Herkese cevap veresim tutu
Vay memleketim vay:)Hataya canım esimin memleket
Ne dadlsun bugün.. yani ekstra ekstra dadluGüdemi tutak dedik
Yok yeaaa sen ananaslı hazır alıyorsun da ben niye açık alıp uğraşıyormuşumYeşil çayı paketli alma bence deynep tadlar cidden kötü paketlilerin. Açık alırsan tadı daha iyi nispeten. Kaynatmadan önce süzgece koyup yıkarsın ondan sonra demlersin. İnan daha iyi.
Ya sana ne diyim sen zati dünya üstü birşeysin deynebim atbi foto kız bakem tombik yanacıklar inmişmiBenim kiloma da baksanabana da ne ettin desene azıcık şımarsam ya sana hava atsam ya
Demle dakkikası en fazla 8 dakkikayı gecmezsen tadı çok güzelSadesinin tadını hiç sevmedim deSiz aşk yaşıyorsunuz herhalde
Hayırlı yolculuklar makbule temiz kal emiii
soz veriyorumE ben çıktıktan sonra gelmişin sen görmedim ki seni ben
İyi yolculuklar makbuşum temiz git temiz gel
Aynen oydu galibaaa
Kalkıp bakmam lazım ama koltuğa yapıştım kaşkamıyom
Evet oydu
Gel hadi cevizin oradayız kos kosVay memleketim vay:)
Yanaklarda fazla fark yokYa sana ne diyim sen zati dünya üstü birşeysin deynebim atbi foto kız bakem tombik yanacıklar inmişmi
Evet canım karataycıyım benHerkese cevap veresim tutukaratay kokusu aldım menünden
Teşekkür ederim canım inşallah haftaya cuma çok çok daha iyi sonuçlar alırız hepimizKızlar hepinizi tebrik ederim ,eksilerinizin devamını dilerim,liste açıklanınca toptan tebrik ederim diye uyanıklığa kaçayım dedim ,böyle daha zormuş
Efser
@nar_cicegim
@eflalim
@CocoChanelmademoiselle
@Nevreste
@matematik61
@Antepia27
malipina
@hatice901217
@ecemavi
ada81
@masumm
@Ahmet esra
@cakil80
@Zeytinlerimm
Shut Up
Lee_shin_mee
YaKaMoZz-z
@Ytmz
@begum75
Munzevi Zencefil
Araya kaynayan olmamıştır inşallah
Dur yetisemiyom sana yemekten 2 saat sonra cay kahve icilebilir canimiçtim be yaaatüh bilmiyodum şimdide kahve içeceğim üstüne :)))
1,53 boy 83,1 kilo güncel
Toplu bir haftalik mesaj yazıyorum lütfen mani olma :!İzin değil he mezun etmedik diye olucuk
Kafa gidik
Gitmeeğğğp
Mühümatlar nerde severken patlacan degilmiNe dadlsun bugün.. yani ekstra ekstra dadlu
Birazmanlar denemem oldu 5 kilodan sonra veremeyip yollarımızı ayırdıkEvet canım karataycıyım ben
Tarcın bire birÇok açım çoooook
4 oluruz amaAy kız bak yakın sayılırmış kilolarımız. Gerçi benim boyum daha uzun ama snde maşallah iyi veriyosun. Morti olsak olurmuşuz daa iki mortim var bu hafta
Sağol canım kayısı yiyeyim dedim ama açlıkla başa çıkmak için tutuyorum kendimiTarcın bire bir
Hocam kilo vermek için almak mi gerekirSorusu olan yokmu bekliyom burda cevaplıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?