evet sağlıklı olması açısından karatay çok daha sağlıklı.doğru diyorsun,serbest günlerim var ve h.sonları ufak tefek kaçamaklarla idare ediyoruz işte.sağol tatlışım
tntişim sen benim başilangıç kilomu gördün mü ve hedefimibenim hedefim bile senin başlangıcından 10 kilo fazla
selam kızlar,bugün evden tam sabah 8 de çıktık annemin sintigrafisini çektirmek için istanbulunk urtuluşu olduğu için yollarda kaldık kardeşimin eşi ve 3 çocuğu ve yusufla mahvolduk ben randevu kağıdına telefon numarası bakmak için baktığımda sintigrafi çekilen hastanın hamile ve emziren kişilerin yanında en az bir gün uzak olmaları gerekiyormuş kardeşimin eşinin bebeği iki aylık ve bizim randevu saatimiz 1 saat geç kaldık annem çektirmekten vazgeçti zaten daha önce çekilen böbrek sintigrafisinde bir böbreği %12 diğeri %79 çalışıyordu başka birgün randevu alıp gidecek annem...
bizde güzel havayı fırsat bilip gülhane parkına gittik,çoluk çömbek çok güzel birgün geçirdik,ben henüz doktora gitmedim en az 1 ay geçsin istiyorum en azından 15 gün geçsin bu hamileliğimde fazla hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yusufta her gittiğimde bir şey çıkarıp moralimi bozuyorlardı 9 ay nasıl geçti bir allh bir ben biliyorum,ama kansızlığım var sanırım hiç halim yok sürekli içim çekiliyor...
diyetimde çok bir değişiklik yapmadım dün emine hanıma gidecektim gidemedim bugün uğradım 12 de çıkmış dün telde konuştuk diyeti kes tekrar bebeğinin ve senin için bir liste hazırlıycam dedi...
hala annemdeyim sizi çok özledim,inşallah herkes iyidir...
05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen15
safiş14
kırmızı14
anşa14
saphira9
doğa:5
ipek:7
ganfed:7
nev:5
hülya:4
roseberry:1
şincikkk olduuu
superde olmus canimin ici eline koluna saglik
kizlar safisten bir oneri geldi bence mantiklida, siz ne dersiniz bilmiyorum.
safis dediki:
5 msji doldurmayinca nasil cezalandiriliyoruz, bir sekildede odullerilelim.
yani kim 10 defa msj sayiminda 1nci olursa bir puan alsin..mesela 3 puani varsa
4 olacak geri. kimin cok puani olursa diskalifiye olmasi dahada zor olur tabiki..
ama baya bir gayret istiyor bu puani alabilmekbenim hosuma gitti..
siz ne dersiniz, yapalimmi boyle birsey?
Nasılsınız fıstıklar
Nevim,Ganfedim nasılsınız bakem?
Diğer takım fıstıkları nasılmış
Bi uğrayayım dedim size...
gel 5 te anlaşalımşaka yapıyorum kırmızım,sen kaç istiyorsan onu yap.ben her halukarda üst üste o kadar gün 1. olamam kendi adıma.çünkü o kadar paylaşım yok.İnsan her dakika ne yaptığını da yazamazki buraya.Sırf mesaj sayısı doldurmak için gerekli gereksiz yazman lazım o zaman.tabi alıntıları da ayrı ayrı mesajlarsak o da işe yarayabilir. :126: ben bir mesajı bile yazarken kaç kez ara veriyorum.benim bıdık bir geliyor başıma yok oyun istiyor,yok çiş,yok su,yok vs..
tabi bunlar benim fikrim.Çoğunluğa uyarım
ne sen sor ne ben söyleyim kaç gündür gündüz normal gece olunca saldırıyorum sofraya +baş ağrısı
inşallah o günleride görürmüyüm bu hafta moral sıfır yaa dolma kuruluklarım geldi allahım bunları yapıp yeme kısmet olacakmı acaba dedim
olabilir canım adill
aklın yolu birmiş şekerim....aaa pesss kalbimiz birmiş safişciğimleben de ne zamandır düşünüyordum,madem ceza sistemi var,ödül sistemi de olsun ki,benim gibi çok paylaşım yapanlar,ceza puanlarını geriye alabilsinler diymi ama diymi yalnız 10 kez 1. olmak çok fazla olmamış mı kırmızıcım? :26:
**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)
7. takım yüzde ortalaması
İnşallah takımca istikrarla yürüyoruz Gülüm maşallah
Sağol bitanem
ne sen sor ne ben söyleyim kaç gündür gündüz normal gece olunca saldırıyorum sofraya +baş ağrısı
inşallah o günleride görürmüyüm bu hafta moral sıfır yaa dolma kuruluklarım geldi allahım bunları yapıp yeme kısmet olacakmı acaba dedim
olabilir canım adill
bende oyle yapacagim tatlim trye gidecem iki hafta sonra ordan kendime bir dukan kitabi alayim donunce oyle bitirecegim bu isi yoksa olmuyor boyle surunuyom resmen ya:18:
**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5/54/-1,5/-2.86%)
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)
7. takım yüzde ortalaması
beni affedin kizlar ya bu aralar bana ne oldu bilemiyorum .
gel arkadaşım gidek bi yerlerde içekkkk tabiikii çayyy**7.TAKIM ** 226. ETAP***
beni affedin kizlar ya bu aralar bana ne oldu bilemiyorum .
günaydııın...h.g triptofan...................
ben bu hafta regl oldum.ondanmıdır bilmiyorum ama halen gecen haftaki kilomdayım malesefhalen 67,5
çok mutlu ve sevinçliyim kızlar
tartıya çıktım pek umutlu değildim 200 gramda dahi versem iyi dedim ki hala regl olmadım karnımı şiş hissediyorum
ama bi de baktım en son 17 yaşında gördüğüm kilomdayım
64.6
giden 900 gram
öyle sevindirik oldumki hemen eşimi aradım kilo verdim kilo verdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?