- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Hic pas vermeyonki banaBilmiyorum ki ben de. O yüzden merak ettim
Niye küscez ki
Iyi kuzum bakalim p.tesi veya sali doktor bakacak tekrar. Oksurugu az kaldi ama nefesi acildi. Sagol turkanimKızın iyi mi nasıl oldu:)
HülyamKızlar çok sağolun Dilek'leriniz için
Çok geçmiş olsun hülya bizim sorunumuz kendine deger vermemek bende temizlik cam pencere misafirlik deeken kaptım şifayıKızlar çok sağolun Dilek'leriniz için
Çiçeğim çok geçmiş olsun .. ay bebeler hasta olmasın yaIyi kuzum bakalim p.tesi veya sali doktor bakacak tekrar. Oksurugu az kaldi ama nefesi acildi. Sagol turkanim
Vay takımın aplasida birda nasılsınHülyam
Ne dilegi kuzum ?
Sayenizde toparlayacağımaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben kaşındım senin yerine sabah .. şimdi bu unutmuş kaşımamıştır diye şeyettim
ama senin kanka seçimi yanlış olmuş bacım ... şu an benle takılan herkes artı 5 alır :)))
hafta sonu temiz geçsin , hafta içine kıyamazsın zaten ... hade görem seni ... beni mutlaka etiketle .. geçmişi böyle bugünkü gibi okuyamıyorum hep
temizlik ne de çok yakışıyor saraycama
10 gün sıkıntılı geçti aebenim..iyiyim şükür şimdi..Hülyam
Ne dilegi kuzum ?
Vay takımın aplasida birda nasılsınaeben sıkıntılar geçmiştir İnşaAllah feraha ulaşmıştır
Ay inşallah tamamen iyilesir:)Iyi kuzum bakalim p.tesi veya sali doktor bakacak tekrar. Oksurugu az kaldi ama nefesi acildi. Sagol turkanim
Bu bana iyi ders oldu Ece..tırstım yani..Çok geçmiş olsun hülya bizim sorunumuz kendine deger vermemek bende temizlik cam pencere misafirlik deeken kaptım şifayı
Geçmiş gitmiş olsun bacım10 gün sıkıntılı geçti aebenim..iyiyim şükür şimdi..
Mortilik mi kaldı. Ben bende degilim
Çok şükür bin şükürAllah razı olsun ...
hamdolsun geçti ecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?