- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İyi yolculuklar Can'ım.bu tarafa geliyorsun di miKızlar anı bısı cıktı memlekete gidiyoruz simdi yola cıkıuoruz merak etmeyin gelebilirsem uğrarım herkese iyi geceler kotu bisi degil@MiuLego
Geçmiş olsun hulyacimBu bana iyi ders oldu Ece..tırstım yani..
Teşekkür ederim deynebimmKızlar hepinizi tebrik ederim ,eksilerinizin devamını dilerim,liste açıklanınca toptan tebrik ederim diye uyanıklığa kaçayım dedim ,böyle daha zormuş
Efser
@nar_cicegim
@eflalim
@CocoChanelmademoiselle
@Nevreste
@matematik61
@Antepia27
@malipina
@hatice901217
ecemavi
ada81
@masumm
@Ahmet esra
@cakil80
@Zeytinlerimm
@Shut Up
@Leeshinmee
@YaKaMoZz-z
@Ytmz
@begum75
Munzevi Zencefil
Araya kaynayan olmamıştır inşallah
Kızlar anı bısı cıktı memlekete gidiyoruz simdi yola cıkıuoruz merak etmeyin gelebilirsem uğrarım herkese iyi geceler kotu bisi degil@MiuLego
Gençlik demeyeyimde ilk genclikte gitti orta genclikteyiz tabi bende karar verdim daha dikkatli olmak icin çünkü hastalık cekmek çok.zorBu bana iyi ders oldu Ece..tırstım yani..
E ben çıktıktan sonra gelmişin sen görmedim ki seni benHic pas vermeyonki bana
İyi yolculuklar makbuşum temiz git temiz gelKızlar anı bısı cıktı memlekete gidiyoruz simdi yola cıkıuoruz merak etmeyin gelebilirsem uğrarım herkese iyi geceler kotu bisi degil@MiuLego
Aynen oydu galibaaa@MiuLego senin bu ananasli yesil cay acai ananas karisimi mi
Benim kiloma da baksana@eflalim Oyyyy füzeleri güzelim benim ne ettin sen
evet manyak bişey@MiuLego senin bu ananasli yesil cay acai ananas karisimi mi
Ay ben ikisinede bayılırımAyyy bu takımda balık ve peyniri sevmeyen tek ben miyim yeaaaaa
Bende alayım nerdenevet manyak bişey
Ben çağdaş marketten aldıydımBende alayım nerden
A101 den aldım ben canımBende alayım nerden
Afiyet bal seker olsunda canim ayranla tuketirsen eger demir problemim varsa pek faydali olmuyor o ciger.... cigeri yemek istiyorsan kuyruk yagi ile ye kokusu gelmez hemde lezzetli olur canim yaninda boool salata...Ada
Ben ciğerle ayran içmedim diye mi sevmedin la beni
Yarın ciğerle ayran içcem benciğer yicem yani çünkü demir alayım diye demirim eksik sırf demir içim yicem ama yanına da ayran içcem ben ayran bildiğimiz süt ürünü yani köpüklü ayran yoğurttan olan yoğurt da sütten mayalanan
Masum o haberi verdide sabah sabah bis çalkaladıkDrem verdiği deterjan ayın 5 bime gelecekmiş fiyatı 4.45 tl arkadaşlar bugün broşürü gordum de
Balıkla barış imzaladım anlaşmaya calışıyorum peynir vaz gecimezim amaAyyy bu takımda balık ve peyniri sevmeyen tek ben miyim yeaaaaa
Sonunu hiç öyle tahmin etmemiştim
Süt inekten çıkanı unutmuşsunAda
Ben ciğerle ayran içmedim diye mi sevmedin la beni
Yarın ciğerle ayran içcem benciğer yicem yani çünkü demir alayım diye demirim eksik sırf demir içim yicem ama yanına da ayran içcem ben ayran bildiğimiz süt ürünü yani köpüklü ayran yoğurttan olan yoğurt da sütten mayalanan
Durduramıyorum kendimi@MiuLego cuma günü için hedef koydum 72.0 hatta 71.9 dahi olabilir bu hafta canla başla çalışcam inşallah
Sende ilk öğretim öğretmenimi hatırlattın bana bize kızdığı zaman herşeye izin verirdi olmayacak şeylere bile tek sazan ben çıkardım
Matematik dersindeydik bölme işlemini hiç birimiz anlamayınca çıkın dışarı ders beden eğitimi deyince nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bi baktım arkamda kimse Yok
Sende bugün fazlaca iyisin tıpkı öğretmenin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?