Tamam olur
Problem olmasın bakTamam olur
anılarım depreşti nevo .. benim ilk katıldığım yarışma idi deniz mahsülleri... 2.olmuştum ..lisa gelmişti son anda
Abla kaptan gelsin bakalımBiri benide bişilere eklesin ya yine 70 olmuşum.
Biri benide bişilere eklesin ya yine 70 olmuşum.
Yok anam vermem git miudan al3 hafta sonra 65 te buluşacaktık hanikaldı 1 hafta ... sen 5 ver ben 2 alayım
Ben de başlasam mi ki bunlara haftaya Leslie de çok sıkılıyorum. Yapabilir miyim ki bide bunların Türkçe konusani yok mu ki anlamayinca da sıkılıyorum ben galibaEvet jillian level 2 hakkında yazayım level 1 bence bacakları daha çok çalıştırıyordu level iki size karın alt karına Gore yapılmış ve sıkı ter artırıyor kesinlikle yaparken canımı bırakacağım sanıyorsun ama aynı anda hiç sıkmiyor
Sorun kilo vermeyi istemememde efserim . Yani tık yok bende habire yiyyom ...Abla kaptan gelsin bakalımüzülme ben yarın kedime odem cayi yapacagim istersen tarif vereyim biraz rahatlarsın
Yok anam vermem git miudan al
Sorun kilo vermeyi istemememde efserim . Yani tık yok bende habire yiyyom ...
Karar versem kolayda işte henüz içinde kıpırtı yok.
Sese odaklanma canım hareketleri güzel ama şuan jillian icin daha vakit var senin için önce ver sonra sıkılasma ama lessie kesinlikle yapBen de başlasam mi ki bunlara haftaya Leslie de çok sıkılıyorum. Yapabilir miyim ki bide bunların Türkçe konusani yok mu ki anlamayinca da sıkılıyorum ben galiba
Ausum sabah kursa gidiyorum orda tam şenlik havası kahvaltı var ... birde her yerde oldugum gibi birde ana seçildimbende almam zatenartık gr alıyorum ..kgları bıraktım ..
hadi ama başla gari yaaa ... 70 acil eyleme geçiş demek
Ausum sabah kursa gidiyorum orda tam şenlik havası kahvaltı var ... birde her yerde oldugum gibi birde ana seçildimhikayesi uzun anlatmayım şindi .
Sabah evde kahvaltı ediyorum kursta biraz geç oluyo açıkıyorum . Birde orda atıştırma ...
Bu hafta hep dışardaydım diyet yapmaya niyetde olmayınca ...
Sen en iyisi benden günlük menü iste sıkı yapmasamda en azından frenlerim kendimi
He ya , işte öylede o karar olmayınca bişi yapamıyorum ...karar versen , 3 haftada 65 sin zaten ....ona güveniyorsun
Yapıyorum da acaba ne dedi diye merak edip sinir oluyorum:)Sese odaklanma canım hareketleri güzel ama şuan jillian icin daha vakit var senin için önce ver sonra sıkılasma ama lessie kesinlikle yap
Ausencia Ben senin basari hikayeni yeni okudum. Gercekten cok azimlisin. Hayran kaldim :)
Hee garanti 1 oyum var desene tamam o da yeter banaOyum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?