm tarifleri kabul ediyoruzOyle yapicam . Aklimda bi tarif var ama olur mu olmaz mi bilemiyorum acikcasi. Hamsi ile yapicam
Yaz canımOzelden sana yazayim mi tarifini biraz olup olmayacagina gore resimlerini cekeyim
NiyekiHamsi tava hariç tüm tarifleri kabul ediyoruz
Hamsi tava garanti 1. oluyor.O sebeple kabul etmiyoruzNiyeki
Ben 51 kiloyum canim. Boy da 158. Bana gore cok bile. Oglen cok olmus mesela, 48 kilo hedefimMenü çok az değil mi
Oyum sanaOyle yapicam . Aklimda bi tarif var ama olur mu olmaz mi bilemiyorum acikcasi. Hamsi ile yapicam
Canım burada oyum sana falan yazma emi yanlış anlasila bilir oy istemek yasak çünküOyum sana
O kadar unutkanlık normal aus, bende fazlası varya bende unutkanlık başladı azıcık ...belki haftalardır yazacağım ama unuttum
begum75 en çok sen muzdariptin canıım ..etiketlerden ... şimdi görmediğiniz etiket düzenlenmiş etikettir ... hani ilk yazdığında etiket tam olmamış ise ve sonradan düzenlerse bir daha size bildirim gelmiyor ....
ohh ..dedim nihayet
Ben tepside yaparım o zamanHamsi tava garanti 1. oluyor.O sebeple kabul etmiyoruz
Level 1 den sıkıldığımdan oturumu bilmemde level 2 deki hareket leri daha cok sevdim, biri hariçEvet jillian level 2 hakkında yazayım level 1 bence bacakları daha çok çalıştırıyordu level iki size karın alt karına Gore yapılmış ve sıkı ter artırıyor kesinlikle yaparken canımı bırakacağım sanıyorsun ama aynı anda hiç sıkmiyor
Tamam olurBen tepside yaparım o zamantepside hamsi versiyonu
Bende yokum keşke banada bişey deseydiAma sen çok tatlısın ve eğlencelisin.Ben de ondan istiyorum
Mangal olsaHamsi tava garanti 1. oluyor.O sebeple kabul etmiyoruz
Biri benide bişilere eklesin ya yine 70 olmuşumSefer oguları telli oguları yapalımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?