- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende lessie baciyla bulusacagim oğlum uyusun diye bekliyorumŞimdi insanity bitti
5 dk nefeslenip jillan yapicam
Anlamıyolar canım direk söylicen. Benimki de envai çeşit çikolata tatlı getiriyodu eve, bi azarladım kendisini artık getirmiyo. Hem zayıf istiyolar hem tatlı getiriyolarEşim sevdiğim meyveleri ve çikolata sos almış ben seviyorum diye yaw bu adam benim diet yaptığımı anlamıyor olabilir mi acaba söylesem mi benkarnabahri neden yedi neden ayran içip bütünleme sancı çektim. Sanırım anlamayacak
Adamı katil mi edecen
Onunla iyi anlaşırız her gece buluşuruz şu ara aramızda sorun var cevapta bulamıyorum hata bdv konu açıp bizim hocalardan bilgi alayım diyorum
Onunla iyi anlaşırız her gece buluşuruz şu ara aramızda sorun var cevapta bulamıyorum hata bdv konu açıp bizim hocalardan bilgi alayım diyorum
HocaaaammmmmmOnunla iyi anlaşırız her gece buluşuruz şu ara aramızda sorun var cevapta bulamıyorum hata bdv konu açıp bizim hocalardan bilgi alayım diyorum
Şimdi leptin ağabeyimize öyle top mop dersen hiçgeliyecek ortada kalacağız
Ama sorun sorun didi
Ama olmuyor meslek hatıma hakaret olarak kabul ediyorum şurda ame hizmetinde engin bilgilerim böyle heba edilmememeli canım
Cok eylenceli valla , sen de yap. Hic bikmiyo insanEn son bendeydinde yeni listeyi @MiuLego açıklamadı sanırım
Kiz donna hulolop mulolop tuhaf sporlar yapiyon hee
Şiştiler benceAma sorun sorun didi
O çok etkili kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?