Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kız yarıldım burda gülmem içime kaça kaça Efser e o nasıl sorular
Bana soğuk espri diyinaha bele oluyom
engin bilgilerinizi başka konularda alalım hocam .... mesela efser bu hafta 1.5 kiloyu nasıl verecek ?
Hocamız en iyisini bilir maşallah suphanallah

Cevap ver hocam Efser
O çok etkili kesinlikle
Tavsiye olunur mu kardeşim?
Kardeşlerimiz bu sporu yapsın mı

Hocaaaam Efser

En çok hangi spor kalori yaktırır ter attırır hocam? Benim aklıma bi tane geliyi ama
Bu cevap vereyim meslelk aşkım yarı yolda kalmasın
Ben genelde tüm sporlarımı yatarak yapıyorum eriyen kısmımı cevirip çevirip yatıyorum çok etkili orantıyı tuturuyorum genelde bazen orantı tutmadığı zamanlar oluyor o zaman yarım sarkarak kalkıyorum sonra tekrar toplamak için yatıyorum terleme konusu ben elektirikli battaniye kullanıyorum gayet iyi ter yapıyor arada ütülemede yapıyor

Cıksss yanlış cevap. Bele yatarak olmaz aksiyon şart

Hocam aynen ben de yatarak yapılan spordan bahsediyordum hah tam üstüne bastındemek bazen yarım sarkarak bazen evirip çevirip

Ahahahahahhaha

Hahahahahahahahaahaj

O soruya bu cevaba hınharca gülüyorum efser

Demek orantı önemli bazen turmuyor

Bazen ütüleme demek

Bi araştırayım o neymiş onu hiç bilmiyodum okuyup öğreneyim

Hahhaahahahahahahah

Ah keske ben de kaziya bilsem. Mutsuzlugumu hissedince hemen karbona sariyorum. Mutlu oluyormuyum. Hic de bile tam tersi daha bi cokuyorum. Ama gercekten kurtulmak istiyorum su gobek ve basenden. Diyetik bozmazsam 2 haftaya gider fazla kilom ama iste yapamiyorum
Ama kararliyim, bu defa kacamak yapmak, depresif moda girip yemek olmayacak. Oyle oldugumda cikip disarida gezecegim oglumla, ya da nebileyim baska ugras bulmam lazim kendime

Orantı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…