- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Herkes jillian yapıyo.. takımın en tırtı ben miyim yaa ben hiç şınav çekemiyorumBegusum ben yaptım jillian sen
Efser hocam selamünaleyküm inşallahSorusu olan yokmu bekliyom burda cevaplıyayım
Bu soru devre dışıEfser spor neredeeeee
Balım zamanı gelsin sende yaparsın hemide nasılHerkes jillian yapıyo.. takımın en tırtı ben miyim yaa ben hiç şınav çekemiyorum
Anlasirsa kaç yazar spor bu bırakılır mı hicvc
Nedenmiş o sor dedin sordum hocam cevap alayim öğrencinizj cevaptan mahrum etmeyiniz lutfennnBu soru devre dışı
Bu konu 2 rivayet verilmiştir tutup tutup şişersin yada sal gitsin derlerEfser hocam selamünaleyküm inşallah
Bir sorun olacaktı
Çişim gelince tutuyorum. Acaba tutmak nefsimi körelti mi? Yemek yemek isteyince de kendimizi tutup nefsimizi köreltiyoruz ya?
Mantıklı canım. Belli bi süre bi diyete bağlı kalınca vücut bağışıklık kazanıyomuş. Facede karataycıları takipteyim mesela onlar 6 seneden sonra ketojenik diyete geçtiler artık kilo veremiyolar diye ama o da çok ağır.Büyneden bünye fark eder aslında bende bir şasırtmaca yapabilirimiyim diyorum
Hocam size de bi soru tartim kaç diyo hani jillian yapacaktim diyo hani 50 hedefti diyo cevap alayim pleaseEfser hocam selamünaleyküm inşallah
Bir sorun olacaktı
Çişim gelince tutuyorum. Acaba tutmak nefsimi körelti mi? Yemek yemek isteyince de kendimizi tutup nefsimizi köreltiyoruz ya?
Nedenmiş o sor dedin sordum hocam cevap alayim öğrencinizj cevaptan mahrum etmeyiniz lutfennn
Balım zamanı gelsin sende yaparsın hemide nasıl
Ne güzel uff puff ohommmYanlış anlaşılırsa zaten utancımdan kalorileri fazlasıyla yakarım
yeşil çayı ben açık alıyorum da diğer karışımları bulamıyorum yeeaaaaYok yeaaa sen ananaslı hazır alıyorsun da ben niye açık alıp uğraşıyormuşum
Hocam hoca niye muaff hoca osurursa cemaat ne yapar en iyi siz bilirsinizEvladım hoca muaffff
55.7 ydiHocam size de bi soru tartim kaç diyo hani jillian yapacaktim diyo hani 50 hedefti diyo cevap alayim please
Tamam canım bundan sonra dikkat edeyim ama benim bugünkü demirler uçtu resmen. Yemekten hemen sonra kahveyi içtimDur yetisemiyom sana yemekten 2 saat sonra cay kahve icilebilir canim)
Vekebildigin kadar canım bende sporcu gibi çekemiyorum ne kadar olursa o kadar yaniO kadar spor yaptım zamanında pilatesler yogalar tae bo lar amaaa yok şınav çekemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?