- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tamam da hangi kiloyla acabaOcakta listeye gircem
Kız hahahahah açtım bunu
Yok çok alakasız cevaplar veriyosunuz.Evladım 40 şikoyum dersen olursun önce 40kere diyetteyim 40 kere tokum 40 zayıfım inceyimdiyeceksin tabi niyet çok önemli burda hergün niyetii edceksin
Yemek işi kolay 057800644421 ara getiriyolar etii sütünü
Tamam da hangi kiloyla acaba
Sen böbrekten başla böbrek iyidirHocaaaammmEfser
Diyet yapmaya karar verdim.
Önce kafada bitirmelisin dediler. Tam olarak hangi bölgesinde bitirmeliyim hocam?
Kız hahahahah açtım bunu
Ablam yeteeeer dedi evde bağırdı
Bu benim favorim hahahaha
İçtiğiniz ayranın içine ne koydunuz doğruyu söyleyin bakim
Türkçesi var mı bana da link atar misinBen de gördüm onu. Leslie nin Türkçe konuşani yok mu ki diye ararken buldum ama 10 dakika falan yapabildim. Çok fena bişey.
Adamı katil mi edecenAynennnn... benimde dilime yapışıyo aynısını yapıyom yatana kadar evlenecem diye geziyom eşim deliriyo
Ayyy benimki de yaklaşınca haber ver bir ayda 10 kilo alma rekoru kırmayı planlıyorumAlayım biraz da birkaç hafta listede kalabileyim dimi
1 ay mıAyyy benimki de yaklaşınca haber ver bir ayda 10 kilo alma rekoru kırmayı planlıyorum
Benim gibi laktoz alerjin varsa bağırsakların bozuluyorsa ise yarar kesin 1 kilo gidiyor bol sancı ile
Tamam canım yemeklere et ekliyimCanim haftanin iki gunu et 1 gunde tavuk ekle yada sebze yemeklerine bol kiyma ekle...
Yok ben onu basaramam rekor ustu rekor olur totom yer gormuyorda1 ay mı
Ben 1.5 haftada alırım net
Şimdi insanity bittiBegusum ben yaptım jillian sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?