Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de başlasam mi ki bunlara haftaya Leslie de çok sıkılıyorum. Yapabilir miyim ki bide bunların Türkçe konusani yok mu ki anlamayinca da sıkılıyorum ben galiba

Ben de başlasam mi ki bunlara haftaya Leslie de çok sıkılıyorum. Yapabilir miyim ki bide bunların Türkçe konusani yok mu ki anlamayinca da sıkılıyorum ben galiba
Sese odaklanma canım hareketleri güzel ama şuan jillian icin daha vakit var senin için önce ver sonra sıkılasma ama lessie kesinlikle yap

bende almam zaten artık gr alıyorum ..kgları bıraktım ..

hadi ama başla gari yaaa ... 70 acil eyleme geçiş demek
Ausum sabah kursa gidiyorum orda tam şenlik havası kahvaltı var ... birde her yerde oldugum gibi birde ana seçildim hikayesi uzun anlatmayım şindi .

Sabah evde kahvaltı ediyorum kursta biraz geç oluyo açıkıyorum . Birde orda atıştırma ...
Bu hafta hep dışardaydım diyet yapmaya niyetde olmayınca ...

Sen en iyisi benden günlük menü iste sıkı yapmasamda en azından frenlerim kendimi

kimlere ana oldun kadınnnnnnnnnnnn ????

tamam hadi hemen yaz bugünün menüsünü ve kilitle ağzını ...hadi bekliyorum

karar versen , 3 haftada 65 sin zaten ....ona güveniyorsun
He ya , işte öylede o karar olmayınca bişi yapamıyorum ...
Birazda kursun bitmesini bekliyorum açıkçası ...1 ay sonra gibi hocamızın dogumu var o zaman kurs bitecek zaten sanırım bilinç altım onu bekliyor ..

Ausencia Ben senin basari hikayeni yeni okudum. Gercekten cok azimlisin. Hayran kaldim :)

teşekkürler canım ... onu bi heyecan 58 te yazmıştım ... sonrasında da verdim ...

Azim mi , canıma tak etmesi bilemiyorum aslında canım ...
ama şu var , gerçekten hiç mutsuz olmadım , offf demedim ... yemek mi beni mutlu edecek ? bu kadar mı basit mutluluk ? beynime bunu kazıdım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…