Hocamız en iyisini bilir maşallah suphanallahengin bilgilerinizi başka konularda alalım hocam .... mesela efser bu hafta 1.5 kiloyu nasıl verecek ?
O çok etkili kesinlikle
Ben gördüm çok seksüüüüüKırmızı bir elbise aldım
Efsane , ama bı 10 sonra daha efsane olacak
Resmen kafam bi milyon oldu aşırı doz espiriye maruz kalmaktan.Hocaaaammmmmm
Kadınlar kulubüne laptoptan giriyorum
Delikanlılığımıza zeval gelir mi
Kesinlikl bir gecede -1 garantiBana soğuk espri diyin aha bele oluyom
Hocamız en iyisini bilir maşallah suphanallah
Cevap ver hocamEfser
Tavsiye olunur mu kardeşim?
Kardeşlerimiz bu sporu yapsın mı
Bu cevap vereyim meslelk aşkım yarı yolda kalmasın
Vaaay bizde göreydükBen gördüm çok seksüüüüü
Cıksss yanlış cevap. Bele yatarak olmaz aksiyon şartBu cevap vereyim meslelk aşkım yarı yolda kalmasın
Ben genelde tüm sporlarımı yatarak yapıyorum eriyen kısmımı cevirip çevirip yatıyorum çok etkili orantıyı tuturuyorum genelde bazen orantı tutmadığı zamanlar oluyor o zaman yarım sarkarak kalkıyorum sonra tekrar toplamak için yatıyorum terleme konusu ben elektirikli battaniye kullanıyorum gayet iyi ter yapıyor arada ütülemede yapıyor
Hocam aynen ben de yatarak yapılan spordan bahsediyordum hah tam üstüne bastınBu cevap vereyim meslelk aşkım yarı yolda kalmasın
Ben genelde tüm sporlarımı yatarak yapıyorum eriyen kısmımı cevirip çevirip yatıyorum çok etkili orantıyı tuturuyorum genelde bazen orantı tutmadığı zamanlar oluyor o zaman yarım sarkarak kalkıyorum sonra tekrar toplamak için yatıyorum terleme konusu ben elektirikli battaniye kullanıyorum gayet iyi ter yapıyor arada ütülemede yapıyor
Ben neden 100üm o zaman atayızlar bunu da açıklasınKesinlikl bir gecede -1 garanti
Pu ha haHocam aynen ben de yatarak yapılan spordan bahsediyordum hah tam üstüne bastındemek bazen yarım sarkarak bazen evirip çevirip
AhahahahahhahaBu cevap vereyim meslelk aşkım yarı yolda kalmasın
Bakndemek ki olmasa o spor 150 olacaktınBen neden 100üm o zaman atayızlar bunu da açıklasın
Ah keske ben de kaziya bilsem. Mutsuzlugumu hissedince hemen karbona sariyorum. Mutlu oluyormuyum. Hic de bile tam tersi daha bi cokuyorum. Ama gercekten kurtulmak istiyorum su gobek ve basenden. Diyetik bozmazsam 2 haftaya gider fazla kilom ama iste yapamiyorum
teşekkürler canım ... onu bi heyecan 58 te yazmıştım ... sonrasında da verdim ...
Azim mi , canıma tak etmesi bilemiyorum aslında canım ...
ama şu var , gerçekten hiç mutsuz olmadım , offf demedim ... yemek mi beni mutlu edecek ? bu kadar mı basit mutluluk ? beynime bunu kazıdım ...
Orantı önemliAhahahahahhaha
Hahahahahahahahaahaj
O soruya bu cevaba hınharca gülüyorum efser
Demek orantı önemli bazen turmuyor
Bazen ütüleme demek
Bi araştırayım o neymiş onu hiç bilmiyodum okuyup öğreneyim
Hahhaahahahahahahah
Ay çok fenayım banu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?