Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada o bana saydığın vasıfları ben ekmek arası yapıp yedim artık yohhlaaar

ya bende unutkanlık başladı azıcık ...belki haftalardır yazacağım ama unuttum

begum75 en çok sen muzdariptin canıım ..etiketlerden ... şimdi görmediğiniz etiket düzenlenmiş etikettir ... hani ilk yazdığında etiket tam olmamış ise ve sonradan düzenlerse bir daha size bildirim gelmiyor ....
ohh ..dedim nihayet

Menü çok az değil mi

Son zamanlarda bende muztarıptim deniyeyim. begum75

Canım öncelikle tarifini belirliyorsun.Daha sonra öncelikle malzemelerin resmini çekiyorsun ve tarifini hazırlarken önemli detaylarını resim çekiyorsun...Daha sonra sunumu hazırlayıp çekeceksin...
Bu bölüme gelip YENİ KONU AÇ butunonu tıklayarak tarifinin başlığını resimlerini ve tarifi yazacaksın...Konuyu açacaksın...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Daha sonra Kazen konuyu onaylıyor.Eksik ve sorun varsa ben düzenleme yapıyorum ve konuyu açıyorum...
Katılım süresi bitince anketimiz açılıyor ve oylama başlıyor.En çok oyu alan kişi 1. oluyor...1.ye pro üyelik,profil madalyası ve bir hediyemiz var...
Anlamadığın veya yardım gereken tüm yerlerde ben yardımcı oluyorum...

Ama sen çok tatlısın ve eğlencelisin.Ben de ondan istiyorum

Himmn tamam canimcim. Anladim. Tesekkyr ederim. Sayfayi da kaydettim. Henuz bir konu yok sanirim.

Çok çok aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…