Cuma duasi...
Ya rabbiii bana ve butun sismanlara...
Ausencia un bilgeliginden azminden...
@MiuLego nun onceki ve sonraki kaslarindan...
@eflalim in diriliginden...
@Ahu060812 nun cazibesinden...
Whiteblacklife vaytin yuzdesinden...
@masumm un süsünden....
@suspushanimcim nisanin sessizliginden...
@igdedali nin tvirklerinden...
@deynepnaz in istemeden gelen eksilerinden...
Nevreste nin kibarligindan....
Dahada unuttugun herkesin iyi biseylerinden ortaya karisik ver lutfen... asiri amin
Dileyen isteyen herkese versin rabbim inşallahEfserin gozlerinden diycemde benimde yesil ya rabbi ne istiyim bilemedim.
Seninde azminden isterim efser ben sizi ornek aliyorum 90 lardan gelmissin buraya kolay degil
Patlatacaklar valla ikisi birden hazır beklİyolarKendimi takimin sazani ilan ediyorum.Yedim ya pilavi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada o bana saydığın vasıfları ben ekmek arası yapıp yedim artıkyohhlaaar
Valla öyle..en direnscsiz oldugum anamin geldigi hafta dedi bunu yaa..gecen hafta mecbursun ye ulan dese bile yemezdim.Patlatacaklar valla ikisi birden hazır beklİyolar
En dogal halini secYa oglumun dogum gununde magnet cerceve dagitcam fotolara bakiyom hepsi sebek gibi evde olunca ust bas uyumsuz yamuk yumuk bi duzgun pozu yok ya cocugun
Menü çok az değil miIyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah - 1 bardak tarcinli sut, 3 gun kurusu,2 tam ceviz
Oglen- cok yedim galiba, tb unu ve yulaftan peynirli pogaca yaptim, 3 tane yedim(buyuktu)
Aksam- 4 tam ceviz, 1 incir, 1 gun kurusu,bi isirik et
2 litre su
@MiuLego
Spor 25 dak Jillian , 30 dak kosu, 10 dak dambillarla
begum75
Diyete uygun kategori davete icabet edelim lütfenEki Görüntüle 2074039
HeleNevreste nevoya bak bizi nereye cagiriyo :))
Son zamanlarda bende muztarıptimya bende unutkanlık başladı azıcık ...belki haftalardır yazacağım ama unuttum
begum75 en çok sen muzdariptin canıım ..etiketlerden ... şimdi görmediğiniz etiket düzenlenmiş etikettir ... hani ilk yazdığında etiket tam olmamış ise ve sonradan düzenlerse bir daha size bildirim gelmiyor ....
ohh ..dedim nihayet
Canım öncelikle tarifini belirliyorsun.Daha sonra öncelikle malzemelerin resmini çekiyorsun ve tarifini hazırlarken önemli detaylarını resim çekiyorsun...Daha sonra sunumu hazırlayıp çekeceksin...Nevreste kuzum bisey sormak istiyorum bu konuda cahilim biraz. Simdi balik yarismasi baslamis ya biz buna nasil katiliyoruz? Ben onu anlamadim. Resimleri falan cekip tarif yazicaz ama sayfaya mi yazmaliyiz yoksa birine mesaj olarak mi atiyoruz ben katilicam diye yazmak gerekiyor mu .... kafam kariasti biraz. Yarin bi tarif vermeyi dusunuyorum
Ama sen çok tatlısın ve eğlencelisin.Cuma duasi...
@masumm un süsünden....
Dahada unuttugun herkesin iyi biseylerinden ortaya karisik ver lutfen... asiri amin
Himmn tamam canimcim. Anladim. Tesekkyr ederim. Sayfayi da kaydettim. Henuz bir konu yok sanirim.Canım öncelikle tarifini belirliyorsun.Daha sonra öncelikle malzemelerin resmini çekiyorsun ve tarifini hazırlarken önemli detaylarını resim çekiyorsun...Daha sonra sunumu hazırlayıp çekeceksin...
Bu bölüme gelip YENİ KONU AÇ butunonu tıklayarak tarifinin başlığını resimlerini ve tarifi yazacaksın...Konuyu açacaksın...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Daha sonra Kazen konuyu onaylıyor.Eksik ve sorun varsa ben düzenleme yapıyorum ve konuyu açıyorum...
Katılım süresi bitince anketimiz açılıyor ve oylama başlıyor.En çok oyu alan kişi 1. oluyor...1.ye pro üyelik,profil madalyası ve bir hediyemiz var...
Anlamadığın veya yardım gereken tüm yerlerde ben yardımcı oluyorum...
Evet daha yeni başladıkHimmn tamam canimcim. Anladim. Tesekkyr ederim. Sayfayi da kaydettim. Henuz bir konu yok sanirim.
Oyle yapicam . Aklimda bi tarif var ama olur mu olmaz mi bilemiyorum acikcasi. Hamsi ile yapicamEvet daha yeni başladıkTarifler henüz gelmedi...
Yardım istersen bana yazabilirsin
Ozelden sana yazayim mi tarifini biraz olup olmayacagina gore resimlerini cekeyimEvet daha yeni başladıkTarifler henüz gelmedi...
Yardım istersen bana yazabilirsin
Çok çok aminnnnnnnnCuma duasi...
@masumm un süsünden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?